Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 A ja znam Bobra Madonny i mam paszport polsatuanjas - Czw 12 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Jimek zna Quentina Tarantino
Quentin zna anjasamichool_vt - Czw 12 Lut, 2009
Cytat:
A ja mam paszport polsatu
kazdy frajer ma polsatu, ja mam tvnu Janusz - Czw 12 Lut, 2009
michool_vt napisał/a:
Cytat:
A ja mam paszport polsatu
kazdy frajer ma polsatu, ja mam tvnu
a ja mam legitymacje radia maryja i co??Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 Rydzykjugend?anjas - Czw 12 Lut, 2009 Piekut, ty to jednak jesteś pies na baby...
Zobacz jakiego linka wyczaiłem w necie. Jakieś laski gadają o tobie na forum...
kupiłem auto, d16a9 na 2 wałkach bez pałteca, zagazowane, uderzone w przód, bogato wyposazone, idealne pod rajdowke (nie ma szyberdachu)... jeszcze nie wiem czy je zostawie i bede naprawial... w sobote ogladam taka sama czerwona honde z d16z6 czyli 1.6 z pałtekiem... decyzje soon ale auto stoi niedaleko.k-mart - Czw 12 Lut, 2009 eM, piszesz natychmiast co o tym myslisz!M - Czw 12 Lut, 2009 ZOstaw te d16a9 to kozak silnik!
przepraszam ale spoiłem się winem i nie chce tu pisacqbus - Czw 12 Lut, 2009 super silnik ale w crx'ie... tutaj jedzie duzo wolniej niz d16z9... wrazenie po przejezdzce sie dzisiaj i jednym i drugim... druga sprawa ten ma 280 tys przelotu z tego nie wiadomo ile na gazie.
a no i
KUPOWANIE HONDY BEZ VTECA TO JAK KUPOWANIE AUDI BEZ QUATTROM - Czw 12 Lut, 2009 hehe spoko, rzeczywiscie 280tysia to moze byc juz na smieci silnik.qbus - Czw 12 Lut, 2009 nie no spoko... nie wiem nie znam sie na zywotnosci tych silnkow, moze by to mozna wyremontowac ale po co mi Honda bez VTEC'a?M - Czw 12 Lut, 2009 hehehe spoko ale wiesz ze prawdziwy vtec to dohc vtec?
żarcik.qbus - Czw 12 Lut, 2009 wiem
w sobote podejme decyzje... jesli zostawie to auto to wyjedzie dopiero pewnie za 3-4 miesiace... wymaga sporego nakladu finansowego naraz a na to sobie niestety juz pozwolic nie moge.M - Czw 12 Lut, 2009 no tak ale juz je kupiles tak?