HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
TomsoN - Pon 08 Gru, 2008 i ja może pogram k-mart - Pon 08 Gru, 2008 CS z rapidsharea nie dziala.
Nic tam nie dziala, brakuje jakis plikow.
Ale kopa.Bartli - Pon 08 Gru, 2008 No dawać dawać!M - Pon 08 Gru, 2008 srv onmichool_vt - Pon 08 Gru, 2008 ja dzis tez chetnie pogram
Loko - Pon 08 Gru, 2008 Kurwa widze, ze dzi¶ z wami nie zagram co za mózg załadował tyle jakich¶ mp3, które już mi sie sći±gaj± dobre 10 minut i końca nie widać M - Pon 08 Gru, 2008
Loko napisał/a:
kurcze widze, ze dzi¶ z wami nie zagram co za mózg załadował tyle jakich¶ mp3, które już mi sie sći±gaj± dobre 10 minut i końca nie widać
mozg to ja...
to pinky to pikny jest i mozg mozg mozg mozgStf - Pon 08 Gru, 2008 oszukańce z Was i tyle zabijaj± przez ¶ciany, w dystansa 1 szczałem, blokuj± moje szczelanie... KonradMK - Wto 09 Gru, 2008 hehehe weszłem na chwilk,ę rozdałem heady i poszłem spać bo inaczej i¶ć nie szło
fajnie się z wami gra (z Tomsonem nie)
M - Wto 09 Gru, 2008 Ja Tomsona wczoraj zlapalem od tylu jak kampił na nuku, seria z defendera w dupe i koniec rundy.
To nasz najwiekszy kampa man. kubas - Wto 09 Gru, 2008 i wali przez sciany !M - Wto 09 Gru, 2008 Tak, jak zobaczylem wczoraj kubas jak dostales heda prze sciane to troche zwatpilem. Cos tu jest nie tak.KonradMK - Wto 09 Gru, 2008 jak mówiłem tomson używa aimbota i wh. takie moje zdaniestrick - Wto 09 Gru, 2008
k-mart napisał/a:
CS z rapidsharea nie dziala.
Nic tam nie dziala, brakuje jakis plikow.
Ale kopa.
Ja sciagałem torentem jakiegos CS'a 1,6 i działałok-mart - Wto 09 Gru, 2008 nic nie dziala.
To dopiero poczatek.
Internet sie psuje.