nazista!!!anjas - Śro 16 Wrz, 2015 I pijak. I złodziej. Bo każdy pijak to złodziej.Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015 aha,to juz wiemy kto sie włamał do Giertychaanjas - Śro 16 Wrz, 2015 Imigranci?karoluPL - Śro 16 Wrz, 2015
Pan jest ewidentnie przerażony tematem Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015 Warto poświęcić te kilkanaście minut
Anonymous - Śro 16 Wrz, 2015 Kolejny nazista!!!Kamill - Wto 29 Wrz, 2015 Dałem Libijczykom darmową służbę zdrowia, edukację, mieszkanie jako prawo człowieka, stworzyłem największy w dziejach system irygacyjny, który dał wodę w całym pustynnym kraju. Obecnie mam przeciwko sobie największą w historii machinę wojenną. Ameryka chce nam dać "wolność" i "demokrację", przez którą rozumie morderczy system w którym wielcy pożerają małych, a jedyne darmowe rzeczy to te, które się wyżebra na ulicy. Naszą wolność od dominacji kolonialnej Ameryka chce zastąpić swoją wolnością, czyli amerykańskim sposobem grabieży, zwanym "kapitalizmem". My wszyscy jednak w Trzecim Świecie wiemy, co on oznacza - korporacje władające krajem i światem, które odpowiadają za cierpienie ludu.
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,9916Anonymous - Czw 15 Paź, 2015 Niedługo wybory a tu żadnej gównoburzy?Ze faszyzm,katotaliban,Macierewicz wojne z ruskimi zrobi,a Kaczor bezsensownie straszy chorobami przywleczonymi przez imigrantów Jakarti - Czw 15 Paź, 2015 rabarbar,
wszyscy siedzą przerażeni
jeden chuk co będzie - trzeba robić swoje i głosować tak żeby pozniej nie mieć do siebie pretensji.Anonymous - Czw 15 Paź, 2015 Racja,w necie nic nie ginie,pózniej Macierewicz przeczyta,i pewnego dnia u drzwi stanie załoga dżiVlodarsky - Czw 15 Paź, 2015 Rabi, a gdzie ten tupolew ? Pan Prezydent już lawetę wynajął na statoilu ?
Wszyscy są gówno warci bez podziału na partie. Jak ktoś ma łeb na karku to odnosi sukcesy w biznesie. Tylko nieudacznicy siedzą w polityce. A my jeszcze musimy wybierać, który złodziej teraz będzie kradł, a który później.