A z drugiej strony uważacie redaktorów np Lisa, Żakowskiego, Wielowieyską - za obiektywnych publicystów? A przynajmniej mających poprawny warsztat dziennikarski?
Obiektywni nie są, nikt nie jest. Dziennikarsko - wysoki poziom. Tak uważam.
w materii wyborów:
Marek23 - Pią 07 Paź, 2011 Jeśli tak jest to od razu proces. Jak mu nie wytoczą to jakaś prowokacja...M - Pią 07 Paź, 2011
Ale nakłamał, o kurcze.kamil - Pią 07 Paź, 2011 oczywiście, ze skręcają w którąś ze stron, ale i tak nie spekulują, nie podjudzają, nie manipulują. Są bardziej obiektywni niż np. Semka czy Wildstein.
Tak mają dobry warsztat.Stf - Pią 07 Paź, 2011
hyhyhyhyhy być nie może!M - Pią 07 Paź, 2011 Czy można sfałszować coś co jest samo w sobie nieprawdziwe? anjas - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
Czy można sfałszować coś co jest samo w sobie nieprawdziwe?
Oj Maciek, Maciek... Stf - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
obiektywizm, brak manipulacji, prawda, honor. brawo Maćku!
powinieneś zostać redaktorem niezależnej.M - Pią 07 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Oj Maciek, Maciek...
Złośliwa małpa ze mnie.
Panowie, o 24-tej przymykam ten temat.M - Pią 07 Paź, 2011
Stf napisał/a:
M napisał/a:
obiektywizm, brak manipulacji, prawda, honor. brawo Maćku!
Przemek, uspokój się. Bart - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
Panowie, o 24-tej przymykam ten temat.
Spodziewałem się, że to nastąpi. Ale właściwie dlaczego? Jest zakaz agitacji wyborczej, a nie rozmów o polityce.M - Pią 07 Paź, 2011
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Spodziewałem się, że to nastąpi. Ale właściwie dlaczego? Jest zakaz agitacji wyborczej, a nie rozmów o polityce.
Chodzi o to że serwer jest zarejestrowany na moje nazwisko, nie chce dostać grzywny w razie czego. Możemy przenieść ten temat do niewidzialnej strefy - to chyba pomoże.Bart - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
Chodzi o to że serwer jest zarejestrowany na moje nazwisko, nie chce dostać grzywny w razie czego.
Na szczęście ekipa Macierewicza jest z dala od władzy, więc nie ma takiej możliwości pcs - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Spodziewałem się, że to nastąpi. Ale właściwie dlaczego? Jest zakaz agitacji wyborczej, a nie rozmów o polityce.
Chodzi o to że serwer jest zarejestrowany na moje nazwisko, nie chce dostać grzywny w razie czego. Możemy przenieść ten temat do niewidzialnej strefy - to chyba pomoże.
prawda, prawda, chocby ta ankieta to sondaz wyborczy a tych pokazywac nie mozna. Pozatm na pweno w poniedzialek w serwisie niezalezna.pl pojawily by sie posty Barta i STFa z datami sobotnimi z dopiskiem ze PO agitowalo w sobote i wybory niewazna a na stronie TVN24 pojawila by sie relacja z sobotnich postow M i Marasa i oglosilaby, ze PIS lamalo cisze wyborcza ...M - Pią 07 Paź, 2011
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Chodzi o to że serwer jest zarejestrowany na moje nazwisko, nie chce dostać grzywny w razie czego.
Na szczęście ekipa Macierewicza jest z dala od władzy, więc nie ma takiej możliwości