To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Czw 29 Sty, 2015

Bonczek napisał/a:
Wojtek 405l w Yeti? Jak tam zaglądałem to sprawił wrażenie bagażnika w smarcie ;)

416, tyle co w ufo

Kenet - Czw 29 Sty, 2015

Co do spalania to tak jak pisałem wcześniej - sorento w dieslu paliło jej od 13 L w mieście w górę. Jak nowe auto będzie palić 10-11 to będzie ok.
Bonczek - Czw 29 Sty, 2015

Może to przez ta płaska podłogę odniosłem takie wrażenie, nieważne. Pomyliłem sie, widać ze bagar jednak całkiem zacny ;)
kosmita - Czw 29 Sty, 2015

Sportage czy Sorento, bo to trochę różnica :P

To nie jest zacny bagażnik, jak na rozmiary auta, to jest raczej kiepski.

Kenet - Czw 29 Sty, 2015

Sorento, źle tam napisałem wcześniej.
Bonczek - Czw 29 Sty, 2015

kosmita, a co ja mam dalej się kłócić :rotfl:
dzik - Sob 31 Sty, 2015

spece BMW, kto w Warszawie ogarnie E46 M52B20 150km
zapłon wypada zawsze na jednym garze, wymiana uszczelki, vanosy zrobione a zapłon nadal wypada
dotychczasowy mechanior to typowy zmieniacz "to może teraz wymieńmy fotele,e może pomoże".

Kto to ogarnie?

Kamill - Sob 31 Sty, 2015

Ja jeszcze nic w bmw nie naprawiałem :faja: , ale pierwszy telefon wykonał bym pewnie tutaj, bo nic innego nie znam - auto classic service http://acs-serwis.pl/
itr 911 - Czw 05 Lut, 2015

Na placu boju, w zakupie nowej służbówki, pozostał nowy mondeo i okta rs.

Co do skody to jest dramat!!!
Chyba Kamill dawał namiary na salon z Warszawy i od grudnia się nie odzywają, a oferta miała być następnego dnia :lol2:
Może ja nie jestem FLOTOWIEC, ale już dwie sztuki to nie takie nic?

Powtórzę!!! Octavia RS jest u nich traktowana wyjątkowo, to znaczy że nikt nie widział, nikt nie ma do jazd testowych, oczekiwanie min 3 miechy!!!
Wyliczona cena z konfiguracji dostepnej u nich na stronie...rabat 7tyś, niżej spodni nie opuszczą, nie podoba się to wypad.

Obsługa,salon, podejście handlowca dramat, poziom fiata.
Nigdy nie byłem w salonie dacii, więc nie chcę ich obrażać :lol2:
Pewnie wynika to z tego, że skody sprzedają się na potegę, ale takiego zachowania nic nie tłumaczy :wall:

Czy w tym kraju można się przejechać RSem najlepiej w gnojówce, czy pozostaje wyrabianie sobie zdania, na podstawie filmów z youtube?!

Co do forda to jest dużo lepiej!
Dobra ofertę czyt. rabat 15tyś dostałem nastopnego dnia.
Fajnie że ktoś nad tym posiedział, a nie przygotował ofertę w 5min...

Po 4 dniach od wizyty dostałem nowe nondeło na 3 dni.

Obsługa bardzo ok, ponad 1h prezentacja modelu (również wideo o nowinkach w aucie), przy kawce w udzielnym biurze, odrazu padła propozycja krótkiej jazdy testowej!

Co do auta...
Jest wielkie, przynajmniej z zewnątrz.
Dobre materiały, masa nowinek elektonicznych znanych raczej z aut klasy premium, no nie ma się do czego przyczepić.

Mnie interesuje diesel z uwagi na przeleoty 50tyś rocznie, i już 150km robi robote.
Spory niuton to i dobrze się zbiera, mocne deptanie tylko po mieście ok 8L na setkę.
Minus to dość głośnia praca tego silnika.
Jak się zdecyduję to pewnie na 180km, titanium, ładnie dopasione cena ok 115tyś!

Oktavie Rs w gnoju z dieslem, podstawa pluś navi, grzanie dupki/szyby przedniej i jakaś drobnica w cenie 113tyś.

Marek23 - Pią 06 Lut, 2015

Niestety miałem tą samą sytuację z salonami Skody. W Krakowie dramat, dopiero salon Magro w rodzinnym Rybniku stanął na wysokości zadania.
Jakarti - Pią 06 Lut, 2015

Marek23 napisał/a:
dopiero salon Magro w rodzinnym Rybniku stanął na wysokości zadania.

a może ktoś Cie już tam kojarzy z Twoich osiągnieć sportowych i dlatego było łatwiej? :)

mamy przeciez na forum kilka osob, ktore pracuja u dealerow to moze niech opowiedza jak to jest z drugiej strony?

PiTT - Pią 06 Lut, 2015

niestety Martina nie ma na forum, ale pamietal ze zachwalal obsluge salonu forda w ktorym pracuje :lol2:

na szczęście jest kilka innych osob, ktorych warto posluchac :D
PiTT - Pią 06 Lut, 2015

z całym szacunkiem do Martina (bo go nawet polubiłem ostatnio) to po wizytach w salonie forda idealnie dopasowalem sobie to co on mowil o podejsciu do klientów, mocno uogólniając, nie są najważniejsi w tym całym biznesie, jak ktoś jest niemiły to też tak jest traktowany itd.
chooja, sprzedawca ma być miły i kulturalny
a już totalnie nie rozumiem olewania klienta który wykazuje zainteresowanie
za to pewnie do narzekania że słaba kasa to pierwsi są

PiTT napisał/a:
za to pewnie do narzekania że słaba kasa to pierwsi są

zycie. kazdy narzeka a nie zawsze paczy co sam robi zeby byo lepiej.