guzowska umie sie jedynie szybko leci , kosowski kopał szmacianke , teraz jest alko . Jest się czym chwalić kondziu , jest ...
wła¶nie bzdury opowiadasz bo guzowska jest strasznie mił± i fajn± dziewczyn± a kosecki jest zajebi¶cie sympatyczny i nawet gadał z Graż± o dzieciach, do tego prawie w ogóle nie pił a alko było w zły czlowiek. jak się poznaje ludzi prywatnie to ma się trochę inn± wiedzę niż ta zaczerpnięta z pudelka ziom.
lol
jara cie polski szołbiz ?
jak przeczytałem smsa od ciebie z marcelem to parskneli¶my ¶miechem ...
aaaa, jimmi też siedział koło nas , on doprawił salw± ¶miechu
Vlodarsky - Czw 12 Lut, 2009 ten koń sprawił, że i ja się ¶mieje... Michał KonradMK - Czw 12 Lut, 2009
Michał napisał/a:
jak przeczytałem smsa od ciebie z marcelem to parskneli¶my ¶miechem ...
aaaa, jimmi też siedział koło nas , on doprawił salw± ¶miechu
mam się czuć urażony bo nie kumam?
jak by¶ widział jak oni ¶piewali jak się nayebali to by¶ też był pod wrażeniem nie jara mnie szołbiz tylko byłem na urodzinach znajomego. u twoich znajomych na urodzinach też można spotkać sołtysa, wójta, proboszcza i weterynarza z pobliskiej wsi. każdy ma jakich¶ znanych znajomych Michał - Czw 12 Lut, 2009 ale ja nie pisze o tym kumplom w smsach i nie jaram sie tym
kondziu , prosze cię , przestań ...Vlodarsky - Czw 12 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
jak by¶ widział co oni ¶piewali jak się nayebali to by¶ też był pod wrażeniem nie jara mnie szołbiz tylko byłem na urodzinach znajomego. u twoich znajomych na urodzinach też można spotkać sołtysa, wójta, proboszcza i weterynarza z pobliskiej wsi. każdy ma jakich¶ znanych znajomych
Na moich urodzinach byli :
- Michał
- Maciek
- Jakarti
- Kondzio Bondzio
- Marcel
i jeszcze kilka osobisto¶ci...
dzisiaj był u mnie Chrzanek
Ja mam samych znanych znajomych...
Kondziu i Michał dajcie już spokój bo kolejny temat pójdzie do zamknięcia anjas - Czw 12 Lut, 2009 dokładnie... bo zamknę!k-mart - Czw 12 Lut, 2009 Pershinga znam (znalem)k-mart - Czw 12 Lut, 2009 Rozumiem by ktos znal Pudziana, a tu wszyscy chwala sie kim popadnie:
- eM zna Jozefa Oleksy
- saxorulez Dode
- Holek & Kuzaj znaja Chrzanka
- Majk zna Jimka
- Jimek zna Quentina Tarantino