Anonymous - Wto 01 Wrz, 2015 Wojtek, teraz jest okres kampani wyborczej, gówno będzie wypływać wszędzie i pewnie jeszcze wiele rzeczy się dowiemy was79 - Wto 01 Wrz, 2015 Zapewne, z jednej, jak i z drugiej strony.PiTT - Wto 01 Wrz, 2015
siema napisał/a:
PiTT napisał/a:
ej, ale serio nie marudzic, naród chcial takiego prezydenta to go ma
czemu na siłe chcecie kogoś lepszego/fajniejszego? wg mnie spoleczenstwo w wiekszej mierze na takiego nie zasługuje, wiec mają takiego jak wybrali
PiTT, na kogo głosowałeś- jeśli można spytać?
oczywiscie ze mozesz, nie glosowalem
dlatego teraz nie narzekamJanusz - Wto 01 Wrz, 2015
was79 napisał/a:
Serio, nie słyszałeś o tych małych sprawach i sprawkach, nieco kłócących się z tym wizerunkiem.
ja nie, ja nie...
Jestem Ateistą i głosowałem na Dude
zabijcie mnie PiTT - Wto 01 Wrz, 2015 a czemu glosowales na Dude?
pytanie na powaznie?
ja nie mialem zadnego kandydata na ktorego moglbym oddac glos, wiec nie trafiaja do mnie argumenty ze zmarnowalem swoj glos... wrecz przeciwnie, wiem ze zrobilem dobrze
ale mam swiadomosc ze nie moge teraz nic zlego powiedziec na obecnego prezydenta bo nie przyczynilem sie do wyniku Janusz - Wto 01 Wrz, 2015 na pewno nie za przekonania religijne
ale tak serio dość złożony temat, ale głownie bardziej chodzi o to ze Nie głosowałem na Komora, za różne dziwne akcje z potajemnymi głosowania w środku nocy, udawanie oficjalnie idioty, podczas kiedy z tyłu snuło sie plany rozprzedania czego sie da, i rożnymi wtopami na międzynarodowej scenie politycznej (dla mnie to jest główny cel prezydenta, jako reprezentacja kraju). I robienie przez PO dokładnie odwrotności wszystkiego co obiecywali, ja rozumiem gdyby tylko nie robili.. ale robili dokładnie wszystko na odwrót, to już nowa jakość polityki i ruchania mnie w dupala.
P.S nie róbcie gówno burzy, bo naprawdę MOCNO uogólniłem wszystko, ale nie mam ochoty rozwodzić sie zbytnio publicznie nad polityka, wszystko to moje subiektywne opinie do których mam prawo.PiTT - Wto 01 Wrz, 2015 ja wlasnie ze wzgledu na te wszystkie sciemy, awantury i walenie ludzi w chooja, nie zaglosowalem
zaden kandydat mnie nie przekonal a tzw. mniejsze zlo wg mnie jest najgorsza opcja jaka mozna przyjac
koorwa mniejsze zlo to kupic browara w puszcze bo w butelce sie skonczyl...
i wlasnie dlatego uwazam ze nasi politycy nie dorosli jeszcze do stanowisk na ktorych sie znajduja, poki co moga sie odnalezc na gieldzie samochodowej albo spozywczej
http://wiadomosci.gazeta....-okazje.html#MTAlexxx - Wto 01 Wrz, 2015 wybrańcy narodu
ja sobie dałem czas do na ocenę Dudkiewicza do wyborów..
czekam na cud Kenet - Wto 01 Wrz, 2015 To już trzeba być chamem, burakiem i jednocześnie intelektualnie na poziomie pierwszoklasisty żeby tak odje...bać publicznie. I to piszę zarówno o Kopacz jak i o Dudzie.
Ale co się dziwić - teraz to i tak do wyborów elita kultury i inteligencji w PiS siedzi cicho - ale po wyborach będzie pełen atak smoleńsko-toruńsko-kretyński.
Mnie bardzo boli to jak kościół się rozpanoszył i wyprał ludziom mózgi. To jedno jakby się zmieniło to by było dobrze.Kenet - Wto 01 Wrz, 2015
Janusz napisał/a:
I robienie przez PO dokładnie odwrotności wszystkiego co obiecywali, ja rozumiem gdyby tylko nie robili.. ale robili dokładnie wszystko na odwrót, to już nowa jakość polityki i ruchania mnie w dupala.
Podmień w tej wypowiedzi PO na PiS i masz gotową wklejkę w tym temacie za 4 lata. To jest niestety bardzo smutne jak się tak człowiek zastanowi.Kamill - Wto 01 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
mnie osobiscie bardziej dzisiaj przypadk do gustu ten news
wielkie zaklopotanie widac..
ja sobie dałem czas do na ocenę Dudkiewicza do wyborów..
czekam na cud
Przecież to są tak mało istotne sprawy ze nawet nie chce mi się czytać. Nie ma to żadnego przełożenia na ustawy politykę na nic. Do puki będziemy wybierać polityków w kategoriach kto lepiej wypadł przed kamerą, kto miał reklamowe jako bagaż podręczny i inne tego typu lekkie i poczytnych tematy to się nic nie zmieni.
Równie dobrze można poczytać świat seriali albo panią domu.Jakarti - Wto 01 Wrz, 2015
Kamill napisał/a:
Do puki
nie mamy o czym gadac
a tak serio to jest w polityce na tym poziomie nie jest to drobiazg
pozostałe kwestie które omawiasz sa mega istotne i pewnie wazniejsze ale wizerunek buduje sie na wielu frontach
zwracam uwage tylko na jeden z wielu aspektow. jak bedzie cos o jego inicjatywie ustawodawczej to tez bede obserwowal i w razie potrzeby komentowal.Kamill - Wto 01 Wrz, 2015 To słownik" poprawił "PiTT - Wto 01 Wrz, 2015