kamil - Pon 13 Wrz, 2010 Panowie, jak coś się nie zadzieje z deficytem państwa, który teraz wynosi 7% PKB czyli +-50 mld pln i już teraz jest to jeden z wyższych wyników w Europie jak przekroczymy ten stan jesteśmy w dupie. Czeka nas Grecja...Może pomysł PO nie jest najlepszy i w moim odczuciu właśnie tak jest, ale wydaje mi się że w obecnej sytuacji jest to chyba najlepsze i może najszybsze rozwiązanie. Plan budżetowy na 2011 przewiduje zmniejszenie deficytu do 40 mld pln, jeżeli ostre cięcia i podniesieni stawki Vat spowoduje taką sytuacje to można uznać to za sukces PO, jak nie to mają przesrane....
Co do Martinowego tematu o pochówku: koszty związane z pochówkiem na Wawelu to 40 mln pln. Gro tej sumy to koszty które trzeba było zapłacić zarządcy Wawelu, a kto jest zarządcą Wawelu ? Może koledzy z KRK powiedzą...Chwała biskupowi Pieronkowi, On jedyny miał odwagę napomknąć, że to chyba zły wybór miejsca spoczynku.PiTT - Pon 13 Wrz, 2010 kamil - Pon 13 Wrz, 2010 szeroką ma japę PiTT - Pon 13 Wrz, 2010
kamil napisał/a:
szeroką ma japę
nooo dzik - Pon 13 Wrz, 2010
kamil napisał/a:
Jedyna rzecz, która mi się podobała w PIS to konsekwentne tworzenie biura antykorupcyjnego i walka z korupcją - przynajmniej wola. Pewnie lepiej by im poszło gdyby na szefa wzieli kogoś kompetentnego.
To bylo zagranie pod prosty wiejski elektorat. Wyprowadz bogatego w kajdanach to chlopy sie raduja. Ile tych spraw zakonczylo sie wyrokiem skazujacym?Bad-i - Pon 13 Wrz, 2010 kto ogladal dzisiaj Lisa ??
dobrze poslanka SLD powiedziala, wszystkiem sa winne media kamil - Pon 13 Wrz, 2010
dzik napisał/a:
To bylo zagranie pod prosty wiejski elektorat. Wyprowadz bogatego w kajdanach to chlopy sie raduja. Ile tych spraw zakonczylo sie wyrokiem skazujacym?
sorry, ale za bardzo nie zrozumiałemMarek23 - Pon 13 Wrz, 2010
Cytat:
Panowie, jak coś się nie zadzieje z deficytem państwa, który teraz wynosi 7% PKB czyli +-50 mld pln i już teraz jest to jeden z wyższych wyników w Europie jak przekroczymy ten stan jesteśmy w dupie. Czeka nas Grecja...Może pomysł PO nie jest najlepszy i w moim odczuciu właśnie tak jest, ale wydaje mi się że w obecnej sytuacji jest to chyba najlepsze i może najszybsze rozwiązanie. Plan budżetowy na 2011 przewiduje zmniejszenie deficytu do 40 mld pln, jeżeli ostre cięcia i podniesieni stawki Vat spowoduje taką sytuacje to można uznać to za sukces PO, jak nie to mają przesrane....
Deficyt mozna zmniejszyc reforma wydatkow panstwa i to jest wlasciwa droga. To co robi PO to proba wmowienia ludziom,że jest druga ekonomia w ktorej rzadza inne prawa. Ilu ekonomistów w Polsce nie zgadza się z podwyższeniem Vatu? Wszyscy są Pisowcami?M - Wto 14 Wrz, 2010 http://lubczasopismo.salon24.pl/123/post/228787,
Polecam poświęcić 3 minuty i sobie przeczytać, szczegolnie kamil sobie to przeczytaj.Marek23 - Wto 14 Wrz, 2010
M napisał/a:
http://lubczasopismo.salon24.pl/123/post/228787,
Polecam poświęcić 3 minuty i sobie przeczytać, szczegolnie kamil sobie to przeczytaj.
Gdyby nie złowroga polityka Kaczyńskiego to dług tak szybko by nie rósł.M - Śro 15 Wrz, 2010 http://www.kppis.pl/500dni/ Stf - Śro 15 Wrz, 2010 fajnie to wczoraj czy przedwczoraj określiła jedna laska z tv. ostatecznie prosto z mostu coś w tym stylu:
"przyznaję, głosowałam na Bronisława w ostatecznych wyborach. teraz faktycznie mogę nie do końca zgadzać się z nim i dyskutować o jego decyzjach i ewentualnie je negować. ale to była moja decyzja i jak się okazuje mocno właściwa, bo nie wyobrażam sobie dzisiaj Polski pod rządami jarosława siejącym nienawiścią do połowy Polaków"
jak dla mnie 100% agrii,
poza tym jak się okazuje, nawet nie do połowy, tylko do wszystkich, którzy nie są lojalni wobec jego urojonej psychozie...M - Śro 15 Wrz, 2010 No i teraz zobaczymy konsekwencje tego 100% agrii w nastepnych latach.Stf - Śro 15 Wrz, 2010 czyli wg. Ciebie jarosław to była dla nas ostatnia deska ratunku ?M - Śro 15 Wrz, 2010
Stf napisał/a:
czyli wg. Ciebie jarosław to była dla nas ostatnia deska ratunku ?
Nie uważam. Uważam że jeden i drugi ma u mnie krechę. Tylko Komor Bronisławski ma dwa razy wiekszą i do tego czerwoną.
Głosowałem na JKM, co z tego że miał 3%, widocznie w polsce jest tylko 3% osób które rozumieją zasady wolnorynkowe i wolnościowe.
Ale dobrze, obecny tandem da ludziom dobrze w dupę to może zaczną myśleć.