pojemnosc karwa
sie przyczepiasz KarQ - Pon 09 Lut, 2015 Trza było się nie śmiać z folfa Kamill - Pon 09 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
:lol2:
spoko, taka luzna dyskusja na temat roznych metod mierzenia pojemnosci kufra
we francuskich autach chyba jeszcze lepiej popłynęli, mierzyli powierzchnie bagażnika do sufitu
Ja chyba noe skumałem czym sie rozni pomiar bagaznika w skodzie od tego w audi. Czy obie marki nie mierza tak samo, czyli od podlogi do rolety? Słabo sie zn bo ostatnie kombi jakie mialem to astra 1 sport z 10 lat temu i intersował mnie w niej jedynie silnik 1.8 16v
A co do innych astr kombi na pewno astra 3 w kombi ma wiekszy rozstaw osi niż pozostale wersje i to jest bardzo spoko posuniecie.Mrozu - Pon 09 Lut, 2015
itr 911 napisał/a:
Mrozu napisał/a:
itr 911 napisał/a:
Ja jestem umówiony w Bohemi na al.Krakowskiej
Mój znajomy jest tam handlowcem. Pamiętasz z którym handlowcem jesteś tam umówiony?
Nie będę tu trzaskał nazwiskami, ale to laska
.
Dobre sztuki tam mają itr 911 - Pon 09 Lut, 2015 Odwiedziłem vw, obsługa ok, choć nie taki haj lajf jak we fordzie
Pogadalimy chwilkę i Pan proponuje jazdę próbną, bo co będziemy tak dywagować mówi, trzeba poczuć auto na drodze
No nie sądziłem, że kiedykolwiek powiem coś dobrego o pastuchu, a tu proszę niema się do czego dojebać!
Prowadzenie, wyciszenie kabiny, przestrzeń idealnie!
Auto wygląda zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz poprostu elegancko.
Nie przeładowane mln przycisków, prosta wręcz intuicyjna obsługa, bardzo dobre wyposażenie już w wersji comfortline.
Motor 150km tdi jest wystarczający, w w przeciwieństwie do silnika z mondeo, naprawdę kulturalny.
Ciężko mi to przyznać, ale nie dziwi mnie wyższa średnio o 10tysi cena za passka od mondeo, tu widać i czuć jakość!!!
To może jeszcze nie premium, ale ford do takiego poziomu jeszcze musi popracować.
Cena...
Po dłuższych negocjacjach rabat na poziomie 12tyś.
Myslę że jeszcze coś zbiję tak z 4 tyś, ale niżej spodni nie opuszczą.
Podsumowując
Za 124tyś mam naprawdę duże, dobrze wykonane i wyposażone auto, z wystarczającym silnikiem.
Za 118tyś mam mondka z niby takim samym motorem, wyposażeniem, ale...no własnie jest to ale
Jutro test skody
Jak mnie urzeknie ta historia zwana rs, z dobrą ceną to w maju zagości kogut na masce.
Jak nie to rozbijam świnkę skarbonkę (szefa) i biorę pastucha w tdiku Kamill - Pon 09 Lut, 2015 Chyba Indianin Chloru - Pon 09 Lut, 2015 Apacz! itr 911 - Pon 09 Lut, 2015 roj - Pon 09 Lut, 2015 kogut to na dach, zwłaszcza przy nowej ustawie mandatowej KarQ - Pon 09 Lut, 2015 To je kura, itr dobrze prawi.Chloru - Pon 09 Lut, 2015 Każdy ma takiego ptaka na jakiego sobie zasłużył PiTT - Wto 10 Lut, 2015
no wlasnie te stosunkowo slabe silniki zupelnie wystarczajaco spelniaja oczekiwania
az sie boje pomyslec co sie dzieje w takim RSie
nie widzialem na ulicy jeszcze nowego pastucha, bierz bedziesz przynajmniej oryginalny przez jakies kilka m-cy... potem bedzie wysyp jak b7
jezdziles manualem czy dsg?
wynegocjuj chociaz opony na zmiane, to bylo moje ostatnie slowo ze jak dorzuca to biere
dostalem komplet 17" zimowych bo mimo ze kupowalem w styczniu to fura stala na letnich laczkach