Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011 ...a ja tylko napisałem ironicznie, że 'jest się czym pochwalić' - i chodziło mi w sumie, nie tyle o papierek z OC, ile o właśnie trójkąt [trujkont] i kamizelę, bo w nocy bez tego, w przypadku awarii to jest masakra w ci.ul Bart - Śro 30 Mar, 2011 sugerujesz, że astra Ade'go może się zepsuć?!
uuu, grabisz sobie Maciek, grabisz...Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011
Bart napisał/a:
sugerujesz, że astra Ade'go może się zepsuć?!
uuu, grabisz sobie Maciek, grabisz...
oszzz...zapomniałem o modyfikatorze plus, sorko, debil ze mnie
poza tym kamizelka i trukont coś tam jednak ważą - a masa to przy miejskich killach rzecz kluczowa qbus - Śro 30 Mar, 2011 ja jebie jaki dramat Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011
qbus napisał/a:
ja jebie jaki dramat
szczym?qbus - Śro 30 Mar, 2011 rzefszysztkimMaciusiowy - Śro 30 Mar, 2011 Bartosz, czy mogłbym Cię prosić o zamknięcie tego wątku, nie chciałbym Ci się wpier**** w kompetencje Bart - Śro 30 Mar, 2011 chwilę się jeszcze wstrzymam, czekam na wypowiedź właściciela legendarnej asstry PiTT - Śro 30 Mar, 2011 w warszawie słodzi się 4 łyżki stołowe i oc kupuje w 4 niezależnych firmach... na raz
Yarko - Śro 30 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
w warszawie słodzi się 4 łyżki stołowe i oc kupuje w 4 niezależnych firmach... na raz
to prawda, słodkie życie mamy w tej Warszawie Bonczek - Śro 30 Mar, 2011 Ja jak jestem w gościach to słodzę 8 łyżek, ale nie mieszam bo nie lubię słodkiego.martin.h - Śro 30 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Ja jak jestem w gościach to słodzę 8 łyżek, ale nie mieszam bo nie lubię słodkiego.
Yarko - Śro 30 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Ja jak jestem w gościach to słodzę 8 łyżek, ale nie mieszam bo nie lubię słodkiego.
normalnie same problemy z tymi słoikami, bezgraniczny hedonizm...
Bonczek 206 Gti - Śro 30 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
w warszawie słodzi się 4 łyżki stołowe i oc kupuje w 4 niezależnych firmach... na raz
ade - Śro 30 Mar, 2011 po pierwsze nie jestem wlascicielem asstry:D juz:P
po drugie oczywiscie oplacone oc mialem!!
po trzecie niby po co mi w astrze trojkat i kamizelka?? fura sie nigdy nie psula, poza tym czym mniej smieci w aucie tym wieksza szansa, ze nie dostane czyms w leb!!:D
a co do dowodu to sie go nie wozi zeby nie mogli go zabrac:D