Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
Jaco - Pon 28 Gru, 2009 ja bym się chyba na dolocik skusił...
a co do przesyłki to jak znacie wagę i objętość (+/-) to zapodajcie dowiem się za ile u nas mogą to ogarnąć...Barejka - Pon 28 Gru, 2009 trzeba nazbierac kase i wyslac kogos do UK niech sie poswici i przywiezie jarek-malopolska - Pon 28 Gru, 2009 też o tym myślałem, najlepiej jakiegoś zioma co wozi busem ludzi do UK...oni z reguły maja tam jakieś mieszkanie lub spią u kogoś, Kam wysłałoby to na ten adres w UK a ktoś by to przycharatał do polszy... Miałem zioma który jeździ dwa razy w tyg busem z ludźmi ale chyba zmienił nr koma Może ktoś ma taka osóbkę ??saxorulez - Pon 28 Gru, 2009 ale marudzicie serio..
jestem chętny do zorganizowania wam tego zakupu. Tylko musze znać konkretną listę produktów.ŁukaszS3 - Pon 28 Gru, 2009 Ok skoro nikt nie chce zacząć ja zaczynam:
1. ŁukaszS3:
-dolot Raceland+ filtr Green-2szt.,
-short shifter Saxo- 1szt.Barejka - Pon 28 Gru, 2009 saxorulez, ale ceny neda zblizone do w kam??Ryba - Pon 28 Gru, 2009
saxorulez napisał/a:
ale marudzicie serio..
jestem chętny do zorganizowania wam tego zakupu. Tylko musze znać konkretną listę produktów.
była by możliwość załatwienia gdzieś rozpórki do puga 106 1.6 8v ?
Takiej:
http://www.kamracing.co.u...8v-adj-579.htmlM - Pon 28 Gru, 2009 Ja bym chcial znaczek do 106, przypiąłbym sobie w klapieGrzesiek VTS - Pon 28 Gru, 2009 Mam saxo wiec Prv Grzesiek VTS - Pon 28 Gru, 2009
Jacohttp://www.kamracing.co.u...6-gti-1990.htmlkoma600 - Pon 28 Gru, 2009 Ja dziękuje brak kasy nie było zamówienia więc się rozeszła,Młody Papież - Pon 28 Gru, 2009 chyba nie ma co podpinać szaro zielonych pod nawet takie zakupy... tylko burdel powstał...
Łukasz, dasz rade to ogarnąć takim jakie jest?Jaco - Pon 28 Gru, 2009
Młody Papież napisał/a:
chyba nie ma co podpinać szaro zielonych pod nawet takie zakupy... tylko burdel powstał...
Łukasz, dasz rade to ogarnąć takim jakie jest?
tylko że połowa to zieloni Anonymous - Pon 28 Gru, 2009 Ja proponuje nie dopuszczać Dżona a.k.a Młody Papież do takich zamówień... chciałbym zauwazyć że wszystko szło dobrze dopóki On nie zamówił rozpórki.