Howling Bells to indie rockowy band pochodzący z Sydney w Australii. Zespół tworzą Juanita Stein (wokal/gitara rytmiczna), Joel Stein (gitara prowadząca/keybord), Brendan Picchio (gitara basowa) oraz Glenn Moule (perkusja), a ich obecny dorobek to dwie płyty studyjne.
PS: Tak Kondziu, znowu piękna kobieta Jacek - Pią 10 Gru, 2010 martin.h - Pią 10 Gru, 2010 Viva Voce "From the Devil Himself"
martin.h - Pią 10 Gru, 2010 Dzisiaj sobie wspominam czego słuchało się w podstawówce, to były czasy.
martin.h - Nie 12 Gru, 2010 Dokonania muzyczne Emmanuelle Seigner znałem tylko z kolaboracji z Ultra Orange i ich wspólnie nagranej płyty. Jednak na początku tego roku Emmanuelle zadebiutowała solowym albumem i potwierdziła, że ma świetny głos, a francuski język jest piękny.
Bonczek - Nie 12 Gru, 2010 Drugie idealne pod pisanie pracy inż. Jacek - Pon 13 Gru, 2010 KonradMK - Pon 13 Gru, 2010 może to nie psychodelic ale też nieźle poyebane
Jacek - Pon 13 Gru, 2010 dobra mocna rzecz! lubię tomartin.h - Pon 13 Gru, 2010 Jacek, emo nie emo pogadać zawsze można
KonradMK, ależ to wulgarne
Dla mnie to jest mistrzowskie, lubię te przeciągane riffy, psychodelic rulez
The Morning After Girls - Tomorrow's Time live
Anonymous - Wto 14 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
psychodelic rulez
Czasem mam wrażenie , ze jeżeli gdziesz usłyszyłsz słowo psychodela i pochodne to twoja dłoń odrazu wędruje do spodnimartin.h - Wto 14 Gru, 2010
Czesio napisał/a:
martin.h napisał/a:
psychodelic rulez
Czasem mam wrażenie , ze jeżeli gdziesz usłyszyłsz słowo psychodela i pochodne to twoja dłoń odrazu wędruje do spodni
Muzyka odgrywa w moim życiu bardzo dużą rolę, akurat w tej chwili nr.1 jest psychodelia, lubię sobie usiąść, włączyć muzykę, zamknąć oczy i przejść w 3 wymiar.
Niekoniecznie wkładając rękę do spodni martin.h - Śro 15 Gru, 2010 Absolutny Top5 jeśli chodzi o świąteczne piosenki.
Burl Ives - Santa Claus Is Coming to Town
martin.h - Sob 18 Gru, 2010
Tamaryn to pochodząca z Nowej Zelandii, a aktualnie mieszkająca w San Francisco wokalistka. Jej pierwszy longplay, wydany w tym roku, "The Waves" to mieszanka oldskulowego shoegaze i dream popu. Poniżej 2 utwory z debiutanckiego krążka