kiedys mialem komara z biegami w raczce, ale nie wiem czy to sie liczy Anonymous - Śro 31 Paź, 2012 jezdem lepszy miałem simsona,ale tego starego,za to miałem na nim dzwona,pogioł sie trocheJanusz - Śro 31 Paź, 2012
Cytat:
jezdem lepszy miałem simsona,ale tego starego,za to miałem na nim dzwona,pogioł sie troche
ja dzwonów na simsonku to nie zliczę ale i tak najlepsze były rozpadające i blokujące sie lagi przednich amorów an hopach. Kiedyś jeszcze wrócę na jakimś SM Anonymous - Śro 31 Paź, 2012 no mój sie pogioł tak ze juz nie było za bardzo na czym jezdzicMichał - Śro 31 Paź, 2012 moj cień idzie pod młotek, jak juz kazdy se chwali swoim komarem.no name - Śro 31 Paź, 2012 Miałem dwie motorynki i dalej nie kumam Anonymous - Śro 31 Paź, 2012 motorynki były mistrz,niedawno sie taką karnolemBarejka - Czw 01 Lis, 2012 rabarbar, nawijaj jak bylo ile paczek przewiozla przez granice? Ryba - Czw 08 Lis, 2012 ciekawe o chooj to chodzi =]
Pirania - Czw 08 Lis, 2012 że jak jest giejem i lata jako passenger to ma iśc biegać i cycków nie będzie - może być? Ryba - Czw 08 Lis, 2012 Thanks for your detailed explanation =]
E: myślę, że jednak o coś się rozchodzi tam z bluetoothemPirania - Czw 08 Lis, 2012 no rwie laskę przez interkom, który ma zasięg 200m. pytanie po co jej ipod przy rękawie kombinezonu...Barejka - Czw 08 Lis, 2012 to nie ta sama co jechala na motorze pokazala cycki Ryba - Pią 28 Gru, 2012 Jeździłem wczoraj na skuterze śnieżnym.
To ma chyba z 2.0 sek do setki, motor stoi przy nim w miejscu...
Polecam miras - Nie 30 Gru, 2012 Ryba, zgadzam się całkowicie , miałem raz okazję przejechać się takim wynalazkiem kolegi i miażdży cyce