To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

GeKo - Nie 16 Sie, 2009

Marek23 napisał/a:
Poziom był wyrównany jak cholera ziom. Tylko, że kwestii przyczepności opon nie przeskoczysz.

True True, Teraz bez 8semek trzeba mieć idealne kółko żeby zejść na 42,xx

Greg - Nie 16 Sie, 2009

Właśnie wtoczyłem swoje zwłoki do domu... Jestem tak mega padnięty że głowa mała. :D

Ale było grubo! Dzięki chłopaki, zabawa była świetna!

Szkoda że było tak ciasno przez róznych znajomków i okoliczne wiejskie towarzycho które się nie ogarniało wbijając nam na tor. :devil:

Jaca, Marek23, GeKo, Jakarti - thx za co-drive'y i cenne uwagi. :)

eM, Jakarti - fajowo się wracało razem, wielka dziękówa! :)

Bardzo miło było poznac wszystkich nie znanych mi do tej pory. :]

Czekam na następny raz! :D

Jeździło mi się po prostu świetnie, trochę się poprawiłem, niby wszystko było tip-top ale jakoś czasy nie do końca. trudno ;)

michool_vt - Nie 16 Sie, 2009

Loko master, na f1 taki czas :)

miałem dziś atakować granice 42sec, ale r888 sie skończyło a gruby kac tez nie pomógł :D

było jak zwykle, czyli super

Stacho - Pon 17 Sie, 2009

fajnie się czyta ! wygląda na to że tor został ładnie zjechany :) z drugiej strony jak doczekam pierwszego track day'a z wami to wstyd będzie jeździć :D
Barejka - Pon 17 Sie, 2009

Stacho, a co ja mam powiedziec, najwyzej jak wszyscy beda jezdzic to my postoimy a jak wszyscy beda stali to my wtargniemy na tor poupalac :]
Stacho - Pon 17 Sie, 2009

można i tak :)
Anonymous - Pon 17 Sie, 2009

Chyba ze Colta będziemy w Trójkę naprawiać xD
TomsoN - Pon 17 Sie, 2009

ta ;d a ja 406tką bym prędzej wydachował w zakręcie na kładzących sie 14tkach i zawiasotapczanem :rotfl: no ewentualnie zdjął opone :D
siema - Pon 17 Sie, 2009

Ja także chciałem podziękować za świetną imprezę, było super :) Wynik może nie oszałamiający, ale w miarę przyzwoity zważywszy brak dobrych opon i humory auta. Wiem, że następnym razem nie ma co się pokazywać bez R888... ;)

No to parę fotek na szybko:

leon - Pon 17 Sie, 2009

zaluje ze sie nie pojawilem :(

wszystkim gratuluje wynikow i sorki za zachowanie ludzi ktorzy przyjechali z mojego polecenia... troche sie co do nich przeliczylem

Stf - Pon 17 Sie, 2009

Marek23 napisał/a:
Założ 16stke 205 do swojego auta i zobaczysz, że opona typu walec slik wiele zmienia.
I podaruj sobie te wywody, bo nie było Cię,nie widziałeś, więc japa. Najlepiej nie czytaj moich wypowiedzi, ja nie czytam Twoich i przynajmniej będzie luz.

niuniu tak się składa, że już trochę najeździłem się zarówno na conti sportach, r888, pełnym slicku jak i nawet na zimowej 16" 205/50 w Lublinie... i wiem jakie czasy robiłem na zwykłej drogowej vs r888 w Radomiu... to nie jest >niż 0,6-0,8sek na 40sekundach. poza tym bez sensu porównywać szerokości 225 w aucie które waży 1,3 tony do 205 w aucie poniżej tony... koniec ot... czasami twoje wywody typu "Wszyscy w bmw to cieniasy bo ja jestem najlepszy i każdego bym klepnął" są po prostu nie na miejscu...tyle.

Bart - Pon 17 Sie, 2009

ade napisał/a:
bedzie ze mna kolega bmw 328 (inny niz na radomiu) i nie wie czy brac sliki:D

stwierdzil, ze na sliku to zdeklasuje wszytkich tak bardzo, ze chyba pojedzie na zwyklej oponie zeby dac nam szanse :rotfl:

nox napisał/a:
Dawaj go na sliku :D jak się załapie do pierwszej 5 stawiam piwo :D

nox, trzymamy za słowo :>

Maciusiowy - Pon 17 Sie, 2009

agri
Janusz - Pon 17 Sie, 2009

chooojowo było.......... najgorszy mój wypad na tor jak narazie (cały trzeci) :crazy:

:crazy: :crazy: :crazy: zrobiłem tylko 4 kółka łącznie ;/

A tak poważnie to impreza bardzo ładna, ale zbyt dużo osób z poza forum było ;/ natomiast zal mi strasznie dupę ściskał ze upalać nie mogłem ;/

nox - Pon 17 Sie, 2009

bart napisał/a:
ade napisał/a:
bedzie ze mna kolega bmw 328 (inny niz na radomiu) i nie wie czy brac sliki:D

stwierdzil, ze na sliku to zdeklasuje wszytkich tak bardzo, ze chyba pojedzie na zwyklej oponie zeby dac nam szanse :rotfl:

nox napisał/a:
Dawaj go na sliku :D jak się załapie do pierwszej 5 stawiam piwo :D

nox, trzymamy za słowo :>

Oczywiście tylko adres to kolegi od BMW poproszę ;D

A ktoś niech mi powie jak ogarniał gość z civica type R FN2 ?