To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Peter - Nie 04 Cze, 2006

Witam Pania:)
Jakarti - Nie 04 Cze, 2006

Szatynka.. co tak dlugo zwlekalas z przywitaniem sie z nami ?
strick - Nie 04 Cze, 2006

Witam! Następna niewiasta w gronie! :D
Anonymous - Nie 04 Cze, 2006

Loko napisał/a:
Cześć Kochanie ;)
zowa napisał/a:
no gosciu niewiem czy mozesz tak pisac chyba ze to twoja pani :) :D
no no Loko jestes usprawiedliwiony :) teraz juz wiem co i jak :D koniec tego przytulania :) wracaj do nauki!! :)
Loko - Nie 04 Cze, 2006

szatynka86 napisał/a:
no wlasnie gosciu. <loko> jak do mnie piszesz? :D :D:D

Ale Ci wpiore :D masz szczeście, ze przeczytałem to już po wizycie u Ciebie :D , będzie przemoc w rodzinie :D :D

Loko - Nie 04 Cze, 2006

Proponuje przedstawić sie w temacie "tu się witamy" :)

A co do ściagania saxofona to z moich obserwacji (krótkich :D ) wynika, ze faktycznie saxo jest dosć podatne na koleiny i nierówności i delikatne ciągnie auto na boki na róznych nierwónościach, ale czy strasznie, to juz zależy od tego jak kto czuje.

Ok. wcześniej miałem Peugota 106 xsi i autko nie było tak podatne na koleiny.inna sprawa ze opony miał o profilu 60 a saxo ma 55.
Jako ze mam jako takie pojecie o mechanice wydaje mi się ze coś jest nie tak.
zawieszeniowo samochód jest nie tkniety. Jestem ciekawy na ile śrub mocowane są do kielichów Mc person. w peugocie były dwie śruby a saxo są trzy choć otworów 4? o co chodzi?

a no zwlekałam z przywitaniem sie z wami bo dopiero sie zapoznaje z tym forum ;) ps Loko.. zebym ja Tobie czasami nie wprala :P
Loko - Nie 04 Cze, 2006

Z tym przedstawianiem, to nie chodziło mi o zmiane tematu :D Tylko o to żebyś sie przedstawił, napisał coś o sobie o swoim saxo w temacie "tu się witamy", temat ten znajduje się w dziale hyde park :D poszukaj.

A co do mocowania to w każdym VTS są 3 śruby, ale nie mam pojęcia czemu tak jest.

Loko napisał/a:
szatynka86 napisał/a:
no wlasnie gosciu. <loko> jak do mnie piszesz? :D :D:D

Ale Ci wpiore :D masz szczeście, ze przeczytałem to już po wizycie u Ciebie :D , będzie przemoc w rodzinie :D :D
bo co?? bo zupa byla za slona???? Kochani nie kluccie sie :D :P :) wiecej luzu :D
Dariano - Nie 04 Cze, 2006

saxo ma tendencje do myszkowania w koleinach kwestia przyzwyczajenia

oj Zowa... przeciez my sie nie klocimy ;)

szatynka86 napisał/a:
oj Zowa... przeciez my sie nie klocimy ;)
wiem wiem :) ale musialem dodac troche dramaturgji do tego :D :)
Michał - Pon 05 Cze, 2006

szymonie - jest temat Tu sie witamy.
A to co napisałeś nadaje sie do technicznego.
Przenosze

Michał - Pon 05 Cze, 2006

Ja po kupnie saxo byłem strasznie zdziwiony ze tak ciezko sie ten samochód prowadzi. Do tego , u mnie są dystanse założone i opona o profilu 45mm. Wydaje mi sie ze nie powinieneś sie tym przejmowac, taki urok. Lekki samochód na stosunkowo szerokich ( 195/45/15 ) kapciach i ten profil jeszcze .