Anonymous - Pon 15 Wrz, 2008 Ej ja tu nowy jestem a wy już mnie dołujecie
Damy rade
Najpier 201 KM a potem bobas
Wszystko w swoim czasie M - Pon 15 Wrz, 2008 Basior, juz nie jeden chcial tu miec 201koni zgadnij ilu ma? Anonymous - Pon 15 Wrz, 2008 185??
Ja wyzanje zasade: Jak sięchce to sie wszystko da
Znalazlem na necie dolot Simota dedykowany do Rceka.
Z wiadomosci na str Simoty wynika ze daje 12 KM, ale....
Ani w pl ani w angli nie jest on dostepny, trzeba go sciągnąc z Japonii od producenta,
a producent nie odpowiada na maile M - Pon 15 Wrz, 2008 A pisales krzakami?saxorulez - Pon 15 Wrz, 2008
basiorrr napisał/a:
185??
Ja wyzanje zasade: Jak sięchce to sie wszystko da
Znalazlem na necie dolot Simota dedykowany do Rceka.
Z wiadomosci na str Simoty wynika ze daje 12 KM, ale....
Ani w pl ani w angli nie jest on dostepny, trzeba go sciągnąc z Japonii od producenta,
a producent nie odpowiada na maile
Szczerze nie bardzo polecam Simotę.. w przypadku Clio Sport ubywa mocy zamiast
dodawać. W UK ma swojego dystrybutora - www.simota.co.uk - poza tym jest zbyt drogi wobec tego co oferuje.
Polecam korzystać ze sprawdzonych rozwiązań.. np. 206 RC Gr. A
Poza tym Simota jest z Tajwanu a nie JaponiiAnonymous - Pon 15 Wrz, 2008 wiec uwarzasz ze powinienem skorzystac z uslug peugeot sport??Stf - Pon 15 Wrz, 2008
basiorrr napisał/a:
Część kasy ze ślubu zostanie zdefraudowana na konto "RC 200KM"
:)
chyba dobrze trafiłeś
witaj saxorulez - Pon 15 Wrz, 2008 nie.. oni są trochę że tak powiem drodzy - w końcu opracowywali te części.
Ale warto zerknąć i spróbować zrobić co podobnego (360EUR za kawał plastiku to troszkę za drogo). Myślę że da się zrobić coś zbliżonego z kawałka dobrej rury elastycznej (user Vlodarski ma namiary na lokum gdzie sprzedają czarna elastyczna rurę ale bardzo twardą)
Michał - Pon 15 Wrz, 2008 witaj
na bank , oprócz saxoruleza , pomocną dłoń poda ci kolega barto. Jego 206 juz tyle przeobrażeń mocowych przechodziła ze barto też napewno pomoże.CHRZANEK - Pon 15 Wrz, 2008 Witam nowych userów
Zapraszam do udzielania się
basiorrr napisał/a:
Niestety za niedługo będę musiał wydawać kase na wykończenie mieszkania, a nie na auto.
Kurde i po co facet się zaręcza
saxorulez napisał/a:
ziom.. poczekaj do ślubu wtedy są wydatki
anjas napisał/a:
ślub to pikuś... poczekaj na dziecko
SAMICA TWÓJ WRÓG !!!
(mi triumfuje w tym momencie )Gaydek - Wto 16 Wrz, 2008 basiorrr, witam na forum .Bad-i - Wto 16 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Witam nowych userów
Zapraszam do udzielania się
basiorrr napisał/a:
Niestety za niedługo będę musiał wydawać kase na wykończenie mieszkania, a nie na auto.
Kurde i po co facet się zaręcza
saxorulez napisał/a:
ziom.. poczekaj do ślubu wtedy są wydatki
anjas napisał/a:
ślub to pikuś... poczekaj na dziecko
ziom to wszystko pikuś... poczekaj na rozwód Tomcat - Wto 16 Wrz, 2008 Witam kolegów. Od tygodnia jestem posiadaczem Saxo VTS z jedynie słusznym silnikiem 1.6 16v i zaraz zaczne was męczyć pytaniami saxorulez - Wto 16 Wrz, 2008 witam!
widzę że nowi mają tendencje do pojawiania się na forum wieczorami Niemy - Wto 16 Wrz, 2008 witamy