To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Wto 10 Lut, 2015

W dodatku letnie z pierwszego montażu !!!
PiTT - Wto 10 Lut, 2015

Kamill napisał/a:
W dodatku letnie z pierwszego montażu !!!

nie, z siódmego... wiadomo do pl zawsze gowno wysylaja ;D

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

tu jest ladny test po angielsku pieknym niemieckim akcentem :D
https://www.youtube.com/watch?v=OOsFANgO1Bw

Cartoon - Wto 10 Lut, 2015

Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
:lol2:
spoko, taka luzna dyskusja na temat roznych metod mierzenia pojemnosci kufra :)
we francuskich autach chyba jeszcze lepiej popłynęli, mierzyli powierzchnie bagażnika do sufitu :lol2:

Ja chyba noe skumałem czym sie rozni pomiar bagaznika w skodzie od tego w audi. Czy obie marki nie mierza tak samo, czyli od podlogi do rolety?

Hyundai np podaje pojemność bagażnika razem z przestrzenią na koło zapasowe (pełnowymiarowe ;) )
Każda firma mierzy inaczej pojemność :)

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

otoz to ;)
a moze poczekasz na r-line? :D

itr 911 - Wto 10 Lut, 2015

No to jestem ja jazdach rsami!!!

To nie żart przytargali bene i disla :rotfl:

Ale od początku...
Skoda Bohemia, salon bardzo nowoczesny jak na skodę, praktycznie sami młodzi ludzie do 40stki, i to czuć w jakości obsługi (nie obrażam tu starszych :lol2: ).

"Panny" odstwione aż miło oko zawiesić!
Nie wiem może że to z polecenia, ale wszystko w najlepszym porządku, miła Pani handlowiec, kolega był zauroczony :rotfl:

Skonfigurowaliśmy auto przy kawce, rabat jest ok, a może coś jeszcze się urwie.
Jest jednak jeden duży problem...
Auta które idą do produkcji, to termin min 4 do 6miesięcy.
Mieli kilku klientów co czekali na auta po 9miesięcy i porezygnowali :/

Co do jazdy to oba auta były w dsg, chyba w max wersjach na 18stach.
Komfort na gorszych nawierzchniach kiepski, ale ja idę w 17 więc powinno być lepiej.
BENZYNA idzie jak petarda!!!Fajne zwarte auto a przy tym praktyczne.
Klient który użyczył mam swoje auto w dislu do jazdy próbnej!!!!!!!, miał taką bene kilka dni i mega zdowolony, ale jak w trasie robił 350km na baku a w miescie paliła mu między 14-18L zdecydował się na tdi.

Co do jazdy tdi to już nie robi takiego łał jak bena, ale napędza się zacnie (na 3 biegu gubi trakcję) dzięki silnika jest przyjemny aż dziw bierze (nie jezdziłem z tym generatorem dzięku!).
Koleś zrobił dopiero 5tyś km , ale mówi że przy dsg i jego cięzkiej nodze nigdy nie przekroczył średniego spalania na poziomie 10L.

Czekam na decyzję czy auta będą w terminie, jesli nie to pastuch (rabat na poziomie 10tyś)

A teraz najlepsze w kwestii passata, temat dziś sprzedany przez naszego opiekuna.
Jak wejdzie nam rabat flotowy to na pska 24% :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

To jakieś 20 koła PLN :jupi:

Pitt w przy tym rabacie nie moge jednak powalczyć o zimówki, ale to jakoś przeboleje :lol2:
Paskiem jeździłem z dsg, mega komfortowe rozwiązanie, ale z uwagi na cenę raczej się nie zdecyduje.

Podsumowując taki doposażony passat 150km tdi w kombi za 104tyś brutto to chyba najs cena? :faja:

Skoda napewno będzie droższa...

Bonczek - Wto 10 Lut, 2015

24% na B8? Ohohoho interesująco.

Bonczek napisał/a:
24% na B8? Ohohoho interesująco.

Nom ;D

teraz to taki rabat można max wydębić, na b7 ale b8 to sam jestem w szoku.

Forda już skreśliłem, ma styl nie ma klasy, nie zostanie moim przydupasem :rotfl:

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

a jakbys mial do wyboru mocniejszego pastucha tdi 177KM vs octa rs tdi to co bys bral? ;D
kosmita - Wto 10 Lut, 2015

e36 328i albo focusa :rotfl:

PiTT napisał/a:
a jakbys mial do wyboru mocniejszego pastucha tdi 177KM vs octa rs tdi to co bys bral? ;D

Gdyby była mowa o b7, to bez zastanowienia octavie rs.

Z B8 nie jest juz to tak oczywiste, nawet motor może być słabszy.

Zawsze byłem anty Pasatowiec, ale b8 leży mi jak ulał :rotfl:

Anonymous - Wto 10 Lut, 2015

PiTT, ogarniaj nowego pastucha na test drajwa,z moją mordą to nie dadzą,a jako wielki antyfan tego auta musze sprawdzic czy faktycznie takie dobre
zajcev_28 - Wto 10 Lut, 2015

Ma ktoś jakiegoś znajomego w Toyocie/Lexusie? Idzie po VINie sprawdzić, czy auto było serwisowane i co np było robione?
PiTT - Wto 10 Lut, 2015

i ja jako wielki antyfan passata dalem sie na niego naciagnac... :D

Powiem dosadniej...
Całe motoryzacyjne życie, uważałem że passat to auto dla dziadka, który kupuje nówkę sztukę koniecznie w tdeiku i jeździ nim do śmierci.
Tych których nie stać, kupują 6 latka koniecznie z max przelotem 160tysi, i nie przyjmują do wiadomości że może mieć 300.

W pewnym sensie nawet gardziłem tym autem, choć dostrzegałem że zawsze był dobrze wykonany na tle konkurencji, ale wolałem jeździć 10 letnią hondą :lol2:

Albo się zestarzałem, choć daleko mi do "dziadka", albo to auto faktycznie jest o klasę wyżej od poprzednika i to widać, słychać i czuć :jupi:

Mój błąd, rabat na paska oczywiście nie 20 tylko 30 tyś :>