no ponoć Wojtek jeździł jako ostatni z Polskiej grupy
ja też słyszałem podobne info jarek-malopolska - Pią 24 Wrz, 2010 dla mnie kandydatami są kornicki i maciejewski qbus - Pią 24 Wrz, 2010
106 napisał/a:
jarek-malopolska napisał/a:
qbus napisał/a:
Bebenek, Chmielewski, Chuchala, Dobrowolski i Porebski.
+ Piotrowski, Typa, Kochanowski-Laren, Kornicki i Maciejewski.
grono pokazne... wiec kto ostatecznie zadzwonil?
ChuchałaJacek - Pią 24 Wrz, 2010 Mick - Pią 24 Wrz, 2010 Widzę, że dużego zainteresowania 13 i 14 rundą GSMP nie ma
a na liście jest ponad 90 załóg (ze mną włącznie).
Dziś było BK, które mój samochodzik przeszedł bez błędnie
Dojazd nie obył się bez problemów... Autolaweta, którą miałem zamówioną na dziś okazała się MEGA szrotem, nawet nie udało się nam jej odpalić... nie mówiąc o tym, że właściciela nie było i wydawała ten samochód jego matka
Wiec do Sanoka dotelepałem się na kołach w asekuracji mojego ojca.
Dobrze, że ojciec i ja mamy żółte samchody na podobnych rejestracjach to prawie jak rally team wyglądaliśmy 106 - Pią 24 Wrz, 2010 trzymam kciuki.. za udany start... pogoda na weekend zapowiada sie super...
nic tylko drzec pod gorke.Mick - Pią 24 Wrz, 2010
106 napisał/a:
trzymam kciuki.. za udany start... pogoda na weekend zapowiada sie super...
nic tylko drzec pod gorke.
nie zapominajmy, że ja mam tam tylko 50 km...
z tym darciem pod górke może być ciężko 106 - Pią 24 Wrz, 2010 mick prosta startowa ponoc wydluzona wiec moze uda sie jakos napedzic
w czwartek spotkalem daniela roska... akurat jechal 126p
szkoda ze moje 106 nie gotowe bo pudlo w E1-1600 pewne GeKo - Pią 24 Wrz, 2010
106 napisał/a:
mick prosta startowa ponoc wydluzona
A szykane zlikwidowali ?106 - Pią 24 Wrz, 2010 nie bylem tam nigdy ale wnioskujac z wypowiedzi przedrajdowych to takspeed555 - Sob 25 Wrz, 2010 tak szykana zlikwidowana i z tego co czytam teraz na necie to jakiś gruby dzwon słowaka w evo tam właśnie teraz był miedzy PO 2 i 3
ja jade jutro do załuża bo dzis mam wesele , mam nadzieje ze pogoda sie nie zmieni:)Anonymous - Sob 25 Wrz, 2010 Mick,
POWODZENIA!!!!!!!!!!!Przem_106 - Sob 25 Wrz, 2010 Mick Powodzenia rowniez. Niech Twoje cele zostaną zrealizowane w 100%. Często tak jest, ze jak cos nie idzie przed zawodami, to się dobrze konczy.Bad-i - Sob 25 Wrz, 2010 są gdzies wyniki live?106 - Sob 25 Wrz, 2010 http://www.toprally.pl/wyniki/wyniki_online.php