M - Śro 08 Sie, 2012 Wygląda że będzie ostro padać jednak mi - Śro 08 Sie, 2012 mokre kielce - have fun!
Chociaż czterołapem się pewnie fajnie lata...Qukie - Śro 08 Sie, 2012 idąc za Accuweather w Kielcach 11.08 ma być 17°C, możliwy opad deszczu lub burza z piorunami za dnia. Deszcz ma spaść w ilości 2,7mm, a w nocy z piatku na sobotę ma być deszcz i mżawka i opady w ilości 2,3mm
Lepiej jeździć na Pederalach - przód R1R - tył czy Parada - przód Rs2 - tył?Kamill - Śro 08 Sie, 2012 Byłem kiedyś na kielcach jak padało cały dzień i to było jak taniec na lodzie na letnich gumach Janusz - Śro 08 Sie, 2012 ja jeździełm na radomiu w deszczu i było mistrz zefir - Śro 08 Sie, 2012 bedzie zabawa ja moich łysych letnich oponach Anonymous - Śro 08 Sie, 2012 to co zimówki na deszcz , czy letnie ? Qukie - Śro 08 Sie, 2012 nie wiem jak Wy, ale ja już planuję zakup nowych wycieraczek i uzupełnienie zbiorniczka z płynem do spryskiwaczy
i żeby innym nie było zbyt łatwo mnie wyprzedzić zdejmuję chlapacze was79 - Śro 08 Sie, 2012
zefir napisał/a:
bedzie zabawa ja moich łysych letnich oponach
spoko, moje RE050 też nie grzeszą bieżnikiem martin.h - Śro 08 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
to co zimówki na deszcz
Drone - Śro 08 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Można
Podaje tutaj mój numer kom
+48 602 299 400 - niech sobie każdy zapisze, w szczególności spóźnialscy bo
Czy może ktoś dać namiary na ten tor?
Nigdy tam nie byłem.
Nie doczekałem się tez na odpowiedź czy Warszawa jedzie jakoś większą grupą...M - Śro 08 Sie, 2012
Drone napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Można
Podaje tutaj mój numer kom
+48 602 299 400 - niech sobie każdy zapisze, w szczególności spóźnialscy bo
Nigdy tam nie byłem.
Nie doczekałem się tez na odpowiedź czy Warszawa jedzie jakoś większą grupą...
Pewnie jakaś grupa będzie spontaniczna, narazie nic nie wiadomomi - Śro 08 Sie, 2012
Drone napisał/a:
Nigdy tam nie byłem.
http://maps.google.pl/map...tokrzyskie&z=14M - Śro 08 Sie, 2012 Bonku - a co ty na to żeby wziąć krótkofalówki i zrobić przejazdy leśnym w tą i w tamtą?
Na wjeździe postawić jedną osobę i na końcu jedną.Chloru - Śro 08 Sie, 2012 Drone, ja pewnie będę jechał ok 6:30. Wyjazd z Włoch.