Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kenet - Śro 11 Lut, 2015 Widzę, że jeszcze nie kliknąłeś, wziąć Ci z mojego konta?
Kamill - Śro 11 Lut, 2015 Anonymous - Śro 11 Lut, 2015 Fajny mecenas!!(wiek zobowiązuje mnie do tego zeby troche sie jarać tym furem)PiTT - Śro 11 Lut, 2015 dobra, mecenas fajny, ale to i tak zakup zagadka... jak kazde inne auto tej klasy w dobrej cenie i ze swoim wiekiem
mogles brac octe i spac spokojnie, tu chociaz bedziesz mial emocje Kamill - Śro 11 Lut, 2015 Kto nie ryzykuje ... PiTT - Śro 11 Lut, 2015 otoz to
i bez problemu mozesz jezdzic dla Ubera antoś - Czw 12 Lut, 2015 Moich dwoch kolegów w wieku młodzieżowym ma W211 i sobie chwalą. Naprawdę super auto i bardzo pięknie płynie po drodze.
PS. Oba są teraz w serwisie. Anonymous - Czw 12 Lut, 2015 frajerzy,kupiliby golfa gti to mieliby i prestiz i niezawodnośćantoś - Czw 12 Lut, 2015 Jeden z nich miał Golfa GTI. Ale potrzebował elegancji i dorosłości. Kupił Mecenasa. Nie mógł przeżyć, że Golf nie skręca. Okazało się, że Mercedes też nie.Walle - Czw 12 Lut, 2015 Mesiem się bardzo przyjemnie jeździ, jeszcze przyjemniej być wożonym. Mimo wszystko odważny jesteś.... Spojrzałem na to po polsku - silnik diesla, kilka kłopotów i przebieg 246 000 km....
Trzymam kciuki!Kamill - Czw 12 Lut, 2015 Dzięki dzięki.
To jedyny diesel jaki brałem pod uwagę, jeszcze 3.0d w e39, ale buda trochę stara, bo konstrukcja z połowy lat 90tych.
60-70% merców z tych roczników w DE i NL ma przebiegi bliskie 400tys km. Ludzie z którymi rozmawiałem też mówili żeby nie bać się tych przebiegów. Gadałem nawet z typem co kupił auto ktore miało 350k km, zrobił w nim program, dojeździł bez awarii do 430 i sprzedał dalej
Więc wiadomo jak w każdej marce może zdarzyć się fuckup, natomiast z opini użytkowników jest mniejsza szansa niż w 2.0tdi, czy multitronicu w audi, czy 2.0fsi w skodzie, albo automacie w volvo, czy też 2.7/30tdi w audi.
Miałem dwie Ibizy diesel, jedną po drugiej. Pierwsza była w warsztacie co pol roku zaholowana na lince, drugą objechaliśmy pół europy, była z nami 5 lat i 150k km zrobione na podniesionej mocy i nie popsuło się nic, a eksploatacja sprowadzała się tylko do wymiany oleju, bo nic sie nie zużywało, w ostatnim roku dopiero poszły gumy w zawiasie tarcze, amory i zaciski tył, wcześniej nic .... Więc sadzę że następny właściciel jak zmieni sprzęgło i trochę zadba zrobi drugie tyle. Natomiast ta pierwsza ibiza pewnie jest już dawno przetopiona PiTT - Sob 14 Lut, 2015 a mi sie podoba golf 6 r w 5 furtkach
w sumie box na dach mam to moze warto sie takim zaintersowac Anonymous - Sob 14 Lut, 2015 ale ze taki zwykły czy gti/r ?PiTT - Sob 14 Lut, 2015