Loko - Wto 16 Wrz, 2008 Witam, widze ze kolejny saxofon się pojawił w grodzie.
Wrzuć jakieś foteksy saxofona, napisz coś o sobie i o nim.CHRZANEK - Śro 17 Wrz, 2008
Niemy napisał/a:
witamy
wstaw tu jakies zdjecia swojego saxofona!
witamy
wstaw tu zdjęcia swojej siostryMłody Papież - Śro 17 Wrz, 2008 witamy
to francuz? Gaydek - Śro 17 Wrz, 2008 Tomcat, piona .
Znam jednego TomCata, ale on sprzedał Pumę i kupił Cougara. O Saxo nic nie mówił .fydi - Śro 17 Wrz, 2008 witamy
jakieś awarie dzisiaj były? Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 ja wczoraj sfajczyłem sprzęgło PiTT - Śro 17 Wrz, 2008
Vyzn-R napisał/a:
ja wczoraj sfajczyłem sprzęgło
a to norma chyba bo ja w swojej 16v nie mogłem strzelać z 4-5 tyś, momentalnie kopciło się sprzęgło
ale jak normalnie się jeździło to bez problemuJanusz - Śro 17 Wrz, 2008 witam. Nie dosc ze krakus to jeszcze franca... wiec dawaj foty tego ukochanego pzrez to forum francuskiego furacziTomcat - Nie 21 Wrz, 2008
Loko napisał/a:
Wrzuć jakieś foteksy saxofona, napisz coś o sobie i o nim.
Dzieńdobry. Nazywam się Czesio i mam 8 lat
Moje Sexo VTS kupiłem w Poznaniu, przyjechało niedawno z Włoch via Niemcownia. Pochodzi z 98 roku, na pokładzie są el. szyby, el. lusterka, dziura w dachu i centralny zamek, więc raczej ubogo, ale nie kupiłem go do wygodnego wożenia dupska w dalekie trasy, więc wystarczy. Ogólnie jest całkiem seryjny, na ori felgach od VTS, nawet znaczki na tylnym słupku są
Trza będzie sie kiedyś ustawić w Sexofonowym gronie z Krakowa i zobaczyć co ten mój wynalazek jest wart w porównaniu do innych. Panowie reflektują ?michool_vt - Nie 21 Wrz, 2008
Cytat:
Trza będzie sie kiedyś ustawić w Sexofonowym gronie z Krakowa i zobaczyć co ten mój wynalazek jest wart w porównaniu do innych. Panowie reflektują ?
pwTomcat - Czw 25 Wrz, 2008 Zapomniałem przedstawić sprawce całego zamieszania, a oto i on: (fotki jeszcze z ogłoszenia )
131 tys. km przebiegu, 1998 rok, bez udziwnień
Niestety polski aparat urzędowy daje mi się we znaki, aktualnie utknąłem w urzędzie skarbowym, w którym to musze czekać na jakieś zaświadczenie o zwolnieniu z vatu nawet do 7 dni, więc Saxofon nadal stoi pod garażem i czeka na nowe blachy...Misiek_lbn - Czw 25 Wrz, 2008 ładny, zapłaciłeś kwotę 4 czy 5 cyfrową z ciekawości zapytam
jakoś ph I mi się bardziej podoba niż ph II CHRZANEK - Pią 26 Wrz, 2008
Tomcat napisał/a:
Niestety polski aparat urzędowy daje mi się we znaki, aktualnie utknąłem w urzędzie skarbowym
NIe przypominaj mi nawet tych tępych chuj ów ...
Ja tam utknąłem na ponad miesiąć...
Ogólnie przyjemny furex - lubie VTS ph1 bo to jakby mój pierwszy HOT:D Tomcat - Pią 26 Wrz, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
ładny, zapłaciłeś kwotę 4 czy 5 cyfrową z ciekawości zapytam
jakoś ph I mi się bardziej podoba niż ph II
Żadna tajemnica, dałem 7500 zł. Z opłatami i pierwszym serwisem + poprawki, na gotowo wyjdzie ok. 10.000
Ogólnie jestem zadowolony, ale tak czy tak już nigdy nie kupie auta do opłat... Ręce opadają co sie dzieje i jak trzeba się namęczyć, żeby to załatwić. Dobrze, że jeszcze mam wakacje, bo gdybym normalnie pracował, to nie ma szans tego załatwić w miesiąc... MASAKRA.fydi - Pią 26 Wrz, 2008 witamy. wygląda bardzo ładnie.