no name - Pon 07 Maj, 2012 Szkoda że Kurt tak szybko odszedł martin.h - Pon 07 Maj, 2012 Puszczając to głośno w cichym pokoju aż ma się ciary Wielka szkoda dla muzyki martin.h - Wto 08 Maj, 2012 Coś czuję, że nowa płyta to będzie petarda
martin.h - Sob 21 Lip, 2012 Neil Young jak był jeszcze young Genialne jest to wykonanie
martin.h - Pon 30 Lip, 2012 martin.h - Sob 11 Sie, 2012 Jeden z lepszych noisowo-garażowych bandów, jakość dzwięku rozdupca
leszq - Pon 13 Sie, 2012 Nie jestem fanem RW, ale ten kawałek na żywo miażdży kiedy śpiewa go tyle osób
Alice In Chains - Heaven Beside You - z Unplugged 1996Cartoon - Wto 14 Sie, 2012 Placebo na Coke Live
martin.h - Wto 14 Sie, 2012 Jak na nie bootleg to jakość obrazu aż przeraża
Nigdy nie byłem fanem Placebo, aczkolwiek studyjne "Meds" z udziałem Alison Mosshart zawsze mnie jarało martin.h - Wto 14 Sie, 2012 Genialny artysta, uwielbiam go słuchać, daje nadzieję na odrodzenie świetnego, dawnego R&B
Anonymous - Wto 14 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
Jeden z lepszych noisowo-garażowych bandów, jakość dzwięku rozdupca
to jakies rasowe pedalstwo jest a nie noisemartin.h - Śro 15 Sie, 2012 A ja jestem rasowym pedałem więc proszę nie komentuj moich postów, jeśli masz to robić w taki sposób
I proponowałbym się doedukować muzycznie Maciusiowy - Śro 15 Sie, 2012 rabarbarowi chodziło zapewne o taki niepedalski noise