współczuje was79 - Śro 26 Sie, 2015 koorewstwo anjas - Śro 26 Sie, 2015 Ale patrząc optymistycznie - na ulicach taka kultura, że właściwie lusterka nie są potrzebne Kamill - Śro 26 Sie, 2015 Spalanie mniejsze i ciszej w kabinie.
Można ewentualnie pokusić się teraz o lusterka a la M3. Siadają idealnie na każdym vw.PiTT - Śro 26 Sie, 2015 na lajcie, jedynie szkoda czasu bo trzeba sporo papierkowej roboty ogarnac + 1.5 godz. na policji... tam to dopiero czas zatrzymal sie w miejscu
dostalem zastepczego paska, zobaczymy czy dzisiaj nie przyjda po kolejny komplet
swoje teraz dam do oznakowania, teoretycznie nie powinny byc juz obiektem zainteresowaniaMoRToN - Śro 26 Sie, 2015 upyerdolo i wyrzucoAnonymous - Śro 26 Sie, 2015 nosz panie zeby na takiej porządnej dzielni ujebali bo ujebali czy tak ładnie na handelek?Bonczek - Śro 26 Sie, 2015 Moze to jakieś kolekcjonerskie były ...Kamill - Śro 26 Sie, 2015 Jak dopalacze? Będą je palić?PiTT - Śro 26 Sie, 2015 na policji powiedzieli ze sporo jest kradziezy wkladow lusterek i nawigacji z paskow
powiedzial ze amatorzy musieli to zakosic bo zniszczyli obudowy, ale z drugiej strony wieksza pewnosc ze wkladu nie uszkodza
kabelki uciete rowno
na podobne zgloszenie podjechalo tez audi s7, jeden wklad wyrwany drugi rozbity... pewnie dlatego zaczeli rwac cale obudowy
pomijam fakt ze takie cale lustetka na allegro kosztuje po 400-500zl... interes fest
w aso za komplecik juz ok 4500GeKo - Śro 26 Sie, 2015 Powiem tak, szczęście w nieszczęsciu
Jak u mnie na osiedlu jednej nocy ogolili ileś aut w tym moje, to sąsiadowi któremu w corsie nie mogli urwać kabli to miał piękne okręgi z rysami na drzwiach i błotnikach.
Czyli 2 lusterka plus drzwi i błotniki do malowania.
Powiem tak, szczęście w nieszczęsciu
Jak u mnie na osiedlu jednej nocy ogolili ileś aut w tym moje, to sąsiadowi któremu w corsie nie mogli urwać kabli to miał piękne okręgi z rysami na drzwiach i błotnikach.
Czyli 2 lusterka plus drzwi i błotniki do malowania.
Lusterka 4,5k ich juz całkiem pojebawszy.
w bmw 7 same wklady wyceniaja na ponad 7k... to jest przegiecie
w vw nie jest to az tak ogromna cena, pamietam jak do golfa za wew. lusterko z fotochromem chcieli 2kzefir - Czw 27 Sie, 2015 u mnie w Hondzie lusterko 2,7k
ale u mnie jak ukradli to pełna profeska, nic nie uszkodzone, lusterka równo wycieteAnonymous - Czw 27 Sie, 2015 Chuj z lusterkami!!Dlaczego nikt nie bije na alarm ze PIS juz doszedł do władzy i wprowadza faszyzm-tecze rozebrali,Karolak zbankrutował a Kuzniara wyjebali z tvn Janusz - Czw 27 Sie, 2015 nie wiem o co chodzi, nie lubie pisu, ale same dobre wiadomosci