siema - Pią 11 Wrz, 2015 Nie wiem jak to rozumieć- tzn., że od 8 lat mogło być cudownie ale nas kroili, bo tak? Co ma oznaczać taka propozycja rządzącej partii u schyłku kadencji? To staje się doprawdy żenujące.GeKo - Pią 11 Wrz, 2015 Oznacza to mnie więcej tyle, Nikt wam nie da tyle ile my wam obiecamy, jak zrobił to Duda.Bonczek - Pią 11 Wrz, 2015 EmerytRs2 - Sob 12 Wrz, 2015 http://tvnwarszawa.tvn24....ika,178850.html
0:50 ładny transparent. Czy tylko ja mam tak bujną wyobraźnię, ogólnie trochę kojarzy mi się z... Kamill - Wto 15 Wrz, 2015 Https://youtu.be/YoEu0ljjbfwAnonymous - Wto 15 Wrz, 2015 Spoko,angela juz przelożyła wajche,lisu i michnik to karne chłopaki więc odrazu skumali baze i juz zaczynaja po imigrantach jechaćanjas - Wto 15 Wrz, 2015 Duda też załapał. Tylko ten Franciszek trochę niepokorny ale Angela go jeszcze ustawi. Albo nasi czarni, bo też się z nim nie zgadzają.Anonymous - Wto 15 Wrz, 2015 Bo ten Franek to jakis koń trojański jest,reformator jebanyAnonymous - Wto 15 Wrz, 2015 Wy tak na serio?
Niemcy (lub lepiej by brzmiało ludzie tam mieszkający) chyba najmniej mają do narzekania. Mam znajomych, który wyjechali tam w latach 80-tych i jeśli ktoś chce pracować to pływa w luksusie (luksus to samochód i mieszkanie nie na kredyt ).
A jeśli chodzi o imigrantów to chyba mamy koniec UE, która i tak jest największym skur@$#^#% i sama dąży do swojej zagłady. Gdyby nie socjal to nie byłoby problemu z imigrantami anjas - Wto 15 Wrz, 2015 Czyżbyś Martin zmienił poglądy? Bo wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno pisałeś, że socjal jest super, że powinniśmy fundować komuśtam wczasy I samochody. I coś tam jeszcze.Jakarti - Wto 15 Wrz, 2015 +1
nie chcialo mi sie pisac..Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015 W zawodach na największą idiotke polskiej polityki,PO wystawiło mocna konkurentke dla Pawłowicz.Pozwole sobie zacytować Joasie
"uchodźcy mają najwyższe wskaźniki zakładania działalności gospodarczej, małe wskaźniki przestępczości oraz, wprowadzają więcej do budżetu państwa, niż otrzymują”
"znam dane, że 57 % Ukraińców, którzy przyjeżdżają do Polski to muzułmanie”
i o nowym programie PO
"Bardzo innowacyjny system podatkowy. Będzie on dramatycznie prosty dla użytkownika, i dla pracodawcy, i dla pracownika. Natomiast jest on dość skomplikowany, by wyjaśnić, o co w nim chodz"
A jjak wam sie podoba cały nowy program PO??Całe szczęście że to nie tacy populisci jak PiS
Mały cytat na zaostrzenie apetytu " Polacy byli nie bez racji dumni z oporu, jaki stawiali nazistowskim okupantom, ale faktycznie podczas wojny zabili więcej Żydów niż Niemców."Janusz - Śro 16 Wrz, 2015
anjas napisał/a:
Duda też załapał.
akurat z tego co ja słyszałem to Duda pierwszy powiedział ze nie chcemy uchodźców
oczywiście poza Korwinem Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015
anjas napisał/a:
Czyżbyś Martin zmienił poglądy? Bo wydawało mi się, że jeszcze całkiem niedawno pisałeś, że socjal jest super, że powinniśmy fundować komuśtam wczasy I samochody. I coś tam jeszcze.
Nie zmieniłem ich. Stosunek do socjalu mam nadal taki sam, tylko, że najpierw powinno się pomagać Swoim W Warszawie może biedy nie widać, a jak słyszę ile pieniędzy przeznacza się na uchodźców to mnie krew zalewa Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015
Janusz napisał/a:
oczywiście poza Korwinem
Zabacz kogo Korwin wystawia do sejmu (podpowiem kobieta ). Dziwne jak na kogoś kto jest przeciw imigrantom