To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Maciusiowy - Pią 05 Lis, 2010

a ja jestem zadowolony z HTC :D ...coprawda nie hd2, aleeeee
Bart - Pią 05 Lis, 2010

wracając do C6 - telefon ma kilka zalet, nie przeczę.

in plus - duży ekran dotykowy, klawiatura fajna rzecz

ale... wiesza się, akumulator trzyma 1-2 dni (chyba nigdy nie wytrzymał mi dwóch pełnych dób).

dzik - Pią 05 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
haha jebłem
http://forum.windowsmobil...opic.php?p=2313

Najlepszym sie przytrafilo nawet ;D
http://www.techweet.com/s...rs-in-europe-us

Michał - Sob 06 Lis, 2010

pytakno

ma ktoś pleja ? jak jest u nich z zasięgiem.
Dzisiaj przez telefon Pani z ery namawiając mnie na przedłużenie umowy przez 20 min zapewniała mnie ze play ma chujowy zasięg ...

PiTT - Sob 06 Lis, 2010

Michał napisał/a:
pytakno

Dzisiaj przez telefon Pani z ery namawiając mnie na przedłużenie umowy przez 20 min zapewniała mnie ze play ma zły czlowiek zasięg ...

mam obecnie 3 sieci
prywatną erę i playa
służbowy orange

play i orange mam total zasięg w domu
era ledwo łapie, rozmawiać mogę przy oknie

powiedz tej dziffce czy już ogarnęli zasięg w wilanowie, ja to zgłaszałem 3 razy od początku roku i nikt się nie pofatygował oddzwonić co jest grane
obstawiam że nie mają nadajnika na terenie osiedla a w sumie co to mnie obchodzi
ja z ery rezygnuje, bo zasięg im się drastycznie pogorszył od początku tego roku

Michał - Sob 06 Lis, 2010

czyli brać
w tej samej cenie abonamentowej , takich samych minutach ,smsach mam w plaju dodatkowy telefon ( przykładowy HTC wildfire za zeta ) .

Niedługo zaczne sypać pytankami o telefony, mimo że jestem zdecydowany raczej na samsunga galaxy s

bizon - Sob 06 Lis, 2010

Michał napisał/a:

nie wiem jak w wwa, ale w lodzi git. w miejscach, w ktorych bywam zdecydowanie lepiej niz orange, w ktorym tez musze przy oknie gadac.

Konrad - Sob 06 Lis, 2010

W krakowie też ok z playem ;) a na obrzeżach jak brakuje zasięgu automatycznie się przełącza na plusa (przynajmniej tak było przedtem, bo teraz mi telefon nie pokazuje takich rzeczy )
was79 - Sob 06 Lis, 2010

nie wiem jak teraz ale kiedyś w pleju był problem z roamingiem. Niby był a okazywało się, że można jedynie odbierać sms'y :/

W zeszłym tygodniu jak byłem w Chorwacji(Węgrzech i Słowacji też) to nie miałem problemów ani z smsami ani dzwonieniem
was79 - Sob 06 Lis, 2010

Serbia?Czarnogóra?

Nie wiem, nie byłem, ale Chorwacja też jest poza unią :ble:
Loko - Sob 06 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
pytakno

Dzisiaj przez telefon Pani z ery namawiając mnie na przedłużenie umowy przez 20 min zapewniała mnie ze play ma zły czlowiek zasięg ...

mam obecnie 3 sieci
prywatną erę i playa
służbowy orange

powiedz tej dziffce czy już ogarnęli zasięg w wilanowie, ja to zgłaszałem 3 razy od początku roku i nikt się nie pofatygował oddzwonić co jest grane
obstawiam że nie mają nadajnika na terenie osiedla a w sumie co to mnie obchodzi
ja z ery rezygnuje, bo zasięg im się drastycznie pogorszył od początku tego roku

Taka sytuacja może się pojawić, jeśli nadajnik jest zamontowany na dachu budynku w którym mieszkasz. Pod nadajnikiem jest zawsze najgorszy zasięg - jestem ekspertem w tym temacie, miałem kiedyś klienta który zajmował sie tym zawodowo :rotfl:

Loko napisał/a:
jestem ekspertem w tym temacie, miałem kiedyś klienta :rotfl:

yyyyy ? :D :devil:

PiTT - Sob 06 Lis, 2010

Loko napisał/a:
PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
pytakno

mam obecnie 3 sieci
prywatną erę i playa
służbowy orange

Taka sytuacja może się pojawić, jeśli nadajnik jest zamontowany na dachu budynku w którym mieszkasz. Pod nadajnikiem jest zawsze najgorszy zasięg - jestem ekspertem w tym temacie, miałem kiedyś klienta który zajmował sie tym zawodowo :rotfl:

nie nie, to cała dzielnia
jeszcze w tamtym roku jedynie Era miała wszystkie kreski w domu
po nowym roku jakby im nadajnik wyebało
w mieszkaniach czasami 1 kreska się pojawi a poza budynkami też lipa
najgorsze jest to że w Erze pracują kłamcy, powiedzieli mi że to chwilowa awaria i już mieli zgłoszenia, potem przysłali mi smsa że problem został rozwiązany i jakby się powtarzało to mam się skontaktować
skontaktowałem i od nowa
chooj w doope Erze, jestem z nimi chyba od 8 lat, ale powiedziałem basta, do tego te ich promocje dla stałych klientów to jakaś kpina
przenoszę nr. do playa i z miejsca dostaję więcej minut + nowy tel.