M - Pon 23 Lut, 2009 martin jest lewusem tv CHRZANEK - Wto 24 Lut, 2009 "Radio Magłośnik"Marek23 - Wto 24 Lut, 2009 Jutro będę upalał Golfa V Gti z dsg... Przyznam, że nie mogę się doczekać Na szczęście 3 drzwiowy.lenny - Wto 24 Lut, 2009 ostatnio widziałem dobry film: dont mess with Zohan
jset tam taka aktoreczka której nigdy wcześniej nidzie nie widziałem, Emmanuelle Chriqui się nazywa... jest pół marokanką a wygląda tak:
http://uk.askmen.com/wome.../picture-1.html
bardzo ładna kobieta moim zdaniem, nie do skategoryzowania czy lachociąg, czy bywalczyni platy.... poprostu piękna za całokształtnox - Wto 24 Lut, 2009 miła z niej dziewka też mi wpadła w oko w Zohanie
lenny - Wto 24 Lut, 2009 boska jest Marek23 - Wto 24 Lut, 2009 mi się podoba, choć na pierwszej fotce od noxa wygląda słabo...anjas - Wto 24 Lut, 2009 brzyyyydaaaal Misiek_lbn - Wto 24 Lut, 2009 jak chcecie to grała też w komedii "100 girls" parę lat temu saxorulez - Wto 24 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Na szczęście 3 drzwiowy.
jak będziesz oceniał to 3D to pomyśl że 5D lepiej się prowadzianjas - Wto 24 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Jutro będę upalał Golfa V Gti z dsg... Przyznam, że nie mogę się doczekać Na szczęście 3 drzwiowy.
a może powstanie z tego jakiś kolejny opiniotwórczy test na stronę?
zachęcam Michał - Wto 24 Lut, 2009
lenny napisał/a:
ostatnio widziałem dobry film: dont mess with Zohan
jset tam taka aktoreczka której nigdy wcześniej nidzie nie widziałem, Emmanuelle Chriqui się nazywa... jest pół marokanką a wygląda tak:
http://uk.askmen.com/wome.../picture-1.html
bardzo ładna kobieta moim zdaniem, nie do skategoryzowania czy lachociąg, czy bywalczyni platy.... poprostu piękna za całokształt
tez pare dni temu ten beznadziejny film obejrzalem, powiem ci ty moj hadekowcow ze ona jest przemistrzem ...Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 to jest zajebiste
Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 Marcel Pojechałeś ostro , nie wiedziałem ze aż Tak potrafi się ustawić
jak będziesz oceniał to 3D to pomyśl że 5D lepiej się prowadzi
Jak testuje koleś w ciąży to na pewno... Lubie Cię saxo, ale gti 5d to jak majty ciążówy dla panny. Trochę lepiej się trzymają niż stringi, ale ruchanie po ściągnięciu gorsze. Sorry
anjas napisał/a:
a może powstanie z tego jakiś kolejny opiniotwórczy test na stronę?
zachęcam
Taki mam zamiar... Samochód kupił mój przyjaciel i będę często przejmował ster. Może jutro pierwsze wrażenia osoby, która nie lubi hitlerowych gti. Podejrzewam, że będzie pozytywnie, przynajmniej dopóki nie będzie bardzo ślisko. Bez lfb na bardzo śliskim nie da sie pewnej granicy przekroczyć, przynajmniej w fwd.