To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

M - Wto 01 Cze, 2010

Bad-i napisał/a:
eM napisał/a:
Moze Jarek bał sie słuchać nagrań z kabiny, wcale mnie to nie dziwi.
Ten cały RBN powołany teraz i w takim kształcie to jakiś śmiech na sali.

Uwazam ze akurat RBN zostal tak powolany zeby inni nie mogli rzucac blotem.

To jest organ doradczy, na potrzeby prezydenta. Prezydenta nie ma a BK (cóż za zbieżność ;) ) pełni tylko obowiązki do wyboru Prezydenta w demokratycznych wyborach. Ta rada nie ma totalnie żadnej władzy, to jest tylko i wylacznie element gry wyborczej dlatego kaczor sie przyłączył bo inaczej dałby wodę na młyn "Palikotom i innym" jaki to jest niezgodny i jątrzący.

Medialny teatrzyk.

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:

Medialny teatrzyk.

W sumie cos w tym jest, ale z czystej ciekawosci zapytam jakbys nazwał poprzednie RBN Leszka :D

M - Wto 01 Cze, 2010

Kiedy pierwszy raz usłyszałeś o RBN?
Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:
Kiedy pierwszy raz usłyszałeś o RBN?

Jak Leszek spedzał walentynki z Fotygą :D

M - Wto 01 Cze, 2010

To takie smieszne? Ci ludzie leża w piachu
Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:
To takie smieszne? Ci ludzie leża w piachu

Pytasz kiedy uslyszalem o RBN to ci odpowiadam, co wspolnego z tym ma fakt ze oboje nie zyja.
Smiesznym jest to co Lech i Fotyga tam robili...... Czyli nic.......

Nasmiewasz sie z obecnej RBN uznajac to za "Medialny Teatrzyk" a ja ci pokazuje ze wczesniej bylo jeszcze gorzej.

p.s. dodam ze Rada pierwszy raz byla powolana chyba na poczadku 2006 roku z Marcinkiewiczem i Dornem.

M - Wto 01 Cze, 2010

Medialny teatrzyk drogi Panie.
W mediach codziennie jest 10minut poswiecone na RBN jakby to byla jakas rada starszyzny ktora ma jakas wladze. Zasiada prezydent Bronek, Donek przy Bronku, a Kaczor przychodzi na kazanie. Dlatego pisze o medialnym teatrzyku bo jest bardzo duzo szumu cały czas w mediach a z tego nic nie wynika, bo co rada moze doradzac prezydentowi ktory nie ma mandatu do rządzenia tylko jest na zastepstwie.

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:
Medialny teatrzyk drogi Panie.
W mediach codziennie jest 10minut poswiecone na RBN jakby to byla jakas rada starszyzny ktora ma jakas wladze. Zasiada prezydent Bronek, Donek przy Bronku, a Kaczor przychodzi na kazanie. Dlatego pisze o medialnym teatrzyku bo jest bardzo duzo szumu cały czas w mediach a z tego nic nie wynika, bo co rada moze doradzac prezydentowi ktory nie ma mandatu do rządzenia tylko jest na zastepstwie.

Maciek po raz kolejny zmieniasz kierunek dyskusji co pokazuje ze nie masz argumentu.

Poniewaz w sumie mnie juz to troche nudzi to napisze najprosciej jak sie (i chyba odpuszcze ten temat) da.
Medialny Teatrzyk to Twoje słowa, szkoda tylko ze uzywasz takiego okreslenia dzisiaj a nie kilka miesiecy temu kiedy to Kaczynski i Fotyga odpyerdalali lepsze szopki.

A wracajac do tematu, za kilkadziesiat minut ma byc PEŁNY zapis z czarnych szkrzynek. Ja w sumie jestem bardzo ciekawy czego sie niego dowiem. Chociaz wiem jedno, PiS juz podal ze przez 50 dni mogli przygotowac lepszy materiał niz Ziobro na Kaczmarka :]

M - Wto 01 Cze, 2010

Badi po raz kolejny zarzucasz mi brak argumentów i konczysz temat.
To troszke odwracanie kotka ogonem.
Spoko, przyzwyczailem sie do tego.

M - Wto 01 Cze, 2010

Bad-i napisał/a:
Chociaz wiem jedno, PiS juz podal ze przez 50 dni mogli przygotowac lepszy materiał niz Ziobro na Kaczmarka :]

Na szczescie jest PO i Bronek. Oni nas uratują.

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:

Ja podalem ci najbardziej prosty i oczywisty agrument jaki miałem, kilka miesiecy temu nie narzekales na RBN - teraz to robisz. WHY?

Co do odwracania kota ogonem:

Od dymania kotów to jest Twoj idol ;)

M - Wto 01 Cze, 2010

Bad-i napisał/a:
eM napisał/a:

Ja podalem ci najbardziej prosty i oczywisty agrument jaki miałem, kilka miesiecy temu nie narzekales na RBN - teraz to robisz. WHY?

Co do odwracania kota ogonem:

Od dymania kotów to jest Twoj idol ;)

Ty jesteś moim idolem.
Ale dobrze wiedzieć bo mam uczulenie na sierść.

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

Cieszy mnie to, razem z Jarkiem możemy poleciec na dwa baty :]
M - Wto 01 Cze, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
PGmaster - Wto 01 Cze, 2010

Na stronie internetowej MSWiA sa już stenogramy z czarnych skrzynek. Niestety ciezko sie tam teraz dostac.