To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing

jarek-malopolska - Wto 22 Gru, 2009

kerwa... :/ ja chce RACELANDA z oryginalnym filtrem i tyle, tak że gdybyście zamawiali jednak w KAM lub gdzieś gdzie będzie dostepny dolocik to ja jestem chętny...
Swoją drogą w angli tyle dolotów a w polszy żadna firma nie ma.. :/

Bart - Wto 22 Gru, 2009

w polsce są za to odloty.pl
Ryba - Wto 22 Gru, 2009

jarek-malopolsk napisał/a:
kerwa... :/ ja chce RACELANDA z oryginalnym filtrem i tyle, tak że gdybyście zamawiali jednak w KAM lub gdzieś gdzie będzie dostepny dolocik to ja jestem chętny...
Swoją drogą w angli tyle dolotów a w polszy żadna firma nie ma.. :/

Kup sobie simote,
bardziej jest wpasowana w ksztalt bloku silnika, i estetyczniej wyglada.

Jakis sklep w Rzeszowie sprzedaje je za 420pln'ow.

Ja needuje rozporke OMP do 106 8v :|

jarek-malopolska - Wto 22 Gru, 2009

ale wbrew pozorom simota i raceland troszke się rożnią...simota jest trochę niższa niż raceland - ITG tam trzeba upchnąć na siłe... co do estetyki to mi z kolei bardziej się raceland podoba, kwestia gustu..
szkoda, że dopiero teraz okazało się, że nici z zamówienia.. Kolega wracał na święta i mowił mi, że bezproblemowo mi przywiezie, ale napisałem, że zadeklarowałem się na zakup grupowy i nie bedę się teraz wycofywał i zostawiał reszty na lodzie.. i tym sposobem ani on nie przywiózł ani zakup grupowy nie doszedł do skutku...
Swoją drogą, nie ma ktoś kogoś kto bedzie zjeżdżał do polszy np po nowym roku z anglii, lub kogoś kto ludzi wozi jakimś busem ludzi lub coś w tym stylu... innymi słowy osoba która by mogła zwieźć dolot do polski - postawiłbym Flache lub do ceny by się ktoś określił...

ŁukaszS3 - Wto 22 Gru, 2009

Nie rozumiem... Poprzednie zamówienie było (takie odnoszę wrażenie) zrealizowane z pocałowaniem ręki. Z czego te problemy przy tym zamówieniu? Może zamiast wszyscy się wycofywać poczekajmy jeszcze tydzień, dwa i zobaczymy. Przecież chyba wam samochody jeżdżą bez powyższych części więc może warto poczekać?
Grzesiek VTS - Wto 22 Gru, 2009

TO jak czekamy jeszcze dzien :rotfl:
ŁukaszS3 - Wto 22 Gru, 2009

Ty mi tu nie cwaniakuj tylko wysyłaj to małe białe coś do saxofona :P
Grzesiek VTS - Śro 23 Gru, 2009

HO HO HO :d HI HI HI napisz prv co to mialo byc i adresik :rotfl:
Tomcat - Śro 23 Gru, 2009

Co za gównojady... Ręce opadają. Martin, jeśli możesz to proszę wyślij im maila z naszym grupowym FUCK YOU. Tak będzie sprawiedliwie.
jarek-malopolska - Czw 24 Gru, 2009

czyli już definitynie zamówienie nie dojdzie do skutku ??
Tomcat - Pią 25 Gru, 2009

Wpadłem na pomysł, że mogę podjechać z tą listą do Teddy'ego i zapytam co i za ile mogą załatwić. Mam z nimi dobry układ na zniżki, więc może akurat.
martin.h - Pią 25 Gru, 2009

Panowie prawda jest taka, że gdybym pracował jeszcze w 4turbo to mógłbym mieć większośc rzeczy po niskich, hurtowych cenach, tzn. nadal mogę mieć ale już nie w takich ilosciach :/
106 - Pią 25 Gru, 2009

proponuje wyslac zapytanie do kuby z rallyshopu... mysle ze jest w stanie
to ogarnac w jedna calosc i zrobic to tak zeby obie strony byly zadowolone.

Barejka - Pon 28 Gru, 2009

i jak tam angole sobie radza z zalatwieniem sprawy bo myslalem na racelandem, ale chyba w takim razie sam cos bede musial ustrugac :wall:
saxorulez - Pon 28 Gru, 2009

wpiszcie się na listę z tym co chcecie, przecież wszystko da się załatwić (nie koniecznie z Kam Racing). Postaram się to ogarnąć i przygotować ofertę.