Chuj z lusterkami!!Dlaczego nikt nie bije na alarm ze PIS juz doszedł do władzy i wprowadza faszyzm-tecze rozebrali,Karolak zbankrutował a Kuzniara wyjebali z tvn
Zapomniałeś o zamachu na TVNowski helikopter. anjas - Czw 27 Sie, 2015
rabarbar napisał/a:
Chuj z lusterkami!!Dlaczego nikt nie bije na alarm ze PIS juz doszedł do władzy i wprowadza faszyzm
może dlatego, ze jeszcze nie doszedł. Ale tematów na pewno nie zabraknie.Anonymous - Czw 27 Sie, 2015 a jak dojdzie to pamietajmy co mówić-Polacy jeszcze nie dorośli do demokracji Alexxx - Czw 27 Sie, 2015
rabarbar napisał/a:
Chuj z lusterkami!!Dlaczego nikt nie bije na alarm ze PIS juz doszedł do władzy i wprowadza faszyzm-tecze rozebrali,Karolak zbankrutował a Kuzniara wyjebali z tvn
No i ten nowy katalog IKEA... słabiutki.anjas - Czw 27 Sie, 2015
rabarbar napisał/a:
a jak dojdzie to pamietajmy co mówić-Polacy jeszcze nie dorośli do demokracji
pamiętajmyAnonymous - Czw 27 Sie, 2015
Alexxx napisał/a:
rabarbar napisał/a:
No i ten nowy katalog IKEA... słabiutki.
no nie gadaj tego to im kurwom nie wybacze !!!!!!anjas - Czw 27 Sie, 2015 WinatuskaAnonymous - Czw 27 Sie, 2015 Wina to ja nie pijeBonczek - Czw 27 Sie, 2015 Stonoga dobre historie opowiada PiTT - Pią 28 Sie, 2015 co by nie mowic, ale jak patrze na te pisowskie twarze żal dupe sciska
wiem wiem, demokracja, glos narodu, nie znalezli sie tam przypadkiem
w sumie mamy takich politykow na jakis zaslugujemy
w sumie mamy takich politykow na jakis zaslugujemy
+1
Dno społeczne i umysłowe ta Pawłowicz was79 - Pią 28 Sie, 2015 Smutne, że wśrod elity, jaką powinny stanowić profesorowie, jest tak sporo odjebów. To kolejny dowód na to, że czas u nas na reforme nauki, połączoną z profesurą, jako stanowiskiem, a nie dożywotnią synekurą i odpyerdalaniem maniany, jak robi to kilku prof. publicznie.anjas - Pią 28 Sie, 2015 Aż z ciekawości sprawdziłem. Pawłowicz to prof. nadzwyczajny, tak jak Kwaśniewski był magistrem nadzwyczajnym )PiTT - Pią 28 Sie, 2015
anjas napisał/a:
Aż z ciekawości sprawdziłem. Pawłowicz to prof. nadzwyczajny, tak jak Kwaśniewski był magistrem nadzwyczajnym )
mysle ze tu wystarczy matura, zeby wiedziec pewne rzeczy...
moj ulubieniec Mastalarek zostal wydymany... no coz, teraz mi idealnie pasuje jego slodka minka do sytuacji