To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

Bad-i - Wto 30 Lip, 2013

Calkiem przyjemnie w pucharze
zajcev_28 - Wto 30 Lip, 2013

106 napisał/a:

Qbus w 2 samochodach ;D

jest chłop rozchwytywany :D

Wrobel - Wto 30 Lip, 2013

ja nie jade... niech sobie qbus, radzi
Mick - Wto 30 Lip, 2013

Wrobel napisał/a:
ja nie jade... niech sobie qbus, radzi

Podobno Marek T. już powiedział, że TajpeR sie i tak zepsuje na 1 odcinku, wiec sobie wróci na start i popilotuje w drugim samochodzie :)

qbus - Śro 31 Lip, 2013

pobilem Chucka Norrisa :)

Bad-i a ty?

Bad-i - Śro 31 Lip, 2013

qbus napisał/a:
pobilem Chucka Norrisa :)

Bad-i a ty?

Ja w tym czasi jestem na urlopie :)

Teraz dopiero we wrzesniu Czechy i Slowacja

jarek-malopolska - Pon 05 Sie, 2013

Pany podrzuci mi ktos jak wyglada sprawa zapoznania z trasa rzeszowskiego? Tzn kiedy jest zapoznanie z odcinkami piatkowego etapu a kiedy sobotniego? I jesli idzie o RPP to on sie zapoznaje z sobotnim etapem w tym samym czasie co RSMP? doopytuje bo bede sie przemieszczal tymi drogami sroda-czwartek i nie chcialbym zeby mnie np. GRZYB trafil na cieciu pod prad :P a z drugiej strony tak bym sobie ustawil dzien zeby sie w kolumnie przejechac i zobaczyc co ciekawsze miejsca :)
106 - Pon 05 Sie, 2013

rpp zapoznaje w piatek w godzinach 7-14:30 (dla rsmp sa to odcinki z IIgo etapu)
jarek-malopolska - Pon 05 Sie, 2013

Dzieki Bartku :)
Janusz - Wto 06 Sie, 2013

panowie jak jest z oklejaniem klatki ?? mogę sobie tu na krzyzu w drzwiach od góry, tam gdzie wiecznie przy wsiadaniu jest klatka ukopana, nakleić zwykła folie ochronną ??
qbus - Wto 06 Sie, 2013

teoretycznie nie praktycznie tak
106 - Wto 06 Sie, 2013

qbus... widzialem ze tempo w tychach bylo :]

mam tylko nadzieje, ze to wasze przejscie po rowie nie oslabilo ukladu napedowego .... ; )
trzymam kciuki za rzeszowski!

qbus - Wto 06 Sie, 2013

Zmienilismy szpere... oby wina lezala po tej stronie... tempo bylo zadziwiajaco dobre jak na tak spokojna jazda, opory na 3 biegu, w zasadzie ta wizyta w zbożu to było jedyne ratowanie... fajna walka była, cały czas tasowaliśmy się na dziesiąte części sekundy... sporo nowych doświadczeń zwłaszcza z doborem opon w takich temperaturach... nastroje są bojowe po taki udanym treningu :)
Mick - Czw 08 Sie, 2013

Dobra Panowie, do zobaczenia w piątek. Będę dzwonił do Was zeby Młody odebrał ode mnie graty od 106 ;)
106 - Czw 08 Sie, 2013

Mick napisał/a:
Dobra Panowie, do zobaczenia w piątek. Będę dzwonił do Was zeby Młody odebrał ode mnie graty od 106 ;)

jezeli to nie YOU ;D

to ja o niczym nie wiem i nic dla nikogo nie zabieram na rajd