Anonymous - Nie 05 Paź, 2008 Auto kupiłem w Poznaniu,miało 89 tys przebiegu(teraz jest 101tys).Było troche zaniedbane,ale stopniowo doprowadzam do ładu.Fotek tyłu narazie nie będzie,bo się wstydze ,mam jakiś tiuninkowo-buracki zderzak,jakaś Elia czy cuś,niestety nie moge znalezc orginała w normalnej cenie
[img][/img]
[img]URL=http://imageshack.us][/URL][/img]M - Nie 05 Paź, 2008 w ile koni celujesz? 200 czy 215? Anonymous - Nie 05 Paź, 2008 W 169 k-mart - Pon 06 Paź, 2008 Naprawde wybornie wyglada! Jakos po ostatnich rozmowach z Sasiadem, phI zaczelo mi sie podobac.
A po zderzaku elia wnioskuje ze sprowadzony z CH, tutaj 50% sportow jest oszpeconych ta kupa.
pozdrawiamRudello - Pon 06 Paź, 2008 witam.
i chyba zawias tez niższy?
damnn ale ktos ci zeszpecił klamki psikajac je szprejem na srebrno..
ale głowa do góry, powoli powoli i bedzie dobrze.
A z ciekawości ile kosztuje tylni zderzak??Anonymous - Pon 06 Paź, 2008 Tak sprowadzony z CH,zawias niższy-sprężyny podobno eibacha,klamy zburaczone(i chyba nie jest to szprej,bo nie nie odłazi )-w planach wymiana,po szwajcarze mam jeszcze tłumik remusa-też lekko buracki,były fele 17",ale sie połamały,wiec wrzuciłem OZ F1 16"saxorulez - Wto 07 Paź, 2008 w ogłoszeniu było napisane 200KM z tego co pamietam..Anonymous - Wto 07 Paź, 2008 jakim ogłoszeniu???saxorulez - Wto 07 Paź, 2008 dawno temu w ogłoszeniu z Twoim ClioAnonymous - Wto 07 Paź, 2008 chyba pomyliłeś ogłoszenia,moje w ogłoszeniu mialo 175 kaemów,nie wiem skąd sobie koleś to wykminił,może te srebrne klamy dodają.... saxorulez - Wto 07 Paź, 2008 to może coś posrałem..
przepraszam bardzoM - Wto 07 Paź, 2008 powiedziales "ide kupe" i posrałeś
Cały Łukasz Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 Temat postu: Witam wszystkichWitam wszystkich bardzo serdecznie !!!
Widze że wasze forum jest zajebiaszczę więc się do niego zapisałem ( a co sobie będe żałowal ).
Jestam szczęśliwym posiadaczem dwóch kijanek i mam nadzieje że dobrze się bede z wami bawil na tym fooorum hej ![/hide]k-mart - Nie 12 Paź, 2008 Witam i o fotki cliowek pytam FreeMan - Nie 12 Paź, 2008 o widze ze kolejne osoby z KRC u nas pokazuja...