Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 Seria, 129tyś. przebiegu , 1993 ( pierwsza numerowana edycja )
Do zabawy i do jazdy ale staram sie go oszczędzać Barejka - Nie 12 Paź, 2008 moze nie na temata ale zapytam o to co ja bylem pytany. Poka, poka cycki Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 Ale was wzieło na te cycki ...
Jestem porządny , nie pokaże tak odrazu
http://imgcash3.imageshac...e=640&ysize=480Loko - Nie 12 Paź, 2008 Witam, obie renówki prezentuja sie świetnie, fajnie mieć pod swoim dachem dwa tak swietne autka. Mam nadzieje ze zostaneisz u nas na dłuzej i kiedys będzie okazja podotykać je na zywo TomsoN - Nie 12 Paź, 2008
Loko napisał/a:
podotykać Cie na zywo
Witam fydi - Nie 12 Paź, 2008 Witamy. echhh nic tylko pozazdrościć cliówek. są piękne!Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 ajc czerwone podobno jest szybsze
fajnie jej w czerwieni , wogole RSIII jest twarzowe w każdym ubarwieniu mu ładnie Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 sliczne autka,pogratulowac!!
Wiadomo ze czerwone najszybsiejsze sa!!!a srebrne najwolniejsze!!!Michał - Pon 13 Paź, 2008 witaj.
Boze , cudne samochody. A rsIII jest poporstu idealny. Wydawało mi się że ze zółte jest najładniejsze , ale to czerwne zwaliło mnie z nóg ... i ten jasny dyfuzor ... oh ah !!Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 Temat postu: clio 2x1 litr:Dsiemka moje imie Robert
RS-ke zakupilem w maju
przebieg 84500, rocznik 2002, seria ale niedługo:D
oto ona:)
kubas - Pon 13 Paź, 2008 ciekawy kolor witamy !!
fajne parady pP - Pon 13 Paź, 2008 WITAMY I O CYCKI PYTAMY ?? poka poka Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 Witamy
Kolor faktycznie ciekawy i bardzo ładny
A o cycki też poprosze ( bo mi też nie dawali spokoju na początku...;)
Poka cycki , poka !!! FreeMan - Pon 13 Paź, 2008 no to WITAMY kolejne Clio Sport na forum !!Anonymous - Pon 13 Paź, 2008
FreeMan napisał/a:
no to WITAMY kolejne Clio Sport na forum !!
normalnie KRC sie niedługo zrobi
a tak poważńie Jawor fajnie bo inne w zasadzie niz wszystkie