włączcie HD ...ps - Pią 04 Mar, 2011 this video is private :-/Michał - Pią 04 Mar, 2011 ups
już
HDps - Pią 04 Mar, 2011 pierwsze ujecie
btw, to tak wyglada przelacznik wycieraczek w Astonie?? nie kupuje!Michał - Pią 04 Mar, 2011 tak
jak kręciłem ten przełącznik to wydawało mi się że mam stabilnie aparat ...Gaydek - Pią 04 Mar, 2011 Nice
Przełącznik z Fiesty? PiTT - Pią 04 Mar, 2011 spoko, ale docelowo chyba nie będzie ta muza co?
ogólnie mistrz, ale kojarzy się z nową produkcją Lońka, więc przydałoby się coś bardziej oryginalnegoMichał - Pią 04 Mar, 2011
Cytat:
spoko, ale docelowo chyba nie będzie ta muza co?
nie, będzie inna
Cytat:
kojarzy się z nową produkcją Lońka
tak? hmmm ...
To jest taki test, zabawa z graddingiem jedynie. Szybko zrzuciłem movy z karty i chciałem zobaczyć jak to wygląda w premierku jedynie PiTT - Pią 04 Mar, 2011
Michał napisał/a:
Cytat:
spoko, ale docelowo chyba nie będzie ta muza co?
nie, będzie inna
Cytat:
kojarzy się z nową produkcją Lońka
tak? hmmm ...
To jest taki test, zabawa z graddingiem jedynie. Szybko zrzuciłem movy z karty i chciałem zobaczyć jak to wygląda w premierku jedynie
chodzi mi tylko o muzykę
żeby była inna niż w najnowszej jego produkcji Michał - Pią 04 Mar, 2011 chyba czegoś nie widziałem PiTT - Pią 04 Mar, 2011
mówi się nie pacze
ale to nic, to co zobaczyłem przed chwilą mnie rozyebało ale cicho siedze, nic nie piszę, nic nie mówię kubas - Sob 05 Mar, 2011 Fajne ujęcie Niepokoił mnie jedynie twój poprzedni filmik z mercedesem, szczerze wyszedł trochę słabo Tzn jakościowo bez zarzutu.Michał - Sob 05 Mar, 2011 Kubas, nie kumasz
Jak ktoś mi płaci , to robie tak jak ten ktoś chce a nie ja.
A tak swoją drogą, Loniek klikną LUBIE TO więc dla mnie to jest naprawde bardzo duże wyróżnienie ...
ps. wiem, te filmy są nudne. Ja bym to inaczej zrobił. Proponowałem, ale nie chcieli ...
ps2. 25 osób lubi to na fb - mercedes
ps3. 37 osob lubi to - ferrari