To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Michał - Pią 06 Maj, 2011

mam miejsce chyba w miacie bo dariano mi nie odpisuje, jade oczywiscie z warszawy.
Jakarti - Pią 06 Maj, 2011

pusc mu mesa bo on do netu nie zaglada
Janusz - Pią 06 Maj, 2011

Michał napisał/a:
mam miejsce chyba w miacie bo dariano mi nie odpisuje, jade oczywiscie z warszawy.

przypominam ze na wigili zostało mi obiecane jedno lajtowe ;D ;D

anjas - Pią 06 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
przypominam ze na wigili zostało mi obiecane jedno lajtowe ;D ;D

mi też

(Majk pewnie niewiele z wigilii pamięta, więc może się uda...)

Rasputin - Pią 06 Maj, 2011

Jak Janek jedzie to trzeba zabrać sprzęt video by móc znowu uwiecznić time attack w jego wykonaniu :faja: Liczymy na coś bardziej spektakularnego po ostatnim Radomiu :]
Yarko - Pią 06 Maj, 2011

oj akurat tam to ja nie życzę nikomu spektakularnych akcji

Rasputin napisał/a:
Jak Janek jedzie to trzeba zabrać sprzęt video by móc znowu uwiecznić time attack w jego wykonaniu :faja: Liczymy na coś bardziej spektakularnego po ostatnim Radomiu :]

Yarko napisał/a:
oj akurat tam to ja nie życzę nikomu spektakularnych akcji

zaznaczcie mi te bunkry :rotfl:

Rasputin możesz wziąć RC ?? zawsze chciałem takim polatać :D

Yarko - Pią 06 Maj, 2011

ostatnio znajomy MX-5 prawie dacha strzelił, a................... tam nie ma dachu :crazy:
całe szczęscie skończyło się na strachu, jakimś połamanym plastiku i wyciąganiu fury traktorem z pola, tak więc do MX-5 koniecznie rollbar jak chcecie polatać

heheheh :D ups :D
spoko, pomyślimy. Andrzejowi bym dał, bo jak gej jezdzi ( jak ja ) ale co do janka musze się zastanowić :D

Yarko - ja mam rollbar tyle ze on jest bardziej chyba do wyglądu niż jako zabezpieczenie

Kupa - napisałem mu esa, ale nie odpisuje wiec miejsce wolne w duzym wygodnym i szybkim samochodzie ...

aha, maciek, mam prośbę .
Możesz wziąć laptoka jakiegoś ? bo nie wiem czy mi kart starczy i będe musiał zrzucić materiał gdzieś...

M - Pią 06 Maj, 2011

Mam uszkodzoną bakterię w moim le-kupo więc nie dam rady, może ktoś od nas?
Yarko - Pią 06 Maj, 2011

ja bym poszedł najmarniej w coś takiego

Cytat:
Możesz wziąć laptoka jakiegoś ? bo nie wiem czy mi kart starczy i będe musiał zrzucić materiał gdzieś...

ja mogę wziąć lapka, ale jjak to potem ogarnąć ?? przesyłanie przez neta może trwać wieczność ;/

M - Pią 06 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:

ja mogę wziąć lapka, ale jjak to potem ogarnąć ?? przesyłanie przez neta może trwać wieczność ;/

Z lapka można przegrać na miejscu na dysk usb który Majk pewnie posiada czy coś w ten deseń.

Jakarti - Pią 06 Maj, 2011

Mikał napisał/a:
Kupa

słabe mikał :D