Michał- przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, wpieprza chińskie zupki.
Marek - cichy i grzeczny, ale jak się najebie , wszystko rozpi.erdala. Michał - Pią 06 Maj, 2011 ehehehehhehe , czyli dobrze mówiłem !!
Wiem kjubs ze słabe ... ostatino moj żart nie powala, chyba starzeje sie. Nawet nie wiem czy dzisiaj do platy polece
Janusz, to weź tego lapa na wszelki wypadek, zrobimy tak jak Maciek mówi. Dzięki. Dam ci polizać patyki i cielaka w mazdzie bizon - Pią 06 Maj, 2011 ja bede mial lapka przy sobie na 100%Jakarti - Pią 06 Maj, 2011 ja chyba tez mogem wziac lapka. obaczy sie.
Michał,
wybaczam. zmien auto z opisu Mick - Pią 06 Maj, 2011 Ma ktoś wolne miejsce w samochodzie? Majk jedziesz z kimś czy wolne?Yarko - Pią 06 Maj, 2011 a słuchajcie, nie da się rozwiązać pomiaru czasu w jakiś lepszy sposób ? w zeszłym tygodniu był z tym problem, bo dwóch instruktorów jeździło ze stoperami a w międzyczasie tworzyła się kolejka do pomiaruM - Pią 06 Maj, 2011 Tak
Będzie gps+racechrono dedykowany na użytek pomiarów
Ustawimy sobie jeszcze międzyczasy.
A wlasnie, może ktoś ma jakieś propozycje gdzie powinny być splity - powiedzmy A,B,C?Michał - Pią 06 Maj, 2011 dobra, Janusz, to weź odpuść - kjubs weź prosze lapa na wszelaki wypadek.
Mick - czekam na dariana odpowiedź , ale na bank będzie gdzieś miejsce.Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 Mateusz - wysportowany, inteligentny, przystojny, pedał.
zapomniałem ze dla was Czesław
Czesław - fajny kumpel, jak przyzwyczaisz się do jego chujowego imienia M - Pią 06 Maj, 2011 Mistrz awantar Gaydek - Pią 06 Maj, 2011
M napisał/a:
Kurna Gaydek, nic nie da rady już zrobić?
Niestety kurde M - Pią 06 Maj, 2011 Szkodapum - Pią 06 Maj, 2011 M na miejscu od razu jest sens ustawić tylko start i metę tylko po to żeby mieć od razu czasy.
Splity ustawi się po kilku kółkach jak się już trasa dobrze wyrysuje, albo już po powrocie.
Nie ma co na miejscu za bardzo z tym kombinować. Można się pobawić tym na spokojnie już jak się wróci do domu.Michał - Pią 06 Maj, 2011 Dobra, ja nakurwiam z dariankiem