Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Jakarti - Czw 29 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Widzicie problem jest taki, że to nie mi się ma podobać ten samochód. Poza tym za 60 tys. nigdy bym takiego auta nie kupił.
Mitsubishi było u Jemioła w 4turbo - podłużnice pospawane tak że już się rozchodzą i pęka ten kit którym się spawy smaruje. Silni przy dzwonie cofnął się co najmniej 15 cm bo i na belce i na misce są ślady. Miska jest jeszcze wgięta, poskładane to na silikon. Połowa kostek pod maską porozpieprzana, kable powtykane i zalane silikonem. Także ten jeśli chodzi o naprawę po tym dzwonie.
Warunki konieczne to suv, automat, ~150KM i rocznik 2010+.
ja yebe i ktoś to kupi..Kenet - Czw 29 Sty, 2015 Dzięki, zerknąłem, ale odpadają bo to manuale. Nie pali się jeszcze, coś się trafi.
Osobiście to się zajarałem tym Yeti 4x4 w dsg. Program zrobić na 200 KM, tam jest pełna opcja wyposażenia. Jeździłbym.Kenet - Czw 29 Sty, 2015
Jakarti napisał/a:
ja yebe i ktoś to kupi..
I najgorsze jest to, że koleś w komisie niby wydaje się w porządku. Pokazał zdjęcia od razu i w ogóle. Ale nie wierzę, że nie oglądali jak to jest polepione od spodu. Takie auto czeka własnie na typowych januszy z hajsem co przyjdą córce kupić pierwszą furę. Ładny? Ładny. Pan zapakuje.Kamill - Czw 29 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Widzicie problem jest taki, że to nie mi się ma podobać ten samochód. Poza tym za 60 tys. nigdy bym takiego auta nie kupił.
Mitsubishi było u Jemioła w 4turbo - podłużnice pospawane tak że już się rozchodzą i pęka ten kit którym się spawy smaruje. Silni przy dzwonie cofnął się co najmniej 15 cm bo i na belce i na misce są ślady. Miska jest jeszcze wgięta, poskładane to na silikon. Połowa kostek pod maską porozpieprzana, kable powtykane i zalane silikonem. Także ten jeśli chodzi o naprawę po tym dzwonie.
Warunki konieczne to suv, automat, ~150KM i rocznik 2010+.
Hehe a nie mówiłem, wszystko tak jak napisałem Kenet - Czw 29 Sty, 2015 \
w MB cars stoi bardzo podobny, tanszy, ale sprowadzony, przejechac sie jednak moznaFranek - Czw 29 Sty, 2015 Jedyny taki was79 - Czw 29 Sty, 2015 Bezwypadkowy przed wypadkiemBonczek - Czw 29 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Dzięki, zerknąłem, ale odpadają bo to manuale. Nie pali się jeszcze, coś się trafi.
Osobiście to się zajarałem tym Yeti 4x4 w dsg. Program zrobić na 200 KM, tam jest pełna opcja wyposażenia. Jeździłbym.
Kaszanka fajna. A w Yeti brak bagażnika koleżance nie przeszkadza? Jest mniejszy niż w zwykłych HB.was79 - Czw 29 Sty, 2015 405 l, to na hb całkiem, całkiem wynikKamill - Czw 29 Sty, 2015
was79 napisał/a:
405 l, to na hb całkiem, całkiem wynik
Tyle to ma nowy accord kombi A civik 9 kombi ma chyba z 600L Dziwią się w hondzie czemu się accord nie sprzedaje Kenet - Czw 29 Sty, 2015 Bagażnik bez znaczenia, gorzej ze jej się Yeti nie podoba.kosmita - Czw 29 Sty, 2015 suv w benzynie i automacie i małe spalanie
golf tsi dsg będzie jej mało paliłKamill - Czw 29 Sty, 2015 W tym budżecie to może dustera z salonu dostanie z poprzednim roczniku?Bonczek - Czw 29 Sty, 2015 Wojtek 405l w Yeti? Jak tam zaglądałem to sprawił wrażenie bagażnika w smarcie