A ktoś niech mi powie jak ogarniał gość z civica type R FN2 ?
Trzebabyło byc, bo na wakacjach raczej nie jestes to bys widział.mi - Pon 17 Sie, 2009 dobra - wróciłem już
Muszę przyznać, że zajebiście mi się podobało i chciałem wszystkim bałdzo podziękować za wypad. Tomasz też zadowolony wrócił i wszystkich pozdrawia.
P.S. Slicki są dobre dla pedałów
P.S.2 Serdeczne pozdrowienia dla chłopaków w srebrnych CTRMarek23 - Pon 17 Sie, 2009
mi napisał/a:
Pól dnia chciałem Ci pożyczyć 888, a Ty nic... Zrobiłeś to specjalnie, żeby nie być przed bmw Wiem, że to Twój kumpel tylko na torze udawaliście, że sie nie znacie. nox - Pon 17 Sie, 2009
strick napisał/a:
Trzebabyło byc, bo na wakacjach raczej nie jestes to bys widział.
No mogłem PKS'em albo na piechote mi - Pon 17 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
mi napisał/a:
Pól dnia chciałem Ci pożyczyć 888, a Ty nic... Zrobiłeś to specjalnie, żeby nie być przed bmw Wiem, że to Twój kumpel tylko na torze udawaliście, że sie nie znacie.
jaki tam kumpel, ledwie gościa znam, ale za 50zł też byś się podłożył
Przyznaję - nZEROx mnie atakował w sobotę i był żądny transportu, ale że domagaliście się 205 miast 106 - się nie zmieścił niestety Marek23 - Pon 17 Sie, 2009 Mi, dobry podpis...mi - Pon 17 Sie, 2009 wiem, wiem, laski lecą k-mart - Pon 17 Sie, 2009 nikt nie powinien jechac na sliku, tylko zwykle opony.
robi sie nudno, kazdy sie odgraza co by bylo na innej oponie.
niestety, trzeba przyznac ze koles z bmw w ogole nie skreca. tym autem spokojnie mozna zejsc do 38s.M - Pon 17 Sie, 2009 Pospalem troche i moge cos napisać...
było mega, mistrz atmosfera i towarzystwo od rana do wieczora, kupa smiechu. Pojezdzilem troche, czas w sumie tez jakis zrobilem.
Chłopaki bardzo wam dziekuje za organizacje i za upalanie.
Mam sporo filmow z przejazdow, jak sklece to w jeden ciag to wstawie.Marek23 - Pon 17 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
niestety, trzeba przyznac ze koles z bmw w ogole nie skreca. tym autem spokojnie mozna zejsc do 38s.
Jakarti - Pon 17 Sie, 2009 nos rozwalony..
glowa boli..
dupa boli..
wspanialy weekend.. 4h snu na taki dwudzien to troche malo.. w drodze ze 3 razy parkowalismy na kawke/redbulla..
dzieki Panowie i wielki pomuk dla stricka, ktory ogarnal noclegownie, jacka za tor i eweliny za spisywanie czasow!!!
mistrzowo bylo spotkac po tak dlugim czasie keja. pamietaj, mozesz byc tlumaczem!! to nie jest kufa zart
brawo SOUTH!!!
Maliniak przewariat. az dziw bierze, ze matka natura cos takiego stworzyla. pozytywny chlopak Jacek - Pon 17 Sie, 2009 dzięki chłopaki za mega łikend,
cały czas żałuję tej osiemnastki, Jaka mogliśmy tam wbić....cholera.
mimo tłoku na torze było ok i dobrze że obyło się bez przygód na torze.
Dżon wrócił na sznurku pugiem dzięki Strickowi można na niego liczyć.
podobało mi się to jedzenie na torze, nie trzeba było nigdzie jechać a przy okazji pogadaliśmy sobie
na początku jak zobaczyłem czas bmw zdjąłem kominarę, ale rzeczywiście mógł zejść moniżej 40s spokojnie i wcale tak mega nie ogarniał.
Loko nie wiem dalej jak....jak..to zrobiłeś?
k r5 mistrz a twój tor jazdy po wyrazowie jak tam poiechol, nie marudził po drodze?Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 I ja też coś mogę napisać po odespaniu weekendu
Kej-jesteś wariat. Przyjechał autem za 900 zeta ponad tysiąc kilometrów, poupalał na torze , zrobił niezły czas i pojechał do domu troche inaczej sobie Ciebie wyobrażałem ale zaskoczyłem się na duży plus runda honorowa kantem przeszłą już do historii tego toru. Maliniak - jest wystrzelony w kosmos, zajebisty, pozytywny wariat. Widzę go w Z k-martem w jednym teamie i wyjmują generalkę czegokolwiek. Loko - zapier.dala, zmień tylko te markchu.je na r888 i będzie rekord toru. eM - jego sekretem było zachowanie umiaru dzień przed a poważnie to kierownik skręca, i honda też! musisz nią częściej jeździć. fydi-łiliams przecudny, respect że go troche upalasz, mi by było go szkoda. Dżanusz - chyba najsmutniejszy na torze... głowa do góry ziom, sport da Ci jeszcze dużo funu. Licze że ten pechowy spot Cie zmotywuje do ogarnięcia go na następny raz bo dużo mu nie brakuje chyba . michool - słabo wyglądałeś na torze, myślę że Ci kiełbaski zaszkodziły dzień przed , dlatego respect za czas. GeKo i kolega - fajnie było poznać, rajdowe towarzycho Jakarti - fajnie że wpadłeś, przekonaj resztę warszafki że warto trening skręcania w (przy) finlandii był ostry hiehie Marek23 - twoja teoria o roli napier.dalania w życiu człowieka jest w pełni zgodna z moją następnym razem rezerwuje sobie miejsce na parę kółek u Ciebie na prawym, bo teraz jakoś się nie złożyło. Dżą - szkoda że nie poupalałeś puga, znowu go nie widziałem w akcji... Mi- jesteś mała pytka bo nie chciałeś r888, ale wybaczam bo wizualnie zapier.dalałeś i masz fajnego dubaia. Bart - pojechałeś mi po nazwisku więc już cie nie kocham Jacek Ce - skręca, ale aygo nie pozwoliło na więcej wczoraj, dzięki za organizację i sorry za wprowadznie małego zamieszania Strick - super że oganąłeś nocleg i organizację. Impreza dzień przed - gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaaaaaaaaaaaaaaa, nie wymaga innych komentarzy.
Ja - warto było przyjechać xsi, fur mi się naprawił na torze wcześniej padało sprzęgło i walił przegub, po paru kółkach wszystko ustało widać lubi jak dostaje wpier.dol czas może nie imponujący, ale jestem zadowolony. Myślę że wiem gdzie szukać rezerw zarówno w kierowcy jak i w aucie.
Dziękuję wszystkim za świetnie spędzony czas, mam nadzieję że to kiedyś powtórzymy Jakarti - Pon 17 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
cały czas żałuję tej osiemnastki, Jaka mogliśmy tam wbić....cholera.
heheh ja z loko spedzilem noc u dziewczyn. hahahaha moja babcia jest bardziej rozrywkowa niz te panny jacus jestes dobry wariat. nastepnym razem bedziesz gral mojego syna i wezmiemy je na samotnego ojca z dzieckiem
sniadanie i poranny zurek oraz grill na torze mistrz brawo dla dzona ktory ogarnal grillowy posilek i dziekoofa za przedobra bibe w sobotni wieczor.. wypilem z kejem, michoolem, dzonem, loko i kilkoma jeszcze przechodnimi osobami dosc sporo i idąc do dziewczyn zdjal mnie dach.. wyjebalem glowa w dach bo byl za nisko.
co to bmw to nie ma co pierdolic - chlopak wygral i juz