PiTT - Śro 19 Gru, 2012 może być fajny
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.beJakarti - Śro 19 Gru, 2012 mozna by sie wybrac na grupowe oglądaniezefir - Śro 19 Gru, 2012 Bogowie ulicy zajebiste kino!M - Śro 19 Gru, 2012
zefir napisał/a:
Bogowie ulicy zajebiste kino!
Yesss Chociaż ja po tym filmie czułem się strasznie ch.ujowoJakarti - Śro 19 Gru, 2012 wszyscy mowia ze fajne wiec oddaj fartucha (film) Rasta!! Maciusiowy - Czw 20 Gru, 2012
zefir napisał/a:
Bogowie ulicy zajebiste kino!
u nas nie ma, tylko kinoplex i multikinoKenet - Pią 21 Gru, 2012 Horror "Sinister" - trochę przewidywalny od połowy, ale muzyka i klimat sprawiają, że faktycznie jak to na horrorze parę razy serce zabije szybciej. Polecam na dobrym audio, albo w kinie z koleżanką Jakarti - Pią 21 Gru, 2012 wlasnie chcialem zobaczyc po trailerach - wybiere sie PiTT - Pią 21 Gru, 2012 niestety na trailerze sa wszystkie ciekawsze momenty i bardziej sie na nim balem niz na calym filmieKenet - Pią 21 Gru, 2012 Ja nie oglądałem trailera Historia jest całkiem spoko, ale wszystko bazuje na muzyce i odgłosach. Na ostatnie 4 "horrory" jakie widziałem ten był najlepszy.
Co nie oznacza, że jest straszny - straszny to był Omen jak oglądałem sam, w nocy, podczas burzy ładnych naście lat temu albo Paranormal activity obejrzane gdy nowe meble w kuchni strzelały i jęczały nocami pum - Pią 21 Gru, 2012 a miał rumuńskie napisy?Kenet - Pią 21 Gru, 2012 Węgierskie pisane wspak pum - Pią 21 Gru, 2012 űynrözs einnel llekmartin.h - Pią 21 Gru, 2012 Ja ostatnio widziałem hiszpański Biutiful. Bardzo dobry film, zresztą zebrał dobre recenzje w Cannes, a Bardem został wybrany najlepszym aktorem festiwalu. Film jest trudny i dołujący, a piękny w nim jest tylko tytuł. Warto zobaczyć