Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Wto 10 Lut, 2015 W dodatku letnie z pierwszego montażu !!!PiTT - Wto 10 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
W dodatku letnie z pierwszego montażu !!!
nie, z siódmego... wiadomo do pl zawsze gowno wysylaja PiTT - Wto 10 Lut, 2015 tu jest ladny test po angielsku pieknym niemieckim akcentem https://www.youtube.com/watch?v=OOsFANgO1BwCartoon - Wto 10 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
:lol2:
spoko, taka luzna dyskusja na temat roznych metod mierzenia pojemnosci kufra
we francuskich autach chyba jeszcze lepiej popłynęli, mierzyli powierzchnie bagażnika do sufitu
Ja chyba noe skumałem czym sie rozni pomiar bagaznika w skodzie od tego w audi. Czy obie marki nie mierza tak samo, czyli od podlogi do rolety?
Hyundai np podaje pojemność bagażnika razem z przestrzenią na koło zapasowe (pełnowymiarowe )
Każda firma mierzy inaczej pojemność PiTT - Wto 10 Lut, 2015 otoz to
a moze poczekasz na r-line?
itr 911 - Wto 10 Lut, 2015 No to jestem ja jazdach rsami!!!
To nie żart przytargali bene i disla
Ale od początku...
Skoda Bohemia, salon bardzo nowoczesny jak na skodę, praktycznie sami młodzi ludzie do 40stki, i to czuć w jakości obsługi (nie obrażam tu starszych ).
"Panny" odstwione aż miło oko zawiesić!
Nie wiem może że to z polecenia, ale wszystko w najlepszym porządku, miła Pani handlowiec, kolega był zauroczony
Skonfigurowaliśmy auto przy kawce, rabat jest ok, a może coś jeszcze się urwie.
Jest jednak jeden duży problem...
Auta które idą do produkcji, to termin min 4 do 6miesięcy.
Mieli kilku klientów co czekali na auta po 9miesięcy i porezygnowali
Co do jazdy to oba auta były w dsg, chyba w max wersjach na 18stach.
Komfort na gorszych nawierzchniach kiepski, ale ja idę w 17 więc powinno być lepiej.
BENZYNA idzie jak petarda!!!Fajne zwarte auto a przy tym praktyczne.
Klient który użyczył mam swoje auto w dislu do jazdy próbnej!!!!!!!, miał taką bene kilka dni i mega zdowolony, ale jak w trasie robił 350km na baku a w miescie paliła mu między 14-18L zdecydował się na tdi.
Co do jazdy tdi to już nie robi takiego łał jak bena, ale napędza się zacnie (na 3 biegu gubi trakcję) dzięki silnika jest przyjemny aż dziw bierze (nie jezdziłem z tym generatorem dzięku!).
Koleś zrobił dopiero 5tyś km , ale mówi że przy dsg i jego cięzkiej nodze nigdy nie przekroczył średniego spalania na poziomie 10L.
Czekam na decyzję czy auta będą w terminie, jesli nie to pastuch (rabat na poziomie 10tyś)
A teraz najlepsze w kwestii passata, temat dziś sprzedany przez naszego opiekuna.
Jak wejdzie nam rabat flotowy to na pska 24%
To jakieś 20 koła PLN
Pitt w przy tym rabacie nie moge jednak powalczyć o zimówki, ale to jakoś przeboleje
Paskiem jeździłem z dsg, mega komfortowe rozwiązanie, ale z uwagi na cenę raczej się nie zdecyduje.
Podsumowując taki doposażony passat 150km tdi w kombi za 104tyś brutto to chyba najs cena?
Skoda napewno będzie droższa...Bonczek - Wto 10 Lut, 2015 24% na B8? Ohohoho interesująco.itr 911 - Wto 10 Lut, 2015
Bonczek napisał/a:
24% na B8? Ohohoho interesująco.
Nom
teraz to taki rabat można max wydębić, na b7 ale b8 to sam jestem w szoku.
Forda już skreśliłem, ma styl nie ma klasy, nie zostanie moim przydupasem PiTT - Wto 10 Lut, 2015 a jakbys mial do wyboru mocniejszego pastucha tdi 177KM vs octa rs tdi to co bys bral? kosmita - Wto 10 Lut, 2015 e36 328i albo focusa itr 911 - Wto 10 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
a jakbys mial do wyboru mocniejszego pastucha tdi 177KM vs octa rs tdi to co bys bral?
Gdyby była mowa o b7, to bez zastanowienia octavie rs.
Z B8 nie jest juz to tak oczywiste, nawet motor może być słabszy.
Zawsze byłem anty Pasatowiec, ale b8 leży mi jak ulał Anonymous - Wto 10 Lut, 2015 PiTT, ogarniaj nowego pastucha na test drajwa,z moją mordą to nie dadzą,a jako wielki antyfan tego auta musze sprawdzic czy faktycznie takie dobrezajcev_28 - Wto 10 Lut, 2015 Ma ktoś jakiegoś znajomego w Toyocie/Lexusie? Idzie po VINie sprawdzić, czy auto było serwisowane i co np było robione?PiTT - Wto 10 Lut, 2015 i ja jako wielki antyfan passata dalem sie na niego naciagnac... itr 911 - Wto 10 Lut, 2015 Powiem dosadniej...
Całe motoryzacyjne życie, uważałem że passat to auto dla dziadka, który kupuje nówkę sztukę koniecznie w tdeiku i jeździ nim do śmierci.
Tych których nie stać, kupują 6 latka koniecznie z max przelotem 160tysi, i nie przyjmują do wiadomości że może mieć 300.
W pewnym sensie nawet gardziłem tym autem, choć dostrzegałem że zawsze był dobrze wykonany na tle konkurencji, ale wolałem jeździć 10 letnią hondą
Albo się zestarzałem, choć daleko mi do "dziadka", albo to auto faktycznie jest o klasę wyżej od poprzednika i to widać, słychać i czuć
Mój błąd, rabat na paska oczywiście nie 20 tylko 30 tyś