k-mart - Czw 13 Sie, 2009 Twoja stara bierze lekcje skrecania na tylnej kanapieKonradMK - Czw 13 Sie, 2009 byłok-mart - Czw 13 Sie, 2009 kur.wa, przegralem TomsoN - Czw 13 Sie, 2009 game overMichał - Czw 24 Gru, 2009 na swiatłach mi wjechał w dupe jak wracałem z wigilii ...
Z zewnątrz nie wyglądało to źle, pomyślałem nawet że przytne na tym troche. Ale w bagażniku z podłogi zrobiły się fale morskie kurwa .... jest problem ja jebie ...
naprawiać czy sprzedawać rozjebańca ...k-mart - Czw 24 Gru, 2009 zalezy.
jesli dobrze sprzedasz, to sprzedawaj.
jesli nie, jezdzij jakim jest.KarQ - Czw 24 Gru, 2009 Szkoda.
Poczekaj aż wycenią wtedy będziesz mądrzejszy.
A na przyszłość - nie jeździć po Wigilii.martin.h - Czw 24 Gru, 2009 O kurcze Pech na całego, jeszcze w taki dzień.
Jeśli masz zamiar i tak sprzedać puga to sprzedaj w takim stanie.PiTT - Czw 24 Gru, 2009 fakk
jak masz zamiar jeździć jakiś czas to zrób go i to olej
jak chcesz sprzedawać to chyba lepiej w takim stanie
nie wiem ile kasy dostaniesz z ubezp.
nayebany był cymbał czy nie zauważył?
widzisz, jedyne co przychodzi do głowy że możesz jeździć ostrożnie i spokojnie a i tak w Ciebie przyceluje jakiś idiota
powtarzam jeszcze raz - jazda po mieście to nieustające uciekanie przed innymi którzy chcą w Ciebie wjechaćk-mart - Czw 24 Gru, 2009 latara w podloge KarQ - Czw 24 Gru, 2009 PiTT, po prostu miał pecha.
Ja robię ok. 40k rocznie po samej Wawie, i fakt czasami odpuszczam hamulec kosztem wyjechania na pasy przy hamowaniu na czerwonym, ale nie zdarza się to co dzień.
Jeżdżą święte krowy po ulicach, ale nie ma co narzekać.Michał - Czw 24 Gru, 2009 z regulskiej na aleje wyjedzałem i czekałem az samochody przejadą
mily gosc , powiedział ze sie zapatrzył Michał - Czw 24 Gru, 2009 musze do ubezp. pojechać i do włodzia. Wtedy wszystko będe wiedzeićBart - Czw 24 Gru, 2009 kiepska sprawa, pewnie ubezpieczalnia przyzna kasację.KarQ - Czw 24 Gru, 2009 Za to ma być kasacja?
Myślę, że nie. Ale za błotnik powinni sporo podliczyć.