Poziom był wyrównany jak cholera ziom. Tylko, że kwestii przyczepności opon nie przeskoczysz.
True True, Teraz bez 8semek trzeba mieć idealne kółko żeby zejść na 42,xxGreg - Nie 16 Sie, 2009 Właśnie wtoczyłem swoje zwłoki do domu... Jestem tak mega padnięty że głowa mała.
Ale było grubo! Dzięki chłopaki, zabawa była świetna!
Szkoda że było tak ciasno przez róznych znajomków i okoliczne wiejskie towarzycho które się nie ogarniało wbijając nam na tor.
Jaca, Marek23, GeKo, Jakarti - thx za co-drive'y i cenne uwagi.
eM, Jakarti - fajowo się wracało razem, wielka dziękówa!
Bardzo miło było poznac wszystkich nie znanych mi do tej pory.
Czekam na następny raz!
Jeździło mi się po prostu świetnie, trochę się poprawiłem, niby wszystko było tip-top ale jakoś czasy nie do końca. trudno michool_vt - Nie 16 Sie, 2009 Loko master, na f1 taki czas
miałem dziś atakować granice 42sec, ale r888 sie skończyło a gruby kac tez nie pomógł
było jak zwykle, czyli superStacho - Pon 17 Sie, 2009 fajnie się czyta ! wygląda na to że tor został ładnie zjechany z drugiej strony jak doczekam pierwszego track day'a z wami to wstyd będzie jeździć Barejka - Pon 17 Sie, 2009 Stacho, a co ja mam powiedziec, najwyzej jak wszyscy beda jezdzic to my postoimy a jak wszyscy beda stali to my wtargniemy na tor poupalac Stacho - Pon 17 Sie, 2009 można i tak Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 Chyba ze Colta będziemy w Trójkę naprawiać TomsoN - Pon 17 Sie, 2009 ta a ja 406tką bym prędzej wydachował w zakręcie na kładzących sie 14tkach i zawiasotapczanem no ewentualnie zdjął opone siema - Pon 17 Sie, 2009 Ja także chciałem podziękować za świetną imprezę, było super Wynik może nie oszałamiający, ale w miarę przyzwoity zważywszy brak dobrych opon i humory auta. Wiem, że następnym razem nie ma co się pokazywać bez R888...
No to parę fotek na szybko:
leon - Pon 17 Sie, 2009 zaluje ze sie nie pojawilem
wszystkim gratuluje wynikow i sorki za zachowanie ludzi ktorzy przyjechali z mojego polecenia... troche sie co do nich przeliczylemStf - Pon 17 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Założ 16stke 205 do swojego auta i zobaczysz, że opona typu walec slik wiele zmienia.
I podaruj sobie te wywody, bo nie było Cię,nie widziałeś, więc japa. Najlepiej nie czytaj moich wypowiedzi, ja nie czytam Twoich i przynajmniej będzie luz.
niuniu tak się składa, że już trochę najeździłem się zarówno na conti sportach, r888, pełnym slicku jak i nawet na zimowej 16" 205/50 w Lublinie... i wiem jakie czasy robiłem na zwykłej drogowej vs r888 w Radomiu... to nie jest >niż 0,6-0,8sek na 40sekundach. poza tym bez sensu porównywać szerokości 225 w aucie które waży 1,3 tony do 205 w aucie poniżej tony... koniec ot... czasami twoje wywody typu "Wszyscy w bmw to cieniasy bo ja jestem najlepszy i każdego bym klepnął" są po prostu nie na miejscu...tyle.Bart - Pon 17 Sie, 2009
ade napisał/a:
bedzie ze mna kolega bmw 328 (inny niz na radomiu) i nie wie czy brac sliki:D
stwierdzil, ze na sliku to zdeklasuje wszytkich tak bardzo, ze chyba pojedzie na zwyklej oponie zeby dac nam szanse
nox napisał/a:
Dawaj go na sliku jak się załapie do pierwszej 5 stawiam piwo
nox, trzymamy za słowo Maciusiowy - Pon 17 Sie, 2009 agriJanusz - Pon 17 Sie, 2009 chooojowo było.......... najgorszy mój wypad na tor jak narazie (cały trzeci)
zrobiłem tylko 4 kółka łącznie
A tak poważnie to impreza bardzo ładna, ale zbyt dużo osób z poza forum było natomiast zal mi strasznie dupę ściskał ze upalać nie mogłem nox - Pon 17 Sie, 2009
bart napisał/a:
ade napisał/a:
bedzie ze mna kolega bmw 328 (inny niz na radomiu) i nie wie czy brac sliki:D
stwierdzil, ze na sliku to zdeklasuje wszytkich tak bardzo, ze chyba pojedzie na zwyklej oponie zeby dac nam szanse
nox napisał/a:
Dawaj go na sliku jak się załapie do pierwszej 5 stawiam piwo
nox, trzymamy za słowo
Oczywiście tylko adres to kolegi od BMW poproszę
A ktoś niech mi powie jak ogarniał gość z civica type R FN2 ?