Wrobel - Wto 29 Mar, 2011 byl dzis u nas Swiatek fajnie poopowiadal ze to c2 sekwencja itd to zupelnie inna bajka ... mowi ze ma stresa jedzie raczej skutecznie do celu
a Tomaszczyk jak napisze ze niewiadomo o co chodzi to kazdy bedzie wiedzial o co chodzi?Bad-i - Wto 29 Mar, 2011 Ja mam innego czarnego konia na ten sezon
czy to miejsce nie miało byc zatopione juz...
kto smigał tym niebieskim saxo.. ? Kurde po ladowaniu na hopach to konkret gleby w tych francuzach GeKo - Śro 30 Mar, 2011
qbus napisał/a:
zawsze mu coś w tym przeszkadza.
Ale to jedzie młody 106 - Śro 30 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Ja mam innego czarnego konia na ten sezon
sam RUDINEN
hmmm ale kierowcy z finlandii powinni miec zakaz startow w rpp... to nie fair
GeKo napisał/a:
qbus napisał/a:
zawsze mu coś w tym przeszkadza.
Ale to jedzie młody
mysle ze siwy tez sie ladnie zaprezentuje w tym sezonieJanusz - Śro 30 Mar, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
http://rajdowypuchar.pl/p...hp?album_id=231
OSZUKALI MNIE!!! miałem miec cynk jak tam będą testy żebym sie mógł trochę tam w dzień na luzaku pobujać.... ehhh hopa jest dobra, ja tam seria bez płyty napadam max 100km/h... bo boje sie o fure... ale co ciekawe głownie tam jeździłem w zimie, i napadałem na ta hope w ta stronę co oni teraz i przy 90km/h an śniegu było luks. Ale ostatnio w czwartek pojechałem tam i już było sucho wiec skakałem w obie strony, i jak skoczyłem w ta od drugiej strony z prędkością 100km/h to sie okazało ze w druga stronę sie leci wyżej, a do tego trzeba napaść pod skosem bo inaczej ląduje sie lekko na poboczu.... na szczescie mocno dupa po ladowaniu nie rzuciło... ale tak długo fura jeszcze nie leciałem za to urwałem mocowanie Noweg drutowego wydechu, kawałek zderzaka przedniego i odkleił mi sie karbonit od geko..
jarek-malopolska napisał/a:
czy to miejsce nie miało byc zatopione juz...
jeszcze nie, tzn jak była powódź to je zatopili na chwile, ale teraz spowrotem jest sucho...
jakbyś kiedyś chciał tam polatać to zapraszam noca, ludzie się nie burza bo ich mało i sa przyzwyczajeni ruch sporadyczny, ale gdybyś się bał tak na czuja, to załatw jedno cb ja mam 2, wiec sie porozstawia odpowiednio i dzida tam jest nie tylko hopa, jest kilka bardzo fajnych zakrętów ze stosunkowo bezpiecznymi prędkościami ale na granicy trakcji 4 kół a nie tylko przednich... mój okoliczny faworyt jarek-malopolska - Śro 30 Mar, 2011 kurde janusz czemu nie, moze uda sie jeszcze kogos zorganizowac i tam posmigac troszkę, choc pewnie blizej wakacji ale ja chetnie, dosyc nie daleko mam pozniej zapalimy grilla przy zbiorniku wodnym No pamietam jak byłem na Krakowskim tam, (na tym co Leszek jechał po raz pierwszy nowym Subaru i sie wachacze krzywiły po skokach), pierwszy przejazd na hopie a pozniej poszedłem kawałek odcinkiem, było takie spadanie w dół z barieką po prawej i na koncu spadania dosyc ostry prawy, zaciskajacy, raczej z uzyciem recznego... wtedy po syfie.. grube miejsce Vlodarsky - Śro 30 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Kowal pewnie się cieszy Jaco - Śro 30 Mar, 2011 Heheh Miszcz Wyscik jadę na Świdnicki przykręcać koła, wymieniać belki i sekwencje qbus - Śro 30 Mar, 2011
Wrobel napisał/a:
a Tomaszczyk jak napisze ze niewiadomo o co chodzi to kazdy bedzie wiedzial o co chodzi?
czyli plotki się potwierdzają... po prostu brakło kasy.Bad-i - Śro 30 Mar, 2011
106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
sam RUDINEN
hmmm ale kierowcy z finlandii powinni miec zakaz startow w rpp... to nie fair
Dokładnie, toż to sam Dawid Rudinajnen. A tutaj w akcji:
Uploaded with ImageShack.us106 - Śro 30 Mar, 2011 wrocil juz? bedzie szedl o generalke?
kocur nie mial jezdzic w rpp? nie widze go na liscieBad-i - Śro 30 Mar, 2011
106 napisał/a:
wrocil juz? bedzie szedl o generalke?
kocur nie mial jezdzic w rpp? nie widze go na liscie
Rudy wrocil, Świdnicy nie jedzie bo cos tam.... Ma nową pilotke - tyle tylko ze panna nie ma licencji
Dzisiaj u mnie beda to sie wypytam hehehheh
Teodor Kocur jest na liscie (CTRem leci)106 - Śro 30 Mar, 2011 faktycznie przeoczylem
edit widze ze nawet testuje przed swidnickim
Bad-i - Śro 30 Mar, 2011 Dodam że honda nówka sztuka (i taka na wypasie, patrz zawias przód ).... Jezeli wierzyc w to co mówią - to Teodor moze byc szybki