musze sie z Tob± zmierzyć i przegrać parę razy, zeby sie upewnic ze Twoj poziom jest o wiele wyzszy
albo mam pecha na tych online i trafiam takich pojebow
wczoraj spadłem do 6 ligi albo 7.. anjas - Pon 14 Gru, 2015 moja przygoda z 1 lig± była krótka. Parę razy wpier.dol i spadek to drugiej, trzeciej, czwartej
Potem znów awans do trzeciej. My¶lę, że ta trzecia / czwarta to dla mnie najlepsze towarzystwo. Ale szczerze mówi±c, wielkiej różnicy pomiędzy 6/7 a 3/4 nie widzę.
Musimy pykn±ć, ale najlepiej swoimi składami Nie wiem tylko czy jest taka opcja.Jakarti - Pon 14 Gru, 2015
Cytat:
Musimy pykn±ć, ale najlepiej swoimi składami Nie wiem tylko czy jest taka opcja.
tak, mozna zagrac skladami FUT ale biorac pod uwage Twoje inwestycje to rownie dobrze moi mog± grać w klapkach ale nie boje sie anjas - Pon 14 Gru, 2015 to co, wieczorem?Jakarti - Pon 14 Gru, 2015 nie ma pewnosci
moze bardziej jutro ale napisze wiadomosc jak bedeanjas - Pon 14 Gru, 2015 gitzefir - Wto 15 Gru, 2015 Pogrywam teraz w Watch Dogs, całkiem wypas gierka, jest co robic i duzo mozliwosci przejscia misji
Polecam!Jakarti - Czw 17 Gru, 2015 fut presents Zefir!! https://www.easports.com/...sci/2015/futmaszefir - Pi± 18 Gru, 2015 Jako¶ nie chce mi sie póki co do Fify wracac ale zanabędę te paczuszki na poczet nowego roku.
Watch dogs zajebista gierka Bonczek - Pi± 18 Gru, 2015 Polecasz? zefir - Sob 19 Gru, 2015 A jak
Dobra Watch Dogs skonczone, zajebista giera naprawde spoko sandbox i z niezla fabula.zefir - Wto 22 Gru, 2015 Dobra zlozylem sobie grajkow z Hiszpanii na FUT Jakarti - Wto 22 Gru, 2015 no kurwa! dobrze
może dzisiaj w nocy albo jutro w koncu ktoregos z Was zaczepie