witamy, napisz jakie masz plany co do auta?
Idziesz w spojlery czy w performance?
Tylko jedna z odpowiedzi jest prawidłowa Michał - Pią 03 Paź, 2008 witaj
przepraszam, nie moge sie powstrzymać
tunink tim Barejka - Pią 03 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
zostaw listwę, dawaj zdjęcia cycków koleżanek
pokaz zdjecie swoich cyckow PieQt - Pią 03 Paź, 2008 Barejka ty mądrala - kacik onanisty jest gdzie indziej qbus - Pią 03 Paź, 2008 to dla mi jedynie
Piekut jakby nie to co zrobiles podczas ostatniego wyscigu F1 bylbys moze spoko koles... Barejka - Pią 03 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
Barejka ty mądrala - kacik onanisty jest gdzie indziej
ja moge swoje pokazac kubas - Pią 03 Paź, 2008 czy ktos juz mowil zebys pokazal cycki ?
witam PieQt - Pią 03 Paź, 2008
qbus napisał/a:
to dla mi jedynie
Piekut jakby nie to co zrobiles podczas ostatniego wyscigu F1 bylbys moze spoko koles...
co zrobić, dostałem premię 1,5 mln $ za to, żebym walną w ścianę, żeby ziomuś Alonso mógł wygrać - zakazane jest puszczanie kolegi e teamu, ale nikt nie zabronił wypuszczenia SC anjas - Pią 03 Paź, 2008 od początku mi to śmierdziało... Chwilę przed wysypaniem Nelsona w bandę Alonso zatankował swój bolid (chyba jako pierwszy ze stawki) choc startował z drugiej dziesiątki i raczej w takiej sytuacji powinien jechać z pełnym bakiem.PieQt - Sob 04 Paź, 2008 no różne są teorie .... w tym spiskoweAnonymous - Nie 05 Paź, 2008 fotka mojego autka[img][/img]fydi - Nie 05 Paź, 2008 wygląda bardzo ładnie. mógłbym takiego mieć Jakarti - Nie 05 Paź, 2008 siema all
badzcie grzeczni, ulozeni i mili to dlugo to nie zawitacie
pzdrlukp - Nie 05 Paź, 2008 rabarbar jak mogę zapytać gdzie kupiłeś clio, wrzuć więcej fotek środka silnika i tyłu