jest chłop rozchwytywany Wrobel - Wto 30 Lip, 2013 ja nie jade... niech sobie qbus, radziMick - Wto 30 Lip, 2013
Wrobel napisał/a:
ja nie jade... niech sobie qbus, radzi
Podobno Marek T. już powiedział, że TajpeR sie i tak zepsuje na 1 odcinku, wiec sobie wróci na start i popilotuje w drugim samochodzie qbus - Śro 31 Lip, 2013 pobilem Chucka Norrisa
Bad-i a ty?Bad-i - Śro 31 Lip, 2013
qbus napisał/a:
pobilem Chucka Norrisa
Bad-i a ty?
Ja w tym czasi jestem na urlopie
Teraz dopiero we wrzesniu Czechy i Slowacjajarek-malopolska - Pon 05 Sie, 2013 Pany podrzuci mi ktos jak wyglada sprawa zapoznania z trasa rzeszowskiego? Tzn kiedy jest zapoznanie z odcinkami piatkowego etapu a kiedy sobotniego? I jesli idzie o RPP to on sie zapoznaje z sobotnim etapem w tym samym czasie co RSMP? doopytuje bo bede sie przemieszczal tymi drogami sroda-czwartek i nie chcialbym zeby mnie np. GRZYB trafil na cieciu pod prad a z drugiej strony tak bym sobie ustawil dzien zeby sie w kolumnie przejechac i zobaczyc co ciekawsze miejsca 106 - Pon 05 Sie, 2013 rpp zapoznaje w piatek w godzinach 7-14:30 (dla rsmp sa to odcinki z IIgo etapu)jarek-malopolska - Pon 05 Sie, 2013 Dzieki Bartku Janusz - Wto 06 Sie, 2013 panowie jak jest z oklejaniem klatki ?? mogę sobie tu na krzyzu w drzwiach od góry, tam gdzie wiecznie przy wsiadaniu jest klatka ukopana, nakleić zwykła folie ochronną ??qbus - Wto 06 Sie, 2013 teoretycznie nie praktycznie tak106 - Wto 06 Sie, 2013 qbus... widzialem ze tempo w tychach bylo
mam tylko nadzieje, ze to wasze przejscie po rowie nie oslabilo ukladu napedowego .... ; )
trzymam kciuki za rzeszowski!qbus - Wto 06 Sie, 2013 Zmienilismy szpere... oby wina lezala po tej stronie... tempo bylo zadziwiajaco dobre jak na tak spokojna jazda, opory na 3 biegu, w zasadzie ta wizyta w zbożu to było jedyne ratowanie... fajna walka była, cały czas tasowaliśmy się na dziesiąte części sekundy... sporo nowych doświadczeń zwłaszcza z doborem opon w takich temperaturach... nastroje są bojowe po taki udanym treningu Mick - Czw 08 Sie, 2013 Dobra Panowie, do zobaczenia w piątek. Będę dzwonił do Was zeby Młody odebrał ode mnie graty od 106 106 - Czw 08 Sie, 2013
Mick napisał/a:
Dobra Panowie, do zobaczenia w piątek. Będę dzwonił do Was zeby Młody odebrał ode mnie graty od 106
jezeli to nie YOU
to ja o niczym nie wiem i nic dla nikogo nie zabieram na rajd