no proszę, któż tam się udziela Jakarti - Czw 24 Mar, 2011 zeszpeci?
kurfa... mieli okazje zbudowac na prawde piekna dzielnice i wszystko zostalo mega zepsute.. zadnej zieleni, zakorkowane ulice i architektura nie wiadomo jaka.
ludzie sie wprowadzaja do miasta, a pozniej smutek, ze autobus.. ze korki.. ze sklep.
WY PIE .... Ć!
ps.
a moze przeniesc tam palac kultury, a jeziorko damy gdzies z boku...Yarko - Czw 24 Mar, 2011
śledzę forum czasami i niektóre teksty mnie rozkładają
wszystkie inwestycje są automatycznie blokowane przez mieszkańców
sklep, knajpa, usługi, nic nie chcą...
to do puszczy niech wypi@rdalają!
pisząc już na poważnie, bardzo mnie cieszy że ktoś w końcu zadecydował i zacznie się coś dziać w okolicy
pewnie i tak już tam nie będę mieszkał bo kolejne mieszkanie szukam w bardziej "ustabilizowanej" emocjonalnie okolicy PiTT - Czw 24 Mar, 2011
kamil napisał/a:
kara sroga pył i hałas 24h ! jeah ! i tanie galerianki z Konstancina
Ty, a nie będzie Ci zawiewać na balkon??
serio pytamiQ - Czw 24 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
pewnie i tak już tam nie będę mieszkał bo kolejne mieszkanie szukam w bardziej "ustabilizowanej" emocjonalnie okolicy
I to jest zaleta wynajmu PiTT - Czw 24 Mar, 2011
iQ napisał/a:
PiTT napisał/a:
pewnie i tak już tam nie będę mieszkał bo kolejne mieszkanie szukam w bardziej "ustabilizowanej" emocjonalnie okolicy
I to jest zaleta wynajmu
tak jakby, nagle okazuje się że mieszkanie z widokiem na łąkę, będzie miało widok na ścianę centrum handlowego
powodzenie przy sprzedaży, jak i tak chyba ostro spadły tam ceny, nawet ostatnio słyszałem w wiadomościach że Wilanów nie cieszy się obecnie dużym zainteresowaniem nowych nabywców... ciekawe czemu... może dlatego że nic tam nie ma poza 2 żabkami
a nie sorry, do świątyni jeździ już autobus Yarko - Czw 24 Mar, 2011
iQ napisał/a:
PiTT napisał/a:
I to jest zaleta wynajmu
PiTT może Okęcie ? do samolotów można się przyzwyczaić, a blisko Al. Jerozolimskich, Al. Krakowskiej... przedszkole, podstawówka, gimnazjum w promieniu 400 metrów, szkoła średnia ~1,5km, serwis Mazdy ( ) ~700 metrów, cisza spokój, mało patologii, pętla tramwajowa, autobusowa, suszi niestety nie dowożą Jakarti - Czw 24 Mar, 2011 powtarzam!
byla mozliwosc zbudowania miasta od nowa.. ale jak zwykle spierd olone
albo sie trzeba przyzwyczaic albo samemu budowac i zmieniac.
yarko,
do mnie dowoża to i do Ciebie dowiozą!
cos nie łogarniasz chyba za bardzo.PiTT - Czw 24 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
iQ napisał/a:
PiTT napisał/a:
I to jest zaleta wynajmu
PiTT może Okęcie ? do samolotów można się przyzwyczaić, a blisko Al. Jerozolimskich, Al. Krakowskiej... przedszkole, podstawówka, gimnazjum w promieniu 400 metrów, szkoła średnia ~1,5km, serwis Mazdy ( ) ~700 metrów, cisza spokój, mało patologii, pętla tramwajowa, autobusowa, suszi niestety nie dowożą
codziennie w robocie siedziałem we Włochach
faktycznie można się przyzwyczaić, zresztą Kubson może najwięcej napisać bo tam mieszka
zupełnie mi nie podchodzi tamta okolica, czegoś tam brakuje...Yarko - Czw 24 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
yarko,
do mnie dowoża to i do Ciebie dowiozą!
cos nie łogarniasz chyba za bardzo.
właśnie jakoś nie bardzo chcieli ale spoko, zawsze można sobie zrobić kanapeczki albo jajka ala martin h., ale za to do RCW z buta mam 5-7 minut kosmita - Czw 24 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
Wilanów nie cieszy się obecnie dużym zainteresowaniem nowych nabywców... ciekawe czemu
Może dlatego, że to są tereny, na których nie powinno się w ogóle budować, bo są podmokłe? Jakarti - Czw 24 Mar, 2011 z centrum nawet dowoza tylko trzeba wiecej zaplacic niestety
polecam przy popularnej, za 50/ 60 zl 2 osoby najadaja sie mega.. jeszcze zostaja pałeczki anjas - Czw 24 Mar, 2011