Janusz - Sob 11 Wrz, 2010 nie no panowie Mistrz rajd... świetna ekipa na ogladare (musimy jeszcze kiedyś sie wybrać na jakiś rajd w takim składzie) robiła robotę. Dodatkowo świetne miejsca znalezione pzre koto.. czyli os 3 oj działo się tam działo... na pierwszej pętli piec fur miały tam problemy... na drugiej co poniektóre osoby które prze pałowały na pierwszej pętli ten zakręt, poszły tam jeszcze szybciej efekty wiadome... generalnie widok c2 i 206 na zblokowanych kołach lecacych z góry po mokrym trawniku prosto na skarpę po której nie wiadomo co jest mistrz
jutro coś na skrobie więcej.. ale jak dla mnie kompletna miazga. No i gratulacje dla chłopaków za wazony qbica - Sob 11 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Widać po hamulcach, że jest co robić na tych odcinkach...
Janusz, "na wesele ku...a jade na godzine!"
Milo bylo poznac, hothaczowców, ekipa miszcz
Rajd tez miszcz, a najbardziej nasza miejscowka na Oleckach i widok francuzów lecacych polem Marek23 - Sob 11 Wrz, 2010 Chuchała stracił hamulec,ale dojechał 2,więc nie ma biedy.106 - Sob 11 Wrz, 2010 juz w hotelu - miszcz wyscig
odcinki masakrycznie fantastyczne poprostu rewelacjaJaco - Sob 11 Wrz, 2010 Dokładnie MISTRZ WYŚCIG teraz się troszkę ogarniamy i udajemy na piweczkomartin.h - Sob 11 Wrz, 2010 Rajd Mistrz, dawno nie bawiłem się tak dobrze na rajdzie. Miejscówki super, ekipa też.
Miło było poznać Przema, Micka i 106
Co do samych załóg to niektóre chłopaki mają tytanowe jaja (największe chyba Sawicki ). W 3 miejscach w jakich staliśmy szedł chyba na 150%, co 2 razy kończyło się mniejszymi lub większymi problemami Chłopaki w CC/SC wcale nie byli gorsi. Prawie każdy jechał dużo szybciej niż niektóre mocniejsze załogi.
Przem i Mick pojechali świetnie, po jeździe było widać, że są jedną z najszybszych załóg 106/Saxo.
PS: Z tego miejsca pragnę pozdrowić Pana śpieszącego na wesele, mam nadzieję, że nas czyta, niech wie ilu nas jest GeKo - Sob 11 Wrz, 2010 Ja też juz w domu. Dobrze było. qbica - Sob 11 Wrz, 2010
martin.h napisał/a:
Miło było poznać Przema, Micka i 106
Przyłączam sie, milo bylo poznac
martin.h napisał/a:
PS: Z tego miejsca pragnę pozdrowić Pana śpieszącego na wesele, mam nadzieję, że nas czyta, niech wie ilu nas jest
"Kto ci dal prawojazdy? Wyciagnac Cie z tego auta?"
Przechuy koleś martin.h - Sob 11 Wrz, 2010 A i zapomniałbym o Bad-i'm i 106, gratulacje wyniku, dlaczego nie było Was na pudle jak Was wołali na mecie?
Trzecie miejsce jest fajne, ale musicie Panowie spiąć poślady bo tam gdzie staliśmy mogłobyć zdecydowanie szybciej Wiem, że do tego trzeba doświadczenia, ja sam bym się posrał jadąc normalnie po tych odninkach, a co dopiero na czas
Trzeba po prostu kupić drugie nadwozie i z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć Gratki Panowie Vlodarsky - Sob 11 Wrz, 2010 martin.h, bk 2grzech - Nie 12 Wrz, 2010 Gratulacje wyniku !! jest progres i to jest najwazniejszeJanusz - Nie 12 Wrz, 2010 o tym miejscu opowiadał gość na mecie Sawickiemu http://www.youtube.com/watch?v=_-y07iP5LfIAnonymous - Nie 12 Wrz, 2010
drugą trasę wyjeździli martin.h - Nie 12 Wrz, 2010 Olecki w wykonaniu Mrozka i Rabsztyna, szkoda ostatniego OeSu bo chłopaki wygraliby klasę Astra i byliby w top10.