Chrzaniu,widze WPP w twoim podpisie,planujesz cos?
Tak planuje.
Nie wiem kiedy coś tego wyjdzie, ale mysle że w 2013 na pewno
Yeah powrót króla!CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012 Proszę się wstrzymac z entuzjazmem
Projekt dopiero raczkuje i nie ma 100% pewności kiedy się zakończy.
No ale trzeba mieć cel w życiu ziober - Nie 04 Mar, 2012
106 napisał/a:
1.4 czy 1.6? po kim?
Polo którym startował Nowakowski, później śmigał nim Paszek i wydzwonił na Krakowskim. Po dzwonie auto zostało odbudowane na nowej budzie, Siekierka wspawał max rozbudowaną klatke, złozyli to i sprzedali mojemu koledze z Tychów. On zrobił cały silnik i sprzedał auto wspólnemu znajomemu do Bielska (przycisło go z kasa ). A od wczoraj jest już u mnie .
Silnik 1,4 16v. W sumie to muszę doprowadzić auto do ładu w środku i na zewnątrz i można śmigać. W KOŃCU! CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012 Ziober dajesz foto !!!
z polo 1,4 mam przemiłe wspomnienia. W tym samochodzie zdobyłem jak dotąd jedyny puchar w RSMP (kormoran 2004)
W serii 100KM w A grupie dużo więcej i super rozbudowana homologacja.106 - Nie 04 Mar, 2012 scigalem sie w n1 w ppzm'05 z jarkiem nowakowskim startujacym tym polo.
fajne mocne auto. jak pamietam to skrzynia vw motorsport w nim byla, zawias
chyba sachs, spiek. dzwon paszka przez przednia maske tez pamietam.
kolega w kr mial takie polo - tanie czesci, duza dostepnosc. fajny wybor :)
powodzenia.
Bad-i - Nie 04 Mar, 2012 a do Świdnicy coraz blizej ziober - Nie 04 Mar, 2012 Skrzyni kłowej nie ma, poszła podajże bo Bożyka, spiek został. Teraz jest na Bilu B8, ale Sachs na mnie czeka odłożony, tylko muszę trochę kasy odłożyć. Generalnie chciałem wrócić do ścigania jakimś seryjnym autem a nie jakaś wydumka. Wiadomo, liczy się każda meta i każdy przejechany km/os. Zobaczymy co z tego będzie.Szczerze? Za ta kasę co kupiłem Polo, nawet CCS/SCS bym nie kupił w rozsądnym stanie, a prowadzenie między jednym i drugim autem to niebo a ziemia Planuje pojechać Tyski, Katowice i Gliwice.
Tylko teraz jest na ładniejszych felgach
UCHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
106 napisał/a:
kolega w kr mial takie polo - tanie czesci, duza dostepnosc. fajny wybor
powodzenia.
A to żółte to nie jest po Stefanickim ???
ziober napisał/a:
Skrzyni kłowej nie ma, poszła podajże bo Bożyka, spiek został. Teraz jest na Bilu B8, ale Sachs na mnie czeka odłożony
Skrzynia kłowa fajna sprawa ale jak nie ma to nie ma.
ziober napisał/a:
a prowadzenie między jednym i drugim autem to niebo a ziemia
To fakt, polówka ma z tyłu Mc persony więc jest pełna regulacja geometrii + całkiem spory skok zawieszenia - no i całkiem przyjazne proporcje rozkładu masy.
Jak mówisz że za rozsądne pieniądze to tylko pogratulować - fajna fura.106 - Nie 04 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
106 napisał/a:
kolega w kr mial takie polo - tanie czesci, duza dostepnosc. fajny wybor :)
powodzenia.
A to żółte to nie jest po Stefanickim ???
ziober ma wlasnie to zolte... ale kto nim jezdzil przed nowakowskim to nie
pamietam.... mozliwe ze wlasnie stefanicki :]ziober - Nie 04 Mar, 2012 Dokładnie, przed Nowakowskim jeździł tym Stefanicki CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012 fajnie - zatem samochód z długa historiąJaco - Nie 04 Mar, 2012 to to ?
Zawsze mi się takie polóweczki podobały ziober - Nie 04 Mar, 2012 to to
martin.h napisał/a:
Ja stawiam, że to egzemplarz którym startował Ranik
Te Polo którym startował Ranik należy do znajomego Ł.Norasa, który z kolei kupił je J.Płonki (oklejenie Arjan) czy coś takiego Vlodarsky - Nie 04 Mar, 2012 CHRZANEK, http://rajd.kormoran.w.interia.pl/lista2004.htm
szukam info nie umiem znaleźćGeKo - Nie 04 Mar, 2012 A po Nowakowskim jeździł Paszek ??? Jeśli dobrze pamiętam, gruby dzwon na Krakwoskim 08, fura poszla do kasacji jeśli dobrze pamiętam. Odbudowana na innym nadwoziu.
Kłówki tam nigdy nie było, tylko skrzynia na prostych zębach z VW Motorsport.