Michał - Pią 06 Maj, 2011 mam miejsce chyba w miacie bo dariano mi nie odpisuje, jade oczywiscie z warszawy.Jakarti - Pią 06 Maj, 2011 pusc mu mesa bo on do netu nie zagladaJanusz - Pią 06 Maj, 2011
Michał napisał/a:
mam miejsce chyba w miacie bo dariano mi nie odpisuje, jade oczywiscie z warszawy.
przypominam ze na wigili zostało mi obiecane jedno lajtowe anjas - Pią 06 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
przypominam ze na wigili zostało mi obiecane jedno lajtowe
mi też
(Majk pewnie niewiele z wigilii pamięta, więc może się uda...)Rasputin - Pią 06 Maj, 2011 Jak Janek jedzie to trzeba zabrać sprzęt video by móc znowu uwiecznić time attack w jego wykonaniu Liczymy na coś bardziej spektakularnego po ostatnim Radomiu Yarko - Pią 06 Maj, 2011 oj akurat tam to ja nie życzę nikomu spektakularnych akcjiJanusz - Pią 06 Maj, 2011
Rasputin napisał/a:
Jak Janek jedzie to trzeba zabrać sprzęt video by móc znowu uwiecznić time attack w jego wykonaniu Liczymy na coś bardziej spektakularnego po ostatnim Radomiu
Yarko napisał/a:
oj akurat tam to ja nie życzę nikomu spektakularnych akcji
zaznaczcie mi te bunkry
Rasputin możesz wziąć RC ?? zawsze chciałem takim polatać Yarko - Pią 06 Maj, 2011 ostatnio znajomy MX-5 prawie dacha strzelił, a................... tam nie ma dachu
całe szczęscie skończyło się na strachu, jakimś połamanym plastiku i wyciąganiu fury traktorem z pola, tak więc do MX-5 koniecznie rollbar jak chcecie polataćMichał - Pią 06 Maj, 2011 heheheh ups
spoko, pomyślimy. Andrzejowi bym dał, bo jak gej jezdzi ( jak ja ) ale co do janka musze się zastanowić
Yarko - ja mam rollbar tyle ze on jest bardziej chyba do wyglądu niż jako zabezpieczenie
Kupa - napisałem mu esa, ale nie odpisuje wiec miejsce wolne w duzym wygodnym i szybkim samochodzie ...Michał - Pią 06 Maj, 2011 aha, maciek, mam prośbę .
Możesz wziąć laptoka jakiegoś ? bo nie wiem czy mi kart starczy i będe musiał zrzucić materiał gdzieś...M - Pią 06 Maj, 2011 Mam uszkodzoną bakterię w moim le-kupo więc nie dam rady, może ktoś od nas?Yarko - Pią 06 Maj, 2011 ja bym poszedł najmarniej w coś takiego
Janusz - Pią 06 Maj, 2011
Cytat:
aha, maciek, mam prośbę .
Możesz wziąć laptoka jakiegoś ? bo nie wiem czy mi kart starczy i będe musiał zrzucić materiał gdzieś...
ja mogę wziąć lapka, ale jjak to potem ogarnąć ?? przesyłanie przez neta może trwać wieczność M - Pią 06 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
aha, maciek, mam prośbę .
Możesz wziąć laptoka jakiegoś ? bo nie wiem czy mi kart starczy i będe musiał zrzucić materiał gdzieś...
ja mogę wziąć lapka, ale jjak to potem ogarnąć ?? przesyłanie przez neta może trwać wieczność
Z lapka można przegrać na miejscu na dysk usb który Majk pewnie posiada czy coś w ten deseń.Jakarti - Pią 06 Maj, 2011