Rasputin - Śro 24 Lis, 2010 Nie wiem czy Martinowi sie spodoba,ale moze komuś innemu...
martin.h - Pon 29 Lis, 2010 Skunk Anansie - My Ugly Boy
Jacek - Wto 30 Lis, 2010 na ten zimowy czas
martin.h - Sob 04 Gru, 2010 Ostatnio bardzo przypadło mi do gustu, nie wiem dlaczego ale wolę to w języku angielskim. Swoją drogą fajnie jakby stali się rozpoznawalni za granicą
COMA "F.T.M.O."
Anonymous - Sob 04 Gru, 2010 wklejałam to w teledyskach !
Nagana za niekonsekwentne czytanie forum w skrócie - BYŁOmartin.h - Sob 04 Gru, 2010
Czesio napisał/a:
wklejałam to w teledyskach !
To się nie liczy, to tak jakbyś spuścił w muszli, prawdziwa muzyka jest tutaj Anonymous - Sob 04 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
Czesio napisał/a:
wklejałam to w teledyskach !
To się nie liczy, to tak jakbyś spuścił w muszli, prawdziwa muzyka jest tutaj
Fap Fap FapKonradMK - Nie 05 Gru, 2010 Coma = pseudografomańskie gówno dla jęczących pedałów:
"Prorocy Porzygali Się I Śpią
Poeci Umierają W Grobach Strof
Anioły Śmierdzą Potem, Żrą Kiełbasę
Mają W Dupie Żywych
Zginęła W Niepokoju Wielkich Miast
Osnuta Huraganem Durnych Spraw
Maleńka Tajemnica - Bycia W Ciszy
Lub Po Prostu Bycia "
japierdolemartin.h - Nie 05 Gru, 2010 Mógłby Paweł nagrać coś nowego
Zola Jesus to projekt 21 letniej Niki Rozy Danilovy, pochodzącej z Phoenix w Arizonie.
Wspomagają ją Dead Luke grający na syntezatorze, Lindsay Mikkola na basie oraz Max Elliott na bębnach. Jej muzyka, bardzo mroczna, momentami gotycka, gdzieniegdzie psychodeliczna opiera się głównie na syntezatorach. Swoją barwą głosu przypomina koleżankę po fachu, Florence Welch, aczkolwiek pod względem muzycznym to zdecydowanie inna klasa.
KonradMK - Pon 06 Gru, 2010
aha, to już wiem do czego dążysz w kwestii własnego wyglądu. trochę głupio jak dupa leci na przerośniętego skrzata martin.h - Pon 06 Gru, 2010 KonradMK - Wto 07 Gru, 2010 zapomniałem dodać, dupa nawet pukablemartin.h - Wto 07 Gru, 2010
KonradMK napisał/a:
zapomniałem dodać, dupa nawet pukable
Sie wie, inaczej bym tego nie słuchał KonradMK - Wto 07 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
KonradMK napisał/a:
zapomniałem dodać, dupa nawet pukable
Sie wie, inaczej bym tego nie słuchał
masz złe podejście do muzyki. na dodatek eliminujesz męską część artystów... no chyba że lubisz obie płcie