To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Jakarti - Śro 23 Gru, 2015

ja mam zamowionego fallauta u Anjasa :D
anjas - Śro 23 Gru, 2015

Potrzebuję jeszcze z tydzień i bierz :D
Jakarti - Śro 23 Gru, 2015

ostatnio gram w fifke na większej koncentracji i trochę lepiej mi idzie wiec wielkiego pospiechu nie ma
poza tym widzę kolosalną różnicę w grajkach, których do tej pory nie miałem, a mianowicie takich pow. 10.000 monet i najlepszym przykładem jest tutaj np Cuadrado vs Berardi czy Błaszczykowski gdzie wszyscy maja od 80 do 82 ale taki Cuadrado miażdzy ciągiem do piły, prędkością i dryblingiem. Po prostu jest zawsze w dobrym miejscu i dobrym czasie + jest zajebiście widoczny na boju przez tę swoją czuprynę :D

dopiero od niedawna jeden ze składów ma łącznie 183 co jest już niezłym wynikiem ale do top brakuje tych 3-4 punktów, których zdobycie, cytując naszego polskiego muzyka, kosztuje: "miliony monet" :D

Alexxx - Sob 26 Gru, 2015

Na PS+ deals jest Need for Speed za 124pln aktualnie jakby ktoś jeszcze nie miał.
PiTT - Nie 27 Gru, 2015

nadaje sie?
Alexxx - Pon 28 Gru, 2015

Kurde no mi podeszlo nawet :) sadze sobie drifty Exige bo fizyka jest przesmieszna...
DeeS - Pon 28 Gru, 2015

f1 2015 jest za 89
Drive Club full + season pass za 59.

Jakarti - Pon 28 Gru, 2015

a ja z Andrzejkiem spędziłem śFUTny wieczor swiąteczny i uznaje spotkanie za bardzo udane :D
dobrze sie grało, chetnie pykne ponownie z kimś jeszcze

DeeS - Pon 28 Gru, 2015

Ja moge pyknąc ale nie Futem tylko online real ;)
anjas - Pon 28 Gru, 2015

Jakarti napisał/a:
a ja z Andrzejkiem spędziłem śFUTny wieczor swiąteczny i uznaje spotkanie za bardzo udane
dobrze sie grało, chetnie pykne ponownie z kimś jeszcze

spoko się grało, były emocje :D
Możemy powtórzyć.

zefir - Wto 29 Gru, 2015

Alexxx napisał/a:
Kurde no mi podeszlo nawet :) sadze sobie drifty Exige bo fizyka jest przesmieszna...

kilka osob mi zaczela zachwalac ze po jakiejs poprawce gra nabrała rumieńców :D

mam kilka dni wolnego to tez sobie odpicuje furke a co!!

spoko cena jak za prawie nowke gre :D

DeeS - Wto 29 Gru, 2015

Ze scigałek rajdowych polecam sprawdzic demo Sebastian Loeb Rally - Naprawde miło sie jezdzi i dopóki nie ma Dirt Rally 2 to fizyka jazdy zaskakuje pozytywnie. ( Nowe WRC 5 o jakas straszna lipa )- a wydawca ten sam chyba ...
Bonczek - Wto 29 Gru, 2015

Mam miesiąc urlopu, siadam do Watch Dogs :)
bob.dsk - Sob 02 Sty, 2016

Czy ktoś badał temat kierownic do konsoli ? Poszukuję coś do Xbox One. Jakie parametry brać pod uwagę?
PiTT - Sob 02 Sty, 2016

logi g920 pasuje do x'ona i peceta
logi g29 do ps4 i pc
sam sie zastanawiam nad tym logi, chociaz sporo dobrego slyszalem o thrustmasterze t300