was79 - Czw 15 Paź, 2015 Ja tylko wczoraj widziałem, jak Pawłowicz, czy jak jej tam idzie, skomlała u Małego Rycerza, weź mnie ze sobą Anonymous - Czw 15 Paź, 2015 Vlodarsky, tylko ze u nas najwiekszy piniądz robi sie na styku polityki i biznesu.wiekszość nabogatszych polaków dorobiła sie na interesach z państwem,sadzisz że przepływ szmalu w takich wypadkach jest tylko w jedną strone?siema - Czw 15 Paź, 2015
was79 napisał/a:
Ja tylko wczoraj widziałem, jak Pawłowicz, czy jak jej tam idzie, skomlała u Małego Rycerza, weź mnie ze sobą
Ale to było na TVN24 pewnie, więc wiesz...
rabarbar napisał/a:
Vlodarsky, tylko ze u nas najwiekszy piniądz robi sie na styku polityki i biznesu.wiekszość nabogatszych polaków dorobiła sie na interesach z państwem,sadzisz że przepływ szmalu w takich wypadkach jest tylko w jedną strone?
Postawiłbym tezę, że 'robiło się'. Teraz nie ma już co prywatyzować. Teraz to najszybsze kariery jak apkę napiszesz i startupik uruchomisz
Co nie zmienia faktu, że z Tobą i z Vłodim się zgadzam.PiTT - Czw 15 Paź, 2015 źródełko się nie wyczerpało i nawet się nie zapowiada że miałoby się wyczerpać...
https://www.facebook.com/...28730980686908/Kenet - Czw 15 Paź, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Wszyscy są gówno warci bez podziału na partie. Jak ktoś ma łeb na karku to odnosi sukcesy w biznesie. Tylko nieudacznicy siedzą w polityce. A my jeszcze musimy wybierać, który złodziej teraz będzie kradł, a który później.
Wszystko w temacie. Ja się zaczynam uczyć szwajcarskiego i francuskiego bo firma, w której teraz siedzę na szkoleniu od półtora roku nie może znaleźć Field Service Engineera bo nikt nie chce robić za te pieniądze co proponują, a proponują WCHUJ Tylko, że tu każdy przyzywaczojny do 1,5-2xWCHUJ Więc w PL niech się dzieje co chce.Alexxx - Czw 15 Paź, 2015
Kenet napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Wszyscy są gówno warci bez podziału na partie. Jak ktoś ma łeb na karku to odnosi sukcesy w biznesie. Tylko nieudacznicy siedzą w polityce. A my jeszcze musimy wybierać, który złodziej teraz będzie kradł, a który później.
Wszystko w temacie. Ja się zaczynam uczyć szwajcarskiego i francuskiego bo firma, w której teraz siedzę na szkoleniu od półtora roku nie może znaleźć Field Service Engineera bo nikt nie chce robić za te pieniądze co proponują, a proponują WCHUJ Tylko, że tu każdy przyzywaczojny do 1,5-2xWCHUJ Więc w PL niech się dzieje co chce.
Rabi, a gdzie ten tupolew ? Pan Prezydent już lawetę wynajął na statoilu ?
Dziekuje, dokładnie.kosmita - Czw 15 Paź, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Wszyscy są gówno warci bez podziału na partie.
Ja tam wierzę w Krowina
bizon napisał/a:
Kenet napisał/a:
Field Service Engineera
czym ten enidzinier się zajmuje?
obstawiam, że wiatraki
Kenet napisał/a:
firma, w której teraz siedzę na szkoleniu od półtora roku nie może znaleźć Field Service Engineera bo nikt nie chce robić za te pieniądze co proponują, a proponują WCHUJ