zefir - Wto 22 Gru, 2015 ja dopiero raczej po swietach bo dzis i jutro mam treningi wieczorem, a pozniej swieta poza Wawa ale chetnie jak cosJakarti - Wto 22 Gru, 2015 skompletowałem sobie z włoskiej ligi grajkow wiec nie jest zle
anjas tylko rozklepał kilkadziesiat sezonow przy moich max kilkunastu
to jest szaleniec zefir - Wto 22 Gru, 2015 haha ja gralem w watch dogsy, a mysle ze po nowym roku wjedzie Fallout zbyt czeste granie w Fife nudzi zwyczajniezefir - Wto 22 Gru, 2015 Swoja droga to calkiem niezly sklad sobie zbudowalem budzetowo
srednia 81 i chemistry 100
ciekawe jak sie bedzie nim grac tylko po sieci
da rade podtrzymac kontrakty etc z samego grania w tych ligach czy trzeba hajs dokladac?Jakarti - Wto 22 Gru, 2015 da rade
kupujac złoty kontrakt ustawiasz max cene na 400-450 i wystarcza takie cos na 28 gier (kontrakty premium a nie te złote podstawoe) dla jednego grajka
jeden mecz to 300-600 monet + bonusy za ukonczenie sezonu, utrzymanie sie w lidze itp.zefir - Wto 22 Gru, 2015 kupuje po 300 dzieki za cynk Jakarti - Wto 22 Gru, 2015 to ja sie boje jak kupowałes grajkow
generalnie taki zespol 79-81 da radę zbudować za (liczba pilkarzy) x 1.500 i to juz takich lepszych
od biedy wystarczy tez (liczba pilkarzy) x 500 wiec to nie jest duza kasa
najlepiej miec juz konkretnego, wyszukac po nazwisku i przez cene max kup teraz znalezc poziom minimalny. czesto roznica to kilka dobrych tysi wiec warto zefir - Wto 22 Gru, 2015 dokladnie tak robilem
a stosuje regule sprzedac drogo, tanio kupic - niestety nie dzialala,
wiec kupuje tanio i tanio sprzedaje Jakarti - Wto 22 Gru, 2015 http://www.futwiz.com/en/.../attackers/53/0
tu sobie szukaj, mozna oczywiscie rozne kryteria wybrac bo wybieranie najlepszego grajka na tym padzie wkurwia mnie niemilosiernie anjas - Wto 22 Gru, 2015 możemy pyknąć wieczorem zefir - Wto 22 Gru, 2015
Jakarti napisał/a:
http://www.futwiz.com/en/league/liga-bbva/rating/gold/attackers/53/0
tu sobie szukaj, mozna oczywiscie rozne kryteria wybrac bo wybieranie najlepszego grajka na tym padzie wkurwia mnie niemilosiernie
ja przez www to ogarniam Jakarti - Wto 22 Gru, 2015 wieczorem gotuję barszcz! nie ma żadnego grania! Alexxx - Wto 22 Gru, 2015 Polecam handlarza z Łodzi czyli farbowanego Warszawiaka Zefa Chloru - Wto 22 Gru, 2015
zefir napisał/a:
haha ja gralem w watch dogsy, a mysle ze po nowym roku wjedzie Fallout zbyt czeste granie w Fife nudzi zwyczajnie
Mam Fallouta, może skończę do tego czasu i będę chciał się pozbyć zefir - Śro 23 Gru, 2015 Gitara