anjas - Wto 11 Sie, 2015 wazne, ze Polska w ruinie
rabarbar napisał/a:
i zapewne miało to związek z faszystami z pisu,a nie z wejsciem do uni w 2004
nie wiem, nie znam się. A z czym miała związek emigracja po 2007 roku?Bonczek - Wto 11 Sie, 2015 Z kryzysem gospodarczym, ludzie myśleli ze gorzej juz nie bedzie a tu ciach - Polska - impossible is nothing anjas - Wto 25 Sie, 2015 w sumie to kibicuję koalicji PIS-Kukiz. Będzie jazda
http://wiadomosci.radioze...-kurwa-00010008Bonczek - Wto 25 Sie, 2015 Ja wole Stonogę Jakarti - Wto 25 Sie, 2015 ogólnie, wszystko co się aktualnie dzieje, bez względu na "stronę polityczną" jest totalną abstrakcją
coś czuję, że najlepiej na tym wszystkim wyjdzie Giertych, który chyba przeszedł największą przemianę i do tego ma łeb na karku co sprawia, że jest podwójnie groźny Niemy - Wto 25 Sie, 2015
Bonczek napisał/a:
Ja wole Stonogę
Niedługo pewnie go wsadzą, albo odpalą anjas - Wto 25 Sie, 2015
Jakarti napisał/a:
coś czuję, że najlepiej na tym wszystkim wyjdzie Giertych, który chyba przeszedł największą przemianę i do tego ma łeb na karku co sprawia, że jest podwójnie groźny
Giertych dziś dobrze pojechał na facebooku. Wydarzenia, które przywołał w filmiku nie pamiętałem ale trzeba przyznać, że dobrze pozamiatał:
Roman Giertych - strona oficjalna
20 sierpnia o 23:24 · Edytowany ·
LIST DO KURSKIEGO
Z dobrego źródła w PiS dowiedziałem się, że w moim okręgu wyborczym chcą wystawić Jacka Kurskiego, ale on się trochę boi. Dali mu szansę startu, ale wybrali trudny teren. W związku z powyższym postanowiłem napisać krótki list do pana posła.
Drogi Jacku!
Dowiedziałem się, że Prezes Jarosław Kaczyński postanowił wypróbować Twoją legendarną lojalność i wyznaczyć Ci trudną misję. W tej ważnej dla Ciebie chwili postanowiłem wesprzeć Cię słowami otuchy. Co jak co, ale wiesz, że na mnie zawsze możesz liczyć. Pamiętasz przecież nasze ostatnie polityczne spotkanie w Sejmie 2007? Czyż nie było uroczo? Czy ktoś inny sprawił, że Twoje imię nie schodziło z czołówek mediów przez kilka dni? (No, jeszcze Dziadek Tuska to zrobił, ale on nie żyje). Czyż nie mi zawdzięczasz drogi były członku ROP, ZCHN, PiS, LPR, Ziobropartii etc.etc. to, że jedyny raz w Twojej długiej historii partyjnej Twoje imię było na ustach całego Sejmu? Ten tłum skandujący wówczas Twoje drugie imię, czyż nie wywołuje w Tobie odrobinki rozkoszy? Myślę, że nie powinieneś się boczyć na prezesa i przyjąć misję. To jest jedyny sposób, aby być pewnym, że razem nie znajdziemy się parlamencie. Innego nie masz.
Twój oddany i czekający,
Roman
P.S. W tym przysłowiu, że nie należy kopać się z koniem jest sporo przesady. Jeszcze raz: odwagi!
Tutaj przypomnienie debaty z 2007 r.:
https://www.youtube.com/watch?v=me2l6uhz5Vszefir - Wto 25 Sie, 2015 Roman na propsie Chloru - Wto 25 Sie, 2015 Super partia!
Najbardziej mnie rozbraja fakt, że tak naprawdę to co się stało w poprzednich i ostatnich wyborach obnaża smutną prawdę - ludzie w Polsce są tępi. Łykają obietnice bez pokrycia, łykają śmieszne hasła jak pelikany. Nikt niczego nie próbuje tłumaczyć w kampanii bo wie, że nie ma po co - ciemnogród tego i tak nie zrozumie. Wystarczy odpierdolić teatrzyk i czekać na miejsca w sejmie.
A na koniec okazuje się, że ludzie, którzy jakimś cudem potrafili trafić do lokalu wyborczego, nie potrafią obsłużyć karty do głosowania i mamy jakieś wyniki z kosmosu, których dodatkowo przez tydzień nie można nawet policzyć.
Ustępujący prezydent ogłasza bzdurne referendum za 100 baniek, a nowy ogłasza swoje tak samo bzdurne żeby nie być gorszym. Jak dzieci. Tylko, że bawią się nie swoimi zabawkami.
Jak mam patrzeć na to co się dzieje, to już wolałbym żeby nie tylko lasy sprzedać. Ale wszystko sprzedać np. Niemcom - podziałować się kasą i czekać na nowe drogi i pensje w Euro.Bonczek - Wto 25 Sie, 2015
Kenet napisał/a:
Jak mam patrzeć na to co się dzieje, to już wolałbym żeby nie tylko lasy sprzedać. Ale wszystko sprzedać np. Niemcom - podziałować się kasą i czekać na nowe drogi i pensje w Euro.
A była okazja kiedyś bym miał teraz 10 Mercedesow Siadly - Wto 25 Sie, 2015 Myślę, że z takim programem miałbyś szansę na solidne poparcie w wyborach. Wreszcie prawdziwy antysystemowiec. Kenet - Wto 25 Sie, 2015 Ale nazwisko mam już spalone Bonczek - Śro 26 Sie, 2015 PiTT - Śro 26 Sie, 2015 Bang! kto ma moje lustereczka?