Jakarti - Śro 23 Gru, 2015 ja mam zamowionego fallauta u Anjasa anjas - Śro 23 Gru, 2015 Potrzebuję jeszcze z tydzień i bierz Jakarti - Śro 23 Gru, 2015 ostatnio gram w fifke na większej koncentracji i trochę lepiej mi idzie wiec wielkiego pospiechu nie ma
poza tym widzę kolosalną różnicę w grajkach, których do tej pory nie miałem, a mianowicie takich pow. 10.000 monet i najlepszym przykładem jest tutaj np Cuadrado vs Berardi czy Błaszczykowski gdzie wszyscy maja od 80 do 82 ale taki Cuadrado miażdzy ciągiem do piły, prędkością i dryblingiem. Po prostu jest zawsze w dobrym miejscu i dobrym czasie + jest zajebiście widoczny na boju przez tę swoją czuprynę
dopiero od niedawna jeden ze składów ma łącznie 183 co jest już niezłym wynikiem ale do top brakuje tych 3-4 punktów, których zdobycie, cytując naszego polskiego muzyka, kosztuje: "miliony monet" Alexxx - Sob 26 Gru, 2015 Na PS+ deals jest Need for Speed za 124pln aktualnie jakby ktoś jeszcze nie miał.PiTT - Nie 27 Gru, 2015 nadaje sie?Alexxx - Pon 28 Gru, 2015 Kurde no mi podeszlo nawet sadze sobie drifty Exige bo fizyka jest przesmieszna...DeeS - Pon 28 Gru, 2015 f1 2015 jest za 89
Drive Club full + season pass za 59.Jakarti - Pon 28 Gru, 2015 a ja z Andrzejkiem spędziłem śFUTny wieczor swiąteczny i uznaje spotkanie za bardzo udane
dobrze sie grało, chetnie pykne ponownie z kimś jeszczeDeeS - Pon 28 Gru, 2015 Ja moge pyknąc ale nie Futem tylko online real anjas - Pon 28 Gru, 2015
Jakarti napisał/a:
a ja z Andrzejkiem spędziłem śFUTny wieczor swiąteczny i uznaje spotkanie za bardzo udane
dobrze sie grało, chetnie pykne ponownie z kimś jeszcze
spoko się grało, były emocje
Możemy powtórzyć.zefir - Wto 29 Gru, 2015
Alexxx napisał/a:
Kurde no mi podeszlo nawet sadze sobie drifty Exige bo fizyka jest przesmieszna...
kilka osob mi zaczela zachwalac ze po jakiejs poprawce gra nabrała rumieńców
mam kilka dni wolnego to tez sobie odpicuje furke a co!!
spoko cena jak za prawie nowke gre DeeS - Wto 29 Gru, 2015 Ze scigałek rajdowych polecam sprawdzic demo Sebastian Loeb Rally - Naprawde miło sie jezdzi i dopóki nie ma Dirt Rally 2 to fizyka jazdy zaskakuje pozytywnie. ( Nowe WRC 5 o jakas straszna lipa )- a wydawca ten sam chyba ...Bonczek - Wto 29 Gru, 2015 Mam miesiąc urlopu, siadam do Watch Dogs bob.dsk - Sob 02 Sty, 2016 Czy ktoś badał temat kierownic do konsoli ? Poszukuję coś do Xbox One. Jakie parametry brać pod uwagę?PiTT - Sob 02 Sty, 2016 logi g920 pasuje do x'ona i peceta
logi g29 do ps4 i pc
sam sie zastanawiam nad tym logi, chociaz sporo dobrego slyszalem o thrustmasterze t300